Dzisiaj jest 12 lip 2025, 0:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
Zabrakło mi Twojego komentarza po ogłoszeniu wyniku. Nie wytaczaj więc odrazu tych dział... ;)

Tak po prostu byłem w komisji i liczyłem głosy a jak wróciłem to śledziłem wydarzenia w TVP i nie miałem już czasu na neta a nie jak niektórzy zarzucali mi inne powody ze wstydem włącznie.
]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

to fajne:

http://tvn24.lajt.pl/1662060,1,3,wiadomosc.html

tydzień temu Napieralski nawoływał do zwołania rady i odpowiedziało mu echo, natomiast w tym tygodniu jego wołanie jest już wołaniem 13% elektoratu :) no więc Napieralski mówi zwołajmy okrągły stół w sprawie służby zdrowia i ciach bez szemrania się wszyscy schodzą - nawet Pawlak się przyczłapał, teraz Napieralski powiedział RBN i ciach zbiera się RBN. ciekawe co Napieralski na jutro zaplanował kandydatom? pewnie jakby zarządził tańczenie na rurce to by jutro hrabia z prezesem wirowali na parkiecie :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ogólnie rzecz biorąc to żal z tych co głosowali na Napierala :) a tym bardziej przykro się robi jak głosowało na niego aż 13%...ten jego sztuczny uśmiech, i ciągłe powtarzanie w Unii Europejskiej jest to... w Polsce też tak będzie..., w Unii Europejskiej jest tamto...w Polsce też tak będzie..., a w UE jest siamto...w Polsce też tak będzie ! co by on powiedział gdyby nie było UNII EUROPEJSKIEJ ? chociaż ta UE to żadna jedność moim zdaniem ! co wywiad, co komentarz Napierala to ciągle to samo, słabo się robi, za wcześnie dla niego za ciężki kaliber ta prezydentura!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
ogólnie rzecz biorąc to żal z tych co głosowali na Napierala :) a tym bardziej przykro się robi jak głosowało na niego aż 13%

Przykro to sie może robić jak sie patrzy ile ludzi głosowało na Kaczyńskiego. Jestem zdania iż Grzesiu więcej dobrego by dla Polski zrobił niż Jaruś , który wszystko by blokował i doszukiwał sie tajnych służb i spisku.

wróżka pisze:
i ciągłe powtarzanie w Unii Europejskiej jest to... w Polsce też tak będzie..., w Unii Europejskiej jest tamto...w Polsce też tak będzie..., a w UE jest siamto...w Polsce też tak będzie !

A kto by nie chciał aby tak było ?? Grzechu jest młody i ambitny jako lewicowiec nie jest zepsuty jak leśne dziadki takie jak np Miler i spółka.

wróżka pisze:
co by on powiedział gdyby nie było UNII EUROPEJSKIEJ ?

Ale na nasze szczęście Unia jest , a gdybać można sobie na wszystko. Równie dobrze mogę napisać twoim tokiem myślenia , co by było gdyby nie doszło do katastrofy pod Smoleńskiem !!!

wróżka pisze:
co wywiad, co komentarz Napierala to ciągle to samo, słabo się robi, za wcześnie dla niego za ciężki kaliber ta prezydentura!

Ma chłop swoje pięć minut, wszyscy mu liżą dupsko , to trzeba to wykorzystać.
Nie bój sie o niego , z tej sytuacji dla nas "społeczeństwa" może być wiele dobrego.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Jestem zdania iż Grzesiu więcej dobrego by dla Polski zrobił niż Jaruś

wątpię w to szczerze ! praktycznie nie ma co porównywać tych dwóch polityków

Hakeem pisze:
A kto by nie chciał aby tak było ?? Grzechu jest młody i ambitny jako lewicowiec nie jest zepsuty jak leśne dziadki takie jak np Miler i spółka.

tu odnośnie UE to ja bym nie chciała żeby aborcja była dostępna na każdym kroku

Hakeem pisze:
Ma chłop swoje pięć minut, wszyscy mu liżą dupsko , to trzeba to wykorzystać.

i robi to doskonale :) hehe

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://niepoprawni.pl/blog/164/jak-mani ... 20-czerwca
Jako ciekawostka.
Autor opisuje manipulacje, jakie zastosowano w wyborach 20 czerwca.

Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 11:41 przez CICHY, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
Hakeem napisał/a:
Jestem zdania iż Grzesiu więcej dobrego by dla Polski zrobił niż Jaruś

wątpię w to szczerze ! praktycznie nie ma co porównywać tych dwóch polityków

Dlaczego by nie. Patrząc sie na dzisiejszego Jarusia , to coraz bliżej mu do Lewicy heh, a to dziwne hmmmmm dlaczego ?? Ludzie sie zmieniają , a Jarek bez interesownie nic nie robi :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

po takiej tragedii każdy by się zmienił, zmieniłby swój język, stosunek do ludzi... ale PO też się zmieniło :) z pustego hasła "zgoda buduje" nic nie pozostało poza atakowaniem konkurentów z PIS żadnej zgody nie widzać

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tak głosuję w II TURZE razem z elektoratem LEWICY.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wróżka pisze:
po takiej tragedii każdy by się zmienił, zmieniłby swój język, stosunek do ludzi... ale PO też się zmieniło :) z pustego hasła "zgoda buduje" nic nie pozostało poza atakowaniem konkurentów z PIS żadnej zgody nie widzać

Jeżeli Mały Kaczor zostanie prezydentem ( oby tak sie nie stało ) to gwarantuję Ci , że jego zachowanie w 90% do normy sprzed tragedii i wyborów. Nie wierzę że taki człowiek jak Jarosław nagle nabierze zaufanie do Lewicy , których przecież przez całe swoje dotychczasowe życie tępił !!!!
To po prostu gra polityczna, gra wyborcza , teraz oni będą sobie jak również nam obiecywać gruszki na wierzbie. Ja też bym sie zmienił gdybym był kandydatem na prezydenta i to takik który ma realne szanse nim zostać :)

[ Dodano: Czw Cze 24, 2010 1:16 pm ]
CICHY pisze:
Tak głosuję w II TURZE razem z elektoratem LEWICY.

Mów za siebie i swoich bliskich. Ja tam uderzam na Bronka a jestem lewicowcem :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Mów za siebie i swoich bliskich. Ja tam uderzam na Bronka a jestem lewicowcem :)

To Ty z tego odłamu od Kwacha,Cimoszki i Kalisza?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tadam pisze:
Gero napisał/a:
Sondaże nigdy nie odzwierciedlają w 100% sytuacji. One wykazują pewne tendencje.

i tu jest pies pogrzebany... one wskazują... :|

A gdyby zabronić publikowania sondaży , wtedy było by weselej , każdy kandydat mógłby narobić w gacie przed ogłoszeniem wyników :grin:

[ Dodano: Czw Cze 24, 2010 1:32 pm ]
CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:

To Ty z tego odłamu od Kwacha,Cimoszki i Kalisza?

TAK

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
TAK

To znaczy że "lud pracujący miast i wsi macie głęboko w ........". i bardzo dobrze ponieważ my NACJONALIŚCI zagospodarujemy ten elektorat,już niebawem.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:
TAK

To znaczy że "lud pracujący miast i wsi macie głęboko w ........". i bardzo dobrze ponieważ my NACJONALIŚCI zagospodarujemy ten elektorat,już niebawem.
d39786098d.jpeg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 6,7 KB

Co nie znaczy że nie mogę mieć poglądów lewicowych.
Przynajmniej potrafię sie przyznać do tego że mam takie poglądy.
Zagospodarować to sobie możecie ogródki działkowe hehe i tak tego nawet nie potraficie :D
Zresztą sam w pojedynkę to sobie możesz poszaleć ale w domu przed kompem , bo tam jesteś tylko cwaniakiem. :smt026

Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 12:48 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Zresztą sam w pojedynkę to sobie możesz poszaleć ale w domu przed kompem , bo tam jesteś tylko cwaniakiem. :smt026

Czy coś mi sugerujesz?

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.