Świetny mecz. Takiej walki nie było w Zgorzelcu ani razu w tamtym sezonie, świetnie zagrana końcówka przy wspaniałym dopingu. Atmosfera niesamowita. Ultrasy Anwilu jak zwykle to samo chamówa i przekleństwa (nie powiem, momentami głośniejsi od naszych). Kibice Turowa to tragedia nie będę nawet komentował jedynie na + końcówka gdzie cała hala pomagała, i ten DEFENS !!!

. Zigeranović przypomniał mi Dragise jak pobudzał kibiców do dopingu (nie skutecznie).
Bez dwóch zdań Koljević wygrał nam mecz. Miał dzisiaj dzień konia. Trochę taki samograj, ale potrzebny.Turów momentami ładnie w obronie, skutecznie za 3. Bochno początek fatalny, ale później ładnie i ważna trójeczka też w końcówce wpadła. Zigeranović jak już wspominałem walczak. Porusza się tragicznie, ale swoje robi. Fajnie momentami pojawia się Jackson, nareszcie ładny efektowny wsad.
Do wymiany Kuebler. Nie pasuje w tej drużynie. Myślałem że się wstrzelił po Kasztelanie, ale to jednak epizod. Potrzeba też kogoś pod kosz bo tam gra tylko Ivan, a u niego z kondycją słabiutko. Jarmakowicz się u nas marnuje, lepiej się czuje w 1 lidze, jest młody ma jeszcze czas na ekstraklase. Prokom nie długo zrezygnuje z kilku Polaków i będą do wzięcia. Wysocki tutaj nie wystarczy.
Kuebler<====>Chyliński/Kitzinger
Jarmakowicz<====>Skoczny bambo
I naprawdę by starczyło.
http://sport.tvp.pl/koszykowka/tauron-b ... cz/3025136
Mecz Turów-Anwil. Jak ktoś by chciał obejrzeć jeszcze raz