Dzisiaj jest 10 lip 2025, 8:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Czasu do derbów jest niby trochę, ale tak naprawdę niewiele żeby się do nich odpowiednio przygotować :)

Dzwoniłem dziś do Śląska w sprawie tego meczu i dowiedziałem się, że:
- będzie 07 stycznia (niedziela)
- bedzie prawdopodobnie relacja w tv4
- bilety na ten mecz będą w sprzedaży już 27/28 grudnia :!: ,ceny będą znane po meczu z Prokomem

I w związku z tym ostatnim mam pytanie - ile ok. osób łącznie z KK "Tur" jedzie na ten mecz? Bo dobrze by było, aby załatwić abyśmy byli w tym samym sektorze, a nie tak jak w 2 poprzednich sezonach oprócz KK byliśmy rozrzuceni po Orbicie i nasz doping nikł w tłumie Ślązaków ! A z pewnością zdecydowana większość naszych kibiców woli dopingować razem !

Proponuję, aby KK zajął się tą sprawą, aby spróbował "załatwić" pewną ilość miejsc dla chętnych w jednym sektorze, a zapisy i wpłaty mogłyby być dokonywane poprzez "Kolportera" koło Grunwaldu.

Jeśli Śląsk się nie zgodzi nam sprzedać tak biletów to można, a tak zrobić zapisy i wpłaty ("Kolporter"), a ktoś pojechałby i kupił te bilety we wro.

Wydaje mi się, że jest to dobry i skuteczny pomysł, abyśmy wspólnie i skutecznie dopingowali naszą ekipę ! Nie prześpijmy tej sprawy!

Liczę na odzew !

Pozdro

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ostatnio byly 3 autobusy i bardzo dużo osobówek i byłą ekstra atmosfera ale tylko w jedną strone ale to był piękny widok około 200 kibiców jak nie więcej na czarno-zielono krzyczących pod salą i bawiących się.
pozdraiam i szykujemy sie na Wrocław :D
peace

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Z najnowszych informacji- niestety same złe.

Ilość miejsc - wielka niewiadoma, ponieważ brakuje miejsc dla kibiców Śląska :evil:

Jeden sektor - otrzymałem informację że będziemy umieszczani po różnych sektorach w ramach dostępności miejsc (część będzie razem ale nie wszyscy) :evil:

Cena biletów - jeszcze nie jest znana ale jak to zwykle bywało nie będzie tanio :evil:

to tyle.

Reszta po świętach lub tuż po Nowym Roku. (nie wiedzą czy będą pracować między świętami a nowym rokiem).

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

jak Turów był slabszym przeciwnikiem to śląsk pomagal nam w zdobyciu miejsc i nie było problemów - teraz turów wygrywa i kibice czarno-zielonych juz nie sa az tak bardz mile widziani ale i tak będa spiewy
Śląsk i Turów dwa bratanki i do kosz i do szklanki - będzie dobrze mam nadzieje

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

TURÓW PANY
Polfarma -Turów 69:75

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kto żyw i nie obłożnie chory !!! Do Wrocławia sympatycy Turowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: Pią Gru 29, 2006 4:22 am ]
Coś spać nie mogę... sączę sobie pifko... kawusia, w końcu od 7 misięcy w domu siedzę...

A co do meczu to wierze, ze pokażemy wszystkim niedowiarkom kto jest najmocniejszy na Dolnym Śląsku... Przeczytałem ostatnio wywiad z Vjeko i wiem, że nasi chłopcy maja 4 dni luzu i zaraz po nowym roku zaczynają normalne treningi. z jednej strony to trochę szkoda mi chłopaków bo świąt nie mieli, z resztą ta cała ostatnia kolejka jest krzywdząca dla wszystkich.... ale cóż takie życie... Jednak wiem, że chcąc mieć w pełni profesjonalny zespół i klub to takie wyrzeczenia czy "trudności" nie powinny wpływać na zawodników i ich morale.

Jednak mecz we Wrocku będzie cholernie trudny, po ostatniej "kompromitacji"? Ślaska ze Zniczem Urlep stanie na głowie żeby ten mecz z Turowem wygrać... i zmazać plamę na honorze... No i jeszcze dochodzi Orbita i kibice Śląska... oj będzie się działo, oj bedzie...

Dlatego APEL do wszystkich miłośników zgorzeleckiej koszykówki !!! :smt026 Jedźcie 7 stycznia do Wrocka na mecz ze Śląskiem !!! Kto żyw niech jedzie !!! Nie wiem czy i ile będzie biletów dla nas ale zawsze można je kupić wcześniej, indywidualnie(duzo ludzi studiuje).

Zróbmy prawdziwy najazd na Wrocław !!!! :smt082 !!!

Pokażmy, że jesteśmy najlepszymi, prawdziwymi kibicami TUROWA ZGORZELEC, że takich w całej Polsce nie ma !!!

TURÓW WYGRA MECZ !!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

osobiscie uwazam ze wygramy ten mecz, pograzymy slask,zdobedziemy orbite i tym samym 11 zwyciestwo. Jak to zaczeli spiewac: cala polska bije slaska!!! hehe:] :twisted: ]:->

pozatym jesli chodzi o Vjeko( pokemon to do ciebie) to uwazam ze solidnie sie przygotuja do rundy zasadniczej,ten wywiad ja przeprowadzalem i nie ma wszystkiego tam ujetego: to co z wywiadu odpalo bylo prytwatna rozmowa.I pisze co nastepuje:
*Mieli przesrane swieta ale dzieki temu sa efekty
*Zrobili sobie samym prezent

Thomas powiedzial rowniez ze : we had terrible christmas, two pracitices during, but ewerything goes better and we can still winin`- co znaczy ze mieli straszne swieta z dwoma treningami podcas, ale wszystko robi sie lepiej, idzie naprzod, moga wciaz wygrywac. czyli co? to nei ten sam turow co rok temu z olewatorskim podejscie.

LICZE NA ZWYCISTWO~!!!!! JEDENASTE ZWYCIESTWO!!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Mam pomysła :smt026 :smt026
Można załatwić telebim i przed centrum zebrać ludzi którzy z jakiś powodów nie mogę jechać na mecz turowa - naszym chłopaką każdy rodzaj dopingu się przyda

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Przygotowania do wyjazdu ruszają pełną parą. Jednym z pomysłów jest stworzenie transparentu lub coś w tym rodzaju, ale dużego i widocznego, z napisem:

POLSKA SIĘ CHOWA W CIENIU TUROWA

Kto byłby chętny do pomocy?

P :smt028 zdr :smt028 .

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie ma co... Śląsk nie jest obecnie na fali, przegrali już dwa mecze pod rząd. A Turów? Ciągle wygrywa. Dla mnie nie ma innej możliwości. Jedenaste zwycięstwo. A w maju będzie pierwsze mistrzostwo!!!!!!!!

Do KeMoT^^:
Z chęcia bym wam pomógł. Ale moje zdolności plastyczne...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

KeMoT^^ pisze:
Przygotowania do wyjazdu ruszają pełną parą. Jednym z pomysłów jest stworzenie transparentu lub coś w tym rodzaju, ale dużego i widocznego, z napisem:

POLSKA SIĘ CHOWA W CIENIU TUROWA

Kto byłby chętny do pomocy?

Kemot- bardzo chetnie pomoglbym, pytanie tylko jak to zorganizowac? po prostu material zalatwic i np ,sprayem namalowac?? czy jakies inne pomysly masz?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jeżeli nie dałoby się załatwić tak dużego materiału, to może litery powycinać z kartonów. Cały czas myśle skąd wykombinować materiały. Piszcie wszystkie pomysły jakie wam przyjdą do głowy. Jak coś na gg sie odzywać :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ty, a moze by tak ze dwa trzy przescieradla biale zszyc ze sobai na to malowac??

a odnosnie tych liter z kartonow to w jaki sposob??

wiesz co 1403343 to moje gygy odezwij sie

Tytuł:
rekrut
rekrut

no chlopaki przyjezdzajcie przyjezdzajcie:D szykuja sie kozackie derby.macie dobry pomysl z tym transparentem my tez cos pewnie postaramy sie cos przygotowac specjalnego:D szkoda ze nie gramy w ludowej bo wtedy bysmy sie wszyscy pomiescili:/ a teraz bedzie penwie tak jak przed prokomem bitwa o bilety.doszlo do tego ze niektorzy u konikow musieli sie zaopatrzyc:D (jak to dobrze miec karnecik) jako ze jestem kibicem slaska to jestem przekonany ze to my waz powieziemy:D ale czas pokoaze slask&turow

peace

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Turow (Sprite)
Slask (Pragnienie)

Pragnienie nie ma szans :)

Hehe... przypomnial mi sie transparent Slaska na Anwil, ktory dobrze rowniez pasuje i do tego meczu :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.