Dzisiaj jest 17 lip 2025, 21:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

gregor-85 pisze:
ale to KK dostaje znizki na karnety i zarezerwowany sektor i to KK jest od tego żeby drzeć mordy i kibicowac cały mecz.

Cisza to tez forma dopingu...Wydaje mi się, a nawet jestem pewny, że grając w osłabieniu wygrali mecz. :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Mam Pytanie...wiem że to nie miejsce na nie...sory...
Czy jak do meczu z Polonią mozna bylo kupic bilety na PP dla ludzi co mają karnety za 10 zł, a ja chcialbym zakupic go w poniedziałek to da rade?? jak myslicie?

Dzieki, i sory :) :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wiec skoro cisza to forma dopingu to zaprzeczasz własnym słowom jakoby KK obnażył cisze na sali itp. z tego co piszesz to cała sala kibicuje

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

katrin89m pisze:
Najlepsze było długie spojrzenie Kamińskiego w stronę KK...

Kto to?

[ Dodano: Nie Lut 14, 2010 4:35 pm ]
gregor-85 pisze:
wiec skoro cisza to forma dopingu to zaprzeczasz własnym słowom jakoby KK obnażył cisze na sali itp. z tego co piszesz to cała sala kibicuje

Filozujesz jak Ferdek W "Kiepskich" :smt082

Tytuł:
pismak
pismak

Kamiński - trener Polonii. Były trener Turowa, który w Zgorzelcu jest dość lubiany i szanowany.

A moim zdaniem ta cisza była bardzo dobra i myślę, że zrozumieli o co kaman. Nie tylko chodziło o kiepskie mecze na wyjazdach, ale o brak zaangażowania. Przecież gdybyśmy widzieli, że ten zespół walczy i zostawia serce na parkiecie, a nie wychodzi... no to trudno i dalej ich kochamy, ale jak widzimy, że pańszczyznę robią i ogólnie z minami kwaśnymi, to kij im w .... oko :P

Przecież nikt nie wypomina zawodnikom, którzy przegrali z Prokomem 4:3 w finale, że przegrali. Ale oni poza tym, że byli dobrzy, to mieli tą wole walki. Wiadomo było, że jak wyjdą na mecz, to będą gryźć parkiet! I wtedy wynik końcowy schodził na dalszy plan...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Święta prawda :smt028

Tytuł:
rekrut
rekrut

Aleksander dlaczego dwa ostatnie posty Swistaka-jeden odnosnie koszulek dla KK, drudi personalny- zostały usunięte???

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
troche dziwnie wyszło na wczorajszym meczu zachowanie KK. a dokładniej gdybym nie był ze Zgorzelca i oglądał mecz w TV to pomyślałbym bardzo źle o kibicach w Zgorzelcu. chodzi mi o efekt jaki dało siedzenie w pierwszej kwarcie gdy to Polonia prowaDZIŁA a nagle jak Turów wrócił do gry i wyszlismy na prowadzenie to sie KK poderwał i zaczął kibicować. kiepsko to wyszło i złe wrażenie wywarło ale trudno sie spodziewać dobrej gdy zespołu gdy ma sie takiego 6ego zawodnika. pozdrowienia dla prawdziwych kibiców

Bzdury piszesz KK nie kibicowało całą pierwszą Q, którą to turów wygrał a więc jak wyszliśmy na prowadzenie w 1Q to KK też siedziało cichutko.
Pozdrawiam :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator

[treść usunięta z uwagi na niski poziom merytoryczny i wycieczki osobiste]

Jan.Leszek pisze:
Słyszałem, że w dniu wczorajszym w Zarządzie KK zagrzmiało, po tym jak zabrakło biletu dla jednego z członków KK na mecz Pucharu Polski i obaj Prezesi (Tomczan i Robso) złożyli rezygnacje.

Tomczan czy mógłbyś to potwierdzić, bo nie chcę siać, a info pochodzi z wiarygodnego źródła.

nie ma takiej mocy aby zrezygnowali bo uściski dłoni są najważniejsze a wkrótce wybory

gregor-85 pisze:
troche dziwnie wyszło na wczorajszym meczu zachowanie KK

jaki prezesejro taki klub :smt021

nie chcę się powtarzać ale Tomczan może napisać o nowej stronie KK TUR ale udziału w dyskusji i odpowiedzi na posty nie ma :smt021 :smt021

Ostatnio zmieniony 14 lut 2010, 19:16 przez ktoś, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Wow zrobiłeś na mnie wrażenie...ostre wejście, poukładane cytaty, fajnie fajnie.

Ale o co Ci chodzi? Bo nie zrozumiałem. :-?

Tytuł:
VIP
VIP

do Ktoś: Otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie za wycieczki osobiste. Następnym razem spróbuj pisać bardziej konstruktywne wypowiedzi nie obrażając innych.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Aleksander-ponawiam pytanie -co z postami Świstaka?

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
nie ma takiej mocy aby zrezygnowali bo uściski dłoni są najważniejsze a wkrótce wybory

Ta równie dobrze mogę napisać " Już za rok matura".
Jeśli załapiesz o co chodzi.

Cytuj:
jaki prezesejro taki klub

No sorry przeczytaj wpierw post Klaudiego następnie poć się w sprawie cichej kwarty.
Oczywiście jeśli uważnie zwracałeś uwage na to co sie dzieje na hali. Bo po twoim poscie cieżko abym w to uwierzył.

Cóż jacy kibice taki doping mogę napisać po większości meczy w stronę 90% kibiców na hali.

Cytuj:
nie chcę się powtarzać ale Tomczan może napisać o nowej stronie KK TUR ale udziału w dyskusji i odpowiedzi na posty nie ma

W sumie rozumiem Tomka.
Na cholerę psuć sobie krew sprzeczkami które nie maja sensu.

Cytuj:
troche dziwnie wyszło na wczorajszym meczu zachowanie KK. a dokładniej gdybym nie był ze Zgorzelca i oglądał mecz w TV to pomyślałbym bardzo źle o kibicach w Zgorzelcu.

Wiesz gregor miałbym to samo wrażenie ale "oddźwięk" medialny pierwszej cichej kwarty załatwił sprawę, mówiono w radiu , napisano na stronce to i w TV na pewno ktoś by napomniał o tym że "kibice w Zgorzelcu protestują". Jednak z drugiej strony niekoniecznie.
Poza tym to było widać że to nie chodzi o kibiców tylko o coś innego.

Pozdro

Ostatnio zmieniony 14 lut 2010, 19:36 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

ponawiam pytanie usunięte przez admina

Dlaczego prezes KK TUR pozwala na kolesiostwo Świstaka przy sprzedaży biletów na PP i zmianę miejsc członków KK TUR na rzecz osób niekoniecznie zrzeszonych

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Dlaczego prezes KK TUR pozwala na kolesiostwo Świstaka przy sprzedaży biletów na PP i zmianę miejsc członków KK TUR na rzecz osób niekoniecznie zrzeszonych

Rozwiń się z ta wypowiedzią proszę. Bo ja mogę teraz odciąć tobie tylko tym ze ktoś na mecz idzie , ktoś nie idzie , ktoś chce siedzieć wyjątkowo TU a nie TAM.
Innego wyjaśnienia nie widzę.

P.S Odpowiedz mi na pytanko Ktosiu. Jestem z KK nie mam karnetu co wiąże się z .. TAK Brawo brakiem miejsca na sektorze. Więc co w tym momencie nie mogę kupić biletu na PP będąc członkiem KK i chcąc znaleźć się w sektorze KK bo "ktoś" musi np usiąść w innym rzędzie bo kupuje bilet 2-3 dni po mnie a MUSI siedzieć tam gdzie zawsze ??

Ostatnio zmieniony 14 lut 2010, 19:59 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.