Dzisiaj jest 17 lip 2025, 22:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
Martwi mnie natomiast to co sie dzieje z Thomasem , po tym zawodniku zostaly tylko zieloniutkie butki , mam nadzieje ze wroci do gry ktora prezentowal przed sezonem ...

ja właśnie nie kumam nic z tym Thomasem - dlaczego on taki fajny ma być? przed sezonem widziałem go na meczach z zastalem i z CEZem i wyglądał tak jak na meczu z anwilem, a wszyscy w kółko Thomas to, Thomas tamto, cud, miód i orzeszki.
na moje zyzowate oko w meczu w sobotę to szczeście, że złapał te pięć przewinień i ślimak musiał postawić na Koljevicia - w przeciwnym razie Thomas grałby w końcówce no i byłoby po ptakach...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
SKRz_Zgc pisze:
Martwi mnie natomiast to co sie dzieje z Thomasem , po tym zawodniku zostaly tylko zieloniutkie butki , mam nadzieje ze wroci do gry ktora prezentowal przed sezonem ...

ja właśnie nie kumam nic z tym Thomasem - dlaczego on taki fajny ma być? przed sezonem widziałem go na meczach z zastalem i z CEZem i wyglądał tak jak na meczu z anwilem, a wszyscy w kółko Thomas to, Thomas tamto, cud, miód i orzeszki.
na moje zyzowate oko w meczu w sobotę to szczeście, że złapał te pięć przewinień i ślimak musiał postawić na Koljevicia - w przeciwnym razie Thomas grałby w końcówce no i byłoby po ptakach...

Moim skromnym zdaniem w jeszcze jednym góra dwóch meczach w pierwszej piątce powinien wychodzić Thomas aby udowodnić swoją dobrą grę. Jeżeli jednak tak sie nie stanie i poziom jego gry będzie taki jak z Anwilem to w wyjściowym składzie powinien grać Koljevic. Ogólnie rzecz ujmując obaj zawodnicy naprawdę dobrze uzupełniają sie na parkiecie na pozycji rozgrywającego. Nareszcie mamy dwie typowe jedynki.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Thomas zaczął ligę słabo, ale bym go tak od razu nie skreślał. W meczu z Anwilem nie zagrał aż tak źle. Przede wszystkim zatrzymał całkowicie Thomsona i Skibe, gra bardzo twardo w obronie wymusza faule, dobrze przechwytuje piłkę, podaje. Gdy by nie te straty i słaba skuteczność za 2 można by było powiedzieć że zagrał dobrze. Jak napisał Hakeem Thomas z Koljeviciem dobrze się uzupełniają. Ten pierwszy dobrze broni drugi jest odpowiedzialny za punkty. Myślę że mimo wszytko Thomas te 10 pkt. i 5 asyst na mecz będzie miał spokojnie.

Nie ma co narzekać na rozgrywających. Popatrzcie co się dzieje pod koszem. Jak schodzi Ivan to jest tragicznie. Tomaszek to czwórka, nie radzi sobie jako center.

Z tym składem 6 miejsce jak najbardziej, jak chcą walczyć o 4 to myślę że kogoś za Kueblera i Jarmakowicza.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Spokojnie spokojnie , wynik może być dobry , ale tylko pod warunkiem zmian po dziurą. W polu 3 sekund Ivan ze swoją prędkością ma więcej szczęścia niż rozumu, ale jakoś mu to wychodzi i oby tak dalej. Tomaszek tak jak pisze Hakunamakatek i ma racje to typowa 4 i pod koszem po prostu nie dary bo nie posiada takich umiejętności no chyba że ma czyste pole 3 sekund hehe bo zagrać pod dziurą plecami do kosza lub nawet przodem coś mu nie wychodzi.
Co do Kueblera to naprawdę trzeba sie zastanowić i to szybko. Widać że na wiele minut liczyć nie może a siedzenie na ławce mu w niczym nie pomoże. Zatem albo niech zacznie coś grać albo trzeba go pożegnać i szukać kogoś na jego miejsce. Nowy może coś wniesie do zespołu bo Michael póki co w niczym nie pomaga a kase trzeba płacić :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Trening medialny PGE Turów Zgorzelec (08.10.2010):
http://www.ksturow.eu/turow.php?str=1&news=606
http://www.ksturow.eu/turow.php?str=1&news=608
http://zgorzelec.info/index.php?k_d=27& ... g&t=news2b
http://www.zgorzelectv.pl/index.php?opt ... &Itemid=64
http://www.zgorzelectv.pl/index.php?opt ... &Itemid=64

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Podoba mi się, że w hali wisi flaga narodowa (pewnie to ta co wisiała z kirem pod dachem):

Obrazek

Spójrzcie na poniższe zdjęcia - nasz klub chyba jako jedyny w lidze nie będzie nosił naklejek Taurona na strojach (koszulka i spodenki) - konkurenta PGE :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Konferencje odbywają się chyba teraz na korytarzu:

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
rekrut
rekrut

@paawlus. Konferencje prasowe nadal odbywają się w sali konferencyjnej, tylko trochę przy zmienionej formie. Najpierw wchodzi drużyna gości, a następnie drużyna gospodarzy.

Tytuł:
rekrut
rekrut

DragisA pisze:
Prawie wszyscy wstają pomagają ;-)

Obrazek

Ten osobnik co siedzi to prezes anwilu :).

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

ace34 pisze:
Ten osobnik co siedzi to prezes anwilu :) .

Kurde balans ace34 mówiącego z polotem Polata4Ever kojarzy chyba każdy ;-)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

POST NIE W TEMACIE. Wpis został usunięty.
katrin89m

Ostatnio zmieniony 19 paź 2010, 17:38 przez Decik_KSP, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Proponuje otworzyć nowy temat "Polonia Warszawa". ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek, a po co zaśmiecać forum? Nie lepiej spuścić wodę w toalecie 8)

Tytuł:
gaduła
gaduła

Decik_KSP,
Co to ma wspólnego z Turowem Zgorzelec?

Tytuł:
pismak
pismak

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... -lublinie/
Powodzenia w Lublinie

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Szymański jest sprzedany czy wypożyczony? Nawiasem mówiąc Tomek Bodziński na wypożyczeniu w WKSie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.