Dzisiaj jest 17 lip 2025, 22:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jak dla mnie Bartek jest cichym bohaterem spotkania dzieki trafionej trojce w czwartej kwarcie ktora dala droge do zwyciestwa ;) Martwi mnie natomiast to co sie dzieje z Thomasem , po tym zawodniku zostaly tylko zieloniutkie butki , mam nadzieje ze wroci do gry ktora prezentowal przed sezonem ...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Świetny mecz. Takiej walki nie było w Zgorzelcu ani razu w tamtym sezonie, świetnie zagrana końcówka przy wspaniałym dopingu. Atmosfera niesamowita. Ultrasy Anwilu jak zwykle to samo chamówa i przekleństwa (nie powiem, momentami głośniejsi od naszych). Kibice Turowa to tragedia nie będę nawet komentował jedynie na + końcówka gdzie cała hala pomagała, i ten DEFENS !!! :smt026. Zigeranović przypomniał mi Dragise jak pobudzał kibiców do dopingu (nie skutecznie).

Bez dwóch zdań Koljević wygrał nam mecz. Miał dzisiaj dzień konia. Trochę taki samograj, ale potrzebny.Turów momentami ładnie w obronie, skutecznie za 3. Bochno początek fatalny, ale później ładnie i ważna trójeczka też w końcówce wpadła. Zigeranović jak już wspominałem walczak. Porusza się tragicznie, ale swoje robi. Fajnie momentami pojawia się Jackson, nareszcie ładny efektowny wsad.

Do wymiany Kuebler. Nie pasuje w tej drużynie. Myślałem że się wstrzelił po Kasztelanie, ale to jednak epizod. Potrzeba też kogoś pod kosz bo tam gra tylko Ivan, a u niego z kondycją słabiutko. Jarmakowicz się u nas marnuje, lepiej się czuje w 1 lidze, jest młody ma jeszcze czas na ekstraklase. Prokom nie długo zrezygnuje z kilku Polaków i będą do wzięcia. Wysocki tutaj nie wystarczy.

Kuebler<====>Chyliński/Kitzinger
Jarmakowicz<====>Skoczny bambo

I naprawdę by starczyło.

http://sport.tvp.pl/koszykowka/tauron-b ... cz/3025136

Mecz Turów-Anwil. Jak ktoś by chciał obejrzeć jeszcze raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Bez dwóch zdań Koljević wygrał nam mecz. Miał dzisiaj dzień konia.

Czy ja wiem? Grał na tym poziomie, na jaki zapowiadał się przychodząc, patrząc po średnich z Ukrainy, a to że był najlepszy strzelcem to fakt trafiania wolnych, a to że trafia wolne to dla nie niego nie nowość i nie dzień konia..

Rozumiem, że kibice nie spisali sie na 6+ ale to też nie powód żeby w każdym wspomnieniu o dopingu to podkreślać. Tylko podburza atmosfere.

Cytuj:
Fajnie momentami pojawia się Jackson, nareszcie ładny efektowny wsad.

Wolałbym dawane średnio 12-15pkt w meczu od ładnych wsadów ale co kto lubi :P Jakoś specjalnie nie czekam na jego wsady a dawane oczka...

Ostatnio zmieniony 16 paź 2010, 20:38 przez michaelos, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

michaelos pisze:
Cytuj:
Bez dwóch zdań Koljević wygrał nam mecz. Miał dzisiaj dzień konia.

Czy ja wiem? Grał na tym poziomie, na jaki zapowiadał się przychodząc, patrząc po średnich z Ukrainy, a to że był najlepszy strzelcem to fakt trafiania wolnych, a to że trafia wolne to dla nie niego nie nowość i nie dzień konia..

Rozumiem, że kibice nie spisali sie na 6+ ale to też nie powód żeby w każdym wspomnieniu o dopingu to podkreślać. Tylko podburza atmosfere.

Cytuj:
Fajnie momentami pojawia się Jackson, nareszcie ładny efektowny wsad.

Wolałbym dawane średnio 12-15pkt w meczu od ładnych wsadów ale co kto lubi :P Jakoś specjalnie nie czekam na jego wsady a dawane oczka...

Masz racje. Kończę temat na temat dopingu bo tu już lepiej nie będzie.

Ja uważam że Koljević gracz meczu. Takie jest moje zdanie. Ten faul na rzuty wolne trzeba też wywalczyć. Dodatkowo ważne trójki. Szybki, zwinny, trochę samograj, ale takiego czasem potrzeba.

No to masz 13 pkt. Jacksona i efektowny wsad. Źle? :D Moim zdaniem dobry mecz.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Troche z innej beczki , co to sie stalo ze kamery TVP i stanowisko komentatorskie mienilo miejsce ? Te kamery w przejsciach kolo sektorow beda nadal ? Bo sory, czlowiek kupuje karnet, placi 250 zl i widzi tylko polowe boiska bo cala druga zaslania jakis facet z kamera ... Nie mozna tego przeniesc wyzej zeby ludzie normalnie mecz zobaczyli ?!

Tytuł:
rekrut
rekrut

ciekawe zdjecie naszego bylego zawodnika :grin: +18 http://www.imagebam.com/image/beed09101397312

Tytuł:
pismak
pismak

Z tych kamer fajne ujęcia wychodzą, no niestety nie ma jeszcze przeźroczystych operatorów...

Ivo coraz bardziej w ten modeling...

To jakiś kalendarz, czy album.
Widać że nie polski, tylko francuski.
Może postanowił się rozebrać dla jakiegoś ... pisemka?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wzieli go po tym jak znaleźli jego zdjecia na jego stronie modelingowej. Jest ich znacznie wiecej. Zaproponowali mu aby wystąpił w ogólno światowym kalendarzu którego miejscem rozpoczęcia jest Francja. Iwo zaszalał i jako jedyny Jest cały nagi. Reszta chłopaków to piłkarze ręczni, piłkarze nożni, footbolerzyści i inni. Wszyscy są zakryci w jednym miejscu :D

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
Z tych kamer fajne ujęcia wychodzą, no niestety nie ma jeszcze przeźroczystych operatorów...

Haha.Chyba nie problem na samej gorze zamontowac kamerke , czlowiek nie widzi polowy boiska i 250 zl poszlo na ogladanie polowy spotkania :/ ... Ma ktos info czy tak bedzie na kazdym meczu na ktorym bedzie TVP ?

Ostatnio zmieniony 16 paź 2010, 22:18 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

No w zeszłym roku wszystkie (prawie wszystkie) mecze w naszej hali były w TV.

Ale chyba lepsza taka jedna kamera niż chmara ludzi. Kiedyś tam siedziałem i jak ludzie się zejdą to już całkiem nic nie widać.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
Troche z innej beczki , co to sie stalo ze kamery TVP i stanowisko komentatorskie mienilo miejsce ? Te kamery w przejsciach kolo sektorow beda nadal ? Bo sory, czlowiek kupuje karnet, placi 250 zl i widzi tylko polowe boiska bo cala druga zaslania jakis facet z kamera ... Nie mozna tego przeniesc wyzej zeby ludzie normalnie mecz zobaczyli ?!

Z rozmowy z kamerzystą, który także przeszkadzał Kibicom w sektorze KK(poszedł jednak na kompromis) dowiedziałem się, że weszły w życie jakieś nowe przepisy odnośnie ustawień kamer na meczu. Przepisy te oczywiście ustala PLK. Tak więc prawdopodobnie będą utrudnienia, o których piszesz i zauważasz.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Prawie wszyscy wstają pomagają ;-)

Obrazek

Tytuł:
pismak
pismak

Foty z meczu
http://www.zgorzelectv.pl/index.php?opt ... &Itemid=64

Tytuł:
obserwator
obserwator

ładny mecz i tyle ;D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Igor, Plutonowy i Maja po meczu...

http://www.piatakwarta.pl/

http://www.gazetawroclawska.pl/sport/do ... ,id,t.html

Ślimak:
"...Liga będzie rządziła się innymi prawami niż do tej pory. Są bardzo długie przerwy między meczami i nie ma możliwości mówienia o rytmie gry. Nie będzie płynności grania. O wynikach będzie decydowało dużo innych dodatkowych czynników..."

Po starciu z Polo następny mecz zagrany dopiero 6 listopada :-?

Ostatnio zmieniony 17 paź 2010, 20:51 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.