Dzisiaj jest 16 lip 2025, 18:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Dzyzysssss to była kradzież ! złodziejstwo! fuuuujjjjjjj wole pijaństwo od złodziejstwa. :smt084 :smt021

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
wole pijaństwo od złodziejstwa

A ja wole spokój od tych kłótni.
Kto się napił ten się napił.
Zachowanie miało miejsce PO meczu a nie podczas. Wiec moim zdaniem nie tyczy się to nas.Funkcja funkcja , życie prywatne poza KK życiem prywatnym.
Skoro jestem członkiem KK nie mogę się napić i wracać np z baru do domu pod wpływem bo mnie obsmarujecie??
Może sobie Grengo napisać że wiadoma osoba znajdowała się na meczu pod wpływem. OK.
Ale żeby ciągnąć sprawy POZA ZEBRANIAMI , POZA MECZAMI ITD. To się chyba nazywa desperacja bądź niemoc twórcza.
To samo się tyczy Szama. Zrobił co zrobił. Zrobił to dawno. Zachował się jak jakiś ...
Jednak po co to wyciągać teraz?
To wszystko nie ma sensu.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan pisze:
Wyjazd odbędzie się o 16.00. spod Centrum Sportowego już jutro.

dziekuje

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jutro bilety będą przed wyjazdem dostępne u Ciebie Tomczan czy u Świstaka?
Oczywiście już się zapisałam i wpłaciłam ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan napisał/a:
Przypominam osobom, które jeszcze nie wpłaciły pieniędzy za karnet na następną część rundy, że termin wpłat mija jutro.

Tomek informuję, że w związku z niewystawianiem przez Świstaka potwierdzeń na wpłacane pieniądze dokonałem wpłaty za drugą rundę u Pani Moniki w KS Turów.

[ Dodano: Pon Sty 11, 2010 7:40 pm ]
Ten wpis z 28 12 09 wyjaśnia o jakie pieniądze Krzyśkowi chodziło

[ Dodano: Pon Sty 11, 2010 7:43 pm ]
Tomek czemu usunięto Twój post

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

REP pisze:
Tomek czemu usunięto Twój post

Który?
katrin89m pisze:
utro bilety będą przed wyjazdem dostępne u Ciebie Tomczan czy u Świstaka?
Oczywiście już się zapisałam i wpłaciłam

Bilety rozdaje Świstak.
Wszystkie osoby, które jeszcze nie odebrały biletów, zapraszam po odbiór do Świstaka do kiosku.

Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Sory wpis nie w tym temacie.Miał być w spluwaczce.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan, dziękuję ;)

Do zobaczenia jutro na meczu.

Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:
Może sobie Grengo napisać że wiadoma osoba znajdowała się na meczu pod wpływem. OK.

No ok, ale czy dla Ciebie to nie jest trochę in minus, że ktoś reprezentuje Nasze KK pod wpływem (sporym) %%?? Jaka to wizytówka na kraj? Np. gdy mecz jest w TV...

Avaddon18 pisze:
Zachowanie miało miejsce PO meczu a nie podczas. Wiec moim zdaniem nie tyczy się to nas.

A nie uważasz, że osobnik mógł być w takim stanie na meczu, a PO meczu tylko zmienił miejsce i poczuł trochę "luzu" i dopiero pokazał co potrafi?

Wiem, że można iść w jedną stronę (czyli szukać czepialstwa u kilku osób), ale można też popatrzeć na drugą stronę (czyli, że do takiego stanu się nie doprowadza człowiek w 3 minuty po meczu).

Moim zdaniem wina w 70% leży po stronie ochrony, bo to oni powinni decydować o "trzeźwości" widzów. (20% przydzielę zainteresowanemu, a 10% prezesowi lub zarządowi w całości - bo to oni powinni dbać o dobry "wygląd" KK)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan gwoli ścisłości BILET nie może nic wynosić .Bilet może kosztować 5 zł lub jego cena może wynosić 5 zł.Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
A nie uważasz, że osobnik mógł być w takim stanie na meczu, a PO meczu tylko zmienił miejsce i poczuł trochę "luzu" i dopiero pokazał co potrafi?

Czyli nie był w takim super stanie upojenia. Skoro na hali wiedział jak się zachować.

Cytuj:
No ok, ale czy dla Ciebie to nie jest trochę in minus, że ktoś reprezentuje Nasze KK pod wpływem (sporym) %%?? Jaka to wizytówka na kraj? Np. gdy mecz jest w TV...

Ja tam widziałem że on się bawił.
Skakał , śpiewał , przybijał piony. Fakt masz racje. Polska nie powinna tego oglądać.

Cytuj:
Moim zdaniem wina w 70% leży po stronie ochrony, bo to oni powinni decydować o "trzeźwości" widzów. (20% przydzielę zainteresowanemu, a 10% prezesowi lub zarządowi w całości - bo to oni powinni dbać o dobry "wygląd" KK)

Hehe i znów się pojawia słowo zarząd. Zarząd to nie niańki aby pilnować.
Popił to on odpowiada za siebie. Nawet jeśli wyskoczył tak jak na filmiku.
Nie mówię że to dobrze , ale tak szczerze krzywdy nikomu tym nie robił.

Jednak Drogi kolego zaznaczę iż we wcześniejszym poście chodziło mi o to że widać jak pewne osoby chcą skłócić KK jeszcze bardziej.
Albo sprawa upojenia , albo sprawa Szama sprzed jakiegoś czasu.

Spojrzałem na swój podpis

Cytuj:
Pierwsza mowa szatana do rodu ludzkiego zaczęła się najskromniej od słowa: dlaczego? — Adam Mickiewicz

I to forum jest tego dowodem.

Cytuj:
Oglądałam powtórkę z ostatniego meczu i wybacz, ale przez cały mecz nie widać aby osoba o której mowa jakoś źle się zachowywała; śpiewał, klaskał, kibicował! (pod tym względem daje przykład tym co nie śpiewają itp.).

DROGA KATRIN.
Po prostu opozycja nie wie co ma jeszcze zarzucić KK. To wymyślili że będą krytykować doping.

Ostatnio zmieniony 11 sty 2010, 21:49 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tur16 pisze:

Oglądałam powtórkę z ostatniego meczu i wybacz, ale przez cały mecz nie widać aby osoba o której mowa jakoś źle się zachowywała; śpiewał, klaskał, kibicował! (pod tym względem daje przykład tym co nie śpiewają itp.).
Może macie pretensje, że Wam nie polał?! :P
A zresztą, gdyby nie podpis na tym filmiku na YouTube, że to kibic Turowa to nikt by nie wiedział... a tak sami sobie wyrabiacie opinię!

Cytuj:
Jaka to wizytówka na kraj?

Hahahaha... to się ubawiłam. Śmiesz twierdzić, że osoba z KK tym krótkim filmikiem daje wizytówkę naszego kraju? A co on prezydent? Chyba nie muszę przypominać sytuacji głowy państwa... POLSKI jak zachorował na "chorobę filipińską" itp. (i to nie była jednorazowa sytuacja).
A w ogóle to po wygranym meczu, miał prawo wyrazić swoją radość w sposób jaki tylko chciał.

Pozdrawiam ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:18 przez SCOOTER, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:19 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:18 przez Klaudi, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.