CICHY pisze:
Dr. Dre napisał/a:
Jakoś zauważyłem - po przeczytaniu kilku ostatnich Twoich wpisów, że nie skupiasz się na niczym innym jak "jechanie" po Komorowskim i PO
Bo to moim zdaniem najgorszy wybór dla Polski.
Dobrze że zaznaczyłeś że to twoim zdaniem. Hmmm dziwi mnie tylko fakt że PO cały czas w sondażach zdecydowanie góruje nad PiS-em !!! Nie mówię tu o sondażach prezydenckich .
CICHY pisze:
xionc napisał/a:
Ale co ty dajesz, jakieś programy Ziemkiewicza, wiadomo jakie on ma poglądy i jaki jest obiektywny, równie dobrze można dać artykuł z np NIE o PiSie i wyjdzie na moje. Można sie tak bawić do końca świata. Bartoszewski - profesor czy nie i tak ma więcej w głowie niż cały PiS i ich klakierzy razem wzięci.
Nie dam się sprowokować i sprowadzić dyskusji do poziomu urbana-a obrażać ludzi to Wy POwcy potraficie.Każdy wam przeszkadza a to Pospieszalski to Ziemkiewicz. Najlepiej zostańcie przy SZEHTERZE czy SZECHTERZE vel MICHNIKU i będzie wszystko wiarygodne.
Krótkowzroczność kolego Ci sie kłania. Pamiętj że twoi PiS-owcy cały czas mają pretensję do mediów i innych że są przeciwko nim. Wszyscy są źli tylko nie PiS. Zobacz jak zachowują się wyborcy PiS-u w stosunku do innych. Wyzywają , przeklinają , drą japy . A powiedz mi czy widziałeś kiedyś w TV aby zwykły człowiek z ulicy , który jest za PO tak źle i wulgarnie wypowiadał sie o kimś z PiS-u. Hmmmm chyba nie !!! No chyba że masz inny telewizor i odbierasz tylko TV Trwam !!!