Cytuj:
A nie uważasz, że osobnik mógł być w takim stanie na meczu, a PO meczu tylko zmienił miejsce i poczuł trochę "luzu" i dopiero pokazał co potrafi?
Czyli nie był w takim super stanie upojenia. Skoro na hali wiedział jak się zachować.
Cytuj:
No ok, ale czy dla Ciebie to nie jest trochę in minus, że ktoś reprezentuje Nasze KK pod wpływem (sporym) %%?? Jaka to wizytówka na kraj? Np. gdy mecz jest w TV...
Ja tam widziałem że on się bawił.
Skakał , śpiewał , przybijał piony. Fakt masz racje. Polska nie powinna tego oglądać.
Cytuj:
Moim zdaniem wina w 70% leży po stronie ochrony, bo to oni powinni decydować o "trzeźwości" widzów. (20% przydzielę zainteresowanemu, a 10% prezesowi lub zarządowi w całości - bo to oni powinni dbać o dobry "wygląd" KK)
Hehe i znów się pojawia słowo zarząd. Zarząd to nie niańki aby pilnować.
Popił to on odpowiada za siebie. Nawet jeśli wyskoczył tak jak na filmiku.
Nie mówię że to dobrze , ale tak szczerze krzywdy nikomu tym nie robił.
Jednak Drogi kolego zaznaczę iż we wcześniejszym poście chodziło mi o to że widać jak pewne osoby chcą skłócić KK jeszcze bardziej.
Albo sprawa upojenia , albo sprawa Szama sprzed jakiegoś czasu.
Spojrzałem na swój podpis
Cytuj:
Pierwsza mowa szatana do rodu ludzkiego zaczęła się najskromniej od słowa: dlaczego? — Adam Mickiewicz
I to forum jest tego dowodem.
Cytuj:
Oglądałam powtórkę z ostatniego meczu i wybacz, ale przez cały mecz nie widać aby osoba o której mowa jakoś źle się zachowywała; śpiewał, klaskał, kibicował! (pod tym względem daje przykład tym co nie śpiewają itp.).
DROGA KATRIN.
Po prostu opozycja nie wie co ma jeszcze zarzucić KK. To wymyślili że będą krytykować doping.