Dzisiaj jest 14 lip 2025, 5:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

SeaBlade pisze:
Już nie pamiętam kiedy Turów coś wygrał, cały czas oklep za oklepem, jeszcze to statystowanie w VTB. Ta drużyna grała jeszcze coś 3-miesiące temu teraz to tylko cień tamtego team'u. Nie ma się co oszukiwać po 6 - 6m i kończymy na 1/4 w PO.

nek pisze:
Z pierwszego miejsca po sezonie zasadniczym spadniemy na szóste i w PO odpadamy ćwierćfinale.

Tylko się nie popłaczcie...
Nie zachowujcie się jak kibice z niedalekiego miasta, którzy mazgają się po każdej porażce i dodatkowo zwalniają za każdym razem pół drużyny....

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tymczasem borem lasem...

Nie jestem zwolennikiem podkupywania sobie graczy, ale skoro Adam Hrycaniuk nie może już grać w Gdyni, to lepiej żeby poszedł do Sopotu niż do Zgorzelca. Jako klub mamy finansową możliwość pozyskania tego koszykarza i z naszej strony na pewno może on liczyć na konkretną ofertę, choć oczywiście nie będziemy się licytować z Turowem. Myślę, że sprawa się wyjaśni w ciągu kilku dni - mówi Jacek Karnowski, prezydent Sopotu.

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

jimisan pisze:
SeaBlade pisze:
Już nie pamiętam kiedy Turów coś wygrał, cały czas oklep za oklepem, jeszcze to statystowanie w VTB. Ta drużyna grała jeszcze coś 3-miesiące temu teraz to tylko cień tamtego team'u. Nie ma się co oszukiwać po 6 - 6m i kończymy na 1/4 w PO.

nek pisze:
Z pierwszego miejsca po sezonie zasadniczym spadniemy na szóste i w PO odpadamy ćwierćfinale.

Tylko się nie popłaczcie...
Nie zachowujcie się jak kibice z niedalekiego miasta, którzy mazgają się po każdej porażce i dodatkowo zwalniają za każdym razem pół drużyny....

Popieram jimisan.

Chociaz spodziewalem sie wiekszego mazgajstwa po tej porazce..

Przez cala pierwsza runde czytam wlasciwie biadolenie, jak to zle graja, jak to nic nie ugramy, a jednak jakims cudem 1. miejsce wyszlo. OK, niektore porazki nie powinny miec miejsca, ale nie rozumiem ludzi, ktorzy po kazdym potknieciu zwalniaja caly zespol.

Dajcie im grac, a jak nie chcecie tych chlopakow dopingowac to nie przychodzcie!

Tyle w temacie.

A jako ciekawostke podsylam wywiad z Koszarem ;)

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... dnikiem-as

Pozdro

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Chcę zapytać : czy tłumaczenie na j.polski wystąpienia naszego trenera na wczorajszej
konferencji, było dla was zrozumiałe ? Bo ja zrozumiałam tylko śmiech pani .

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wypowiedź Bestii zassana z SF:

"...Nie ukrywam, że mój agent rozmawia z PGE Turowem i Treflem Sopot, bo nie może dojść do takiej sytuacji, że w połowie marca my zostajemy bez klubu. Nie ukrywam, że agent prowadzi takie rozmowy..."

Damian zaś w niedzielę powinien już pojawić się w "rosterze":
http://www.muzyczneradio.com.pl/9079,wiadomosci,przegrali-wygrany-mecz.html#.UUMZdDfEZc4

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Jak może działać liga na stronie której sa ttakie informacje .Prypominam jest 15.08-2013
http://www.plk.pl/aktualnosci/n/10914/t ... -w-tv.html

rekrut
rekrut

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... eflu-sopot

czyli wychodzi na to że Hrycan odpada

pismak
pismak

Widzi mi się ze rozpad Asseco może dac finały Treflowi i Stelmetowi , C potrzebny na wczoraj.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Już nawet w zakładach bukmacherskich dużo się nie zarobi na porażkach Turowa. Anwil Włocławek v Turów Zgorzelec17/03/2013 19:30 CET 1,50/2,55 , bo nawet tam uznano za oczywistą sprawę przegraną.

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

SeaBlade pisze:
Już nawet w zakładach bukmacherskich dużo się nie zarobi na porażkach Turowa. Anwil Włocławek v Turów Zgorzelec17/03/2013 19:30 CET 1,50/2,55 , bo nawet tam uznano za oczywistą sprawę przegraną.

No to postaw 1000 zl, zarobisz 1500. W sumie nie malo, a przeciez pewniak..

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

zawis pisze:
No to postaw 1000 zl, zarobisz 1500. W sumie nie malo, a przeciez pewniak..

Postawiłem 100 przynajmniej zwróci się za wejściówki za 2-ostatnie przegrane zagubionego Turowa :grin:

pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://koszykowka.przegladsportowy.pl/K ... 1,297.html

dawac go do nas!

Tak, wiem, ze nierealne, ale pomarzyc mozna... juz nawet nie trzeba oferowac kontraktu 1+1, wystarczy go namowic na dogranie sezonu w Zgorzelcu - za granica gdzie by nie poszedl to i tak by grzal lawe, a u nas powinien miec gwarantowane przynajmniej te ~25 minut... ech... :/

rekrut
rekrut

A mam pytanko po co nam kolejny klepacz , nam potrzebny jest jak nie typowy center to naprawdę dobra czwórka .
Nie wiem czy nasz trenerio nie widzi czy nie chce widzieć , samymi trójkami nie wygra się meczu , ja doskonale zdaję sobie sprawę z tego , że to jest dobra broń ale nie na cały sezon.
A jeżeli myśli , że czas można kumulować jak minuty w sieci to jest w błędzie.
Albo pomaga drużynie , albo przeszkadza przeciwnikowi , a ze strony '' kici'' NIC zero reakcji.
Może się nie znam
Pozdro

pismak
pismak

szaku52 pisze:
A mam pytanko po co nam kolejny klepacz , nam potrzebny jest jak nie typowy center to naprawdę dobra czwórka .

Nie do końca się zgodzę z rozgrywaczy wciąż mamy VA, reszta to gracze combo, brakuje nam albo C, albo PG, na czwórce jest Aaron, Stelmach i czasami grywa Damian, gdyby doszedł center/w co mimo wszystko wątpię/ to Damian jeszcze więcej czasu spędziłby jako PF...
Jeśli natomiast ktoś dojdzie to na pewno ktoś będzie musiał opuścić skład, innej możliwości nie ma bo i dukatów w kasie brak...

pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://www.eurobasket.com/Poland/basket ... mments=1#c

I nasuwa się pytanie jeśli to prawda to po co te cyrki z Hrycanem?!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.