Dzisiaj jest 19 lip 2025, 18:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 150  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

http://www.muzyczneradio.com.pl/13081,w ... NT7Ly4lLN8
Kto będzie władał PGE Turów Areną?

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dylu dzisiaj ogląda mecz w 3miescie. Kontuzja czy casus Wiśni?

pismak
pismak
Awatar użytkownika

casus Legii w Europa League, czyli w pucharach kopiemy tylki, a w lidze wstydliwe wpadki? No bo wtopa z Toruniem u siebie no to troche, a nawet troche bardzo, wstyd...

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jakie ........ takie śniadanie :) = Jakie kibicowanie takie granie :)

Padaka, tragedia, wstyd (może to przesada). Oprócz prawdziwej grupy kibiców którzy kibicują większosc jest tych bardziej z teatru czy kina. To jest nie do pomyślenia (pomijając naszą gre i żałosne kibicowanie) żeby w ostatnich sekundach zawodnicy przyjezdni trafiali rzuty wolne z taką skutecznością zero przeszkadzania przyjezdnym przy rzutach. Kibicowanie i granie nie najlepsze, jak zwykle problemy z wyświetlanym czasem.
Jak na mistrza polski moim zdanie słabo, bardzo słabo.
Nie napawa to optymizmem :( :( :(

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Stypa w hali jakich mało.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Nie ma co to dopiero 3 przegrany mecz, szkoda tylko że z takimi "plastkami", którzy na początku wygrali z Rosą a potem żadnej liczącej się drużynie nawet nie zagrozili.
Gramy nierównego kosza. Pokonując potęgi, nagle wtopa. Dziś Wright niewidoczny, Olek Czyż no cóż... przemilczmy jego poziom, on myśli o NBA a po tym co pokazał do tej pory, to nie wiem czy by teraz znalazł zatrudnienie w TBL. Zarząd naszego klubu musi nieźle sobie pluć w brodę, że tyle kasy wyrzucili w błoto za takiego cieniutkiego zawodnika.
Za wejście do 16 eurocup porażkę należy wybaczyć i następnym razem mocniej kibicować a nie siedzieć jak mumie.

rekrut
rekrut

http://pokazywarka.pl/cut2rd/

tak co do niektórych... NIE ROZUMIEM KUŹWA JAK JEDNA OSOBA MOŻE PRZEKRZYCZEĆ ~100 OSÓB W KK?! ODPOWIE MI KTOŚ NA TO PYTANIE?! PO CO JEST TEN ZASYFIAŁY KK?! ŻEBY DRZEĆ SIĘ NA MECZACH, CZY ŻEBY KUŹWA STAĆ I SIĘ GAPIĆ?! TO SOBIE IDŹCIE NA INNY SEKTOR, LUDZIE.... ZLIKWIDOWAĆ KK I ZROBIĆ NOWY, TAKI KTÓREMU BĘDZIE ZALEŻAŁO NA DOPINGU, NA OPRAWACH, A NIE NA.... W SUMIE TO NIE WIEM NA CZYM, ŻE "JEST NA MECZU"?! LUDZIE....!

pismak
pismak

jestemsoba pisze:
http://pokazywarka.pl/cut2rd/

tak co do niektórych... NIE ROZUMIEM KUŹWA JAK JEDNA OSOBA MOŻE PRZEKRZYCZEĆ ~100 OSÓB W KK?! ODPOWIE MI KTOŚ NA TO PYTANIE?! PO CO JEST TEN ZASYFIAŁY KK?! ŻEBY DRZEĆ SIĘ NA MECZACH, CZY ŻEBY KUŹWA STAĆ I SIĘ GAPIĆ?! TO SOBIE IDŹCIE NA INNY SEKTOR, LUDZIE.... ZLIKWIDOWAĆ KK I ZROBIĆ NOWY, TAKI KTÓREMU BĘDZIE ZALEŻAŁO NA DOPINGU, NA OPRAWACH, A NIE NA.... W SUMIE TO NIE WIEM NA CZYM, ŻE "JEST NA MECZU"?! LUDZIE....!

konkretnie, niby kiedy jeden kibic przekrzyczał całe kk

rekrut
rekrut

Krzysztof,

Kuźwa, co za różnica kiedy? 90 % tych dziadów, przepraszam że was tak nazywam, nie nadaje się do kibicowania. Owszem, chcecie kibicować, to sobie usiądźcie i klaskajcie na innym sektorze, a nie na sektorze KK. To jest tak jak z kierowcami, w pewnym wieku już nie powinno się wsiadać za kierownicę, żeby nie zrobić krzywdy innym, tak samo kibice, dziadki powinny odpuścić, powinno się zorganizować prawdziwy KK, a nie to co jest teraz..

pismak
pismak

jestemsoba pisze:
Krzysztof,

Kuźwa, co za różnica kiedy? 90 % tych dziadów, przepraszam że was tak nazywam, nie nadaje się do kibicowania. Owszem, chcecie kibicować, to sobie usiądźcie i klaskajcie na innym sektorze, a nie na sektorze KK. To jest tak jak z kierowcami, w pewnym wieku już nie powinno się wsiadać za kierownicę, żeby nie zrobić krzywdy innym, tak samo kibice, dziadki powinny odpuścić, powinno się zorganizować prawdziwy KK, a nie to co jest teraz..

Pytałem o konkret, ponieważ myślałem, że miałeś na myśli moją osobę, pisząc, że jedna osoba przkrzyczała 100 ludków kk ]:->

rekrut
rekrut

Krzysztof,

Odczuwasz to, że przekrzyczałeś całe KK? bo ja tak odczuwam, więc coś jest nie halo. Moim zdaniem, jedyną osobą która powinna zostać w KK, to Zenek, bo chłop się stara i daje z siebie wszystko, ale On nie nadaje się na wodzireja dopingu... Ehh, jak bardzo puste są te słowa, skoro i tak wiemy, że nic takiego nie będzie...niestety

pismak
pismak

jestemsoba pisze:
Krzysztof,

Odczuwasz to, że przekrzyczałeś całe KK? bo ja tak odczuwam, więc coś jest nie halo. Moim zdaniem, jedyną osobą która powinna zostać w KK, to Zenek, bo chłop się stara i daje z siebie wszystko, ale On nie nadaje się na wodzireja dopingu... Ehh, jak bardzo puste są te słowa, skoro i tak wiemy, że nic takiego nie będzie...niestety

Zawsze zdzieram gardło, mimo iż siedzę między orzeszkożercami, którzy patrzą na mnie jak na odludka :smt063

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Widać było, że są zajechani po meczu w EC. Szkoda punktu, który nam uciekł. Toruń pewnie upatrywał swojej szansy w tym, że będziemy zmęczeni i świetnie to wykorzystali - zabiegali nas.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

do@Turomaniak nie myślisz ,że "jakie granie takie kibicowanie " dlaczego hala nie wstała na pierwsze nawołanie bo Oni na to nie zasługiwali grali bardzo bez ambicji

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

bog180 pisze:
do@Turomaniak nie myślisz ,że "jakie granie takie kibicowanie " dlaczego hala nie wstała na pierwsze nawołanie bo Oni na to nie zasługiwali grali bardzo bez ambicji

Myślę że, troszke nie ładnie ze strony kibiców, wiedząc jak dana drużyna gra, co osiąga i osiągneła w niedalekiej przeszłości nagle jeden mecz nie wychodzi i obrażanie sie, nie kibicowanie. A gadanie, że grali bez ambicji i nie zasługiwali to bzdura, taki wniosek możesz stwierdzic po 5 kolejno przegranych meczach. Czemu nie pomyślisz że najzwyczajniej w świecie są zmęczeni? To tylko ludzie, teraz ludzie będa "psy wieszac" jaka to drużyna itp.

Jak dla mnie problem tkwi w kibicach którzy przychodzą żeby posiedziec sobie, nic więcej. Sam chodze na mecze długi okres czasu i daje z siebie ile mogę. A jak słysze na hali jak KK śpiewa: "Wszyscy wstają pomagają" a tyłki jak by przyrosły do krzesełek dopiero jak minute przed końcem znów KK motywował reszte "kibiców" wstali i to i tak ciężko. Szkoda słów, musimy sie wszyscy wspiac na wyżyny i kibicowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdro dla prawdziwych kibiców !!! :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 150  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.