Dzisiaj jest 14 lip 2025, 4:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Sprawy KK.
Punkty o których będziemy dysputować będą zawarte w programie spotkania.
Są to tylko sprawy KK i upubliczniać ich nie będę.

Sorki Tomczan, ale gadasz jak Kaczyński, bez ładu, bez składu i bez sensu. Taka dziwna spychologia, ja się pytam konkretnie, a Ty odpowiadasz między wierszami - między Twoimi czytać nie potrafię. Przepraszam.

Tomczan pisze:
Jak będą podane na forum to po co robić spotkanie?
Czy, jak wszyscy będą wiedzieli o czym będziemy dyskutować to będzie to spotkanie KK, czy wszystkich?

Napisałem Tobie, po co napisać na forum tematy i to nie będzie spotkanie wszystkich, bo dyskutować na te tematy będziemy na spotkaniu/zebraniu.

Tytuł:
pismak
pismak

szamo pisze:
ale byłem jedna z niewielu już osób, które ten doping na Turowie rozkręcały na początku lat 90-tych

I chwała Ci za to! Ja jestem dumny, że miałem okazję jeszcze jako małolat być na jednym sektorze z Tobą, Mrówą, Alkiem i kilkoma innymi ludźmi, którzy w doping wkładali serce. Nie raz uroniliśmy prawdziwą łzę po porażce, nie raz skakaliśmy jak opętani po zwycięstwie!
Dzisiejszym kibicom nie wytłumaczysz, że wyglądało to o wiele piękniej, niż oni to dzisiaj robią. Nie wspominam nawet atmosfery w wówczas niezalegalizowanym prawnie "Klubie Kibica", bo była ona o niebo lepsza od tej, jaką mamy dziś.
Dzięki Szamo! Dziękuję w tym miejscu wszystkim, którzy pamiętają stanie w kolejce po bilety od 9 rano, przed półfinałem z Kwidzynem :) i tym z którymi mogłem współpracować podczas "Złotego Okresu Kibicowania w Zgorzelcu"! :)

A Ciebie Panie Tomczan ponownie proszę o tematy jakie masz zamiar ruszyć na zebraniu. Bo teraz stałeś się już bardzo wk*wiający z tym ściemnianiem. Nie potrafisz podać krótkich i sensownych odpowiedzi, nt. spotkania organizacyjnego, np. doping, wyjazdy, finanse, kultura na sektorze, nadużywanie alkoholu, itp.
Przecież to jest takie proste... wystarczy tylko chcieć powiadomić ludzi przyjezdnych, żeby każdy mógł zdecydować czy przy tych warunkach pogodowych chce wyjść z domu na spotkanie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nooo! Stałeś się rozmowniejszy ostatnio!!! :smt044

Jak to było? że niby tylko ja rozbieram Twoje wypowiedzi na czynniki pierwsze, spójrz na swój wpis.

Po kolei więc:
Tomczan pisze:
Wyjazd do Francji w tak atrakcyjnej cenie, aby być z naszą Drużyną i jej dopingować, też jest za fundusze pozyskane dla KK za poprzedniej ekipy... .

a kto i kiedy Ci to zarzucił? Czy cały czas z Tobie tylko znaną ironią będziesz się chwalił osiągnięciami zarządu odwołując (dyskredytując) się do poprzedniego zarządu?

Tomczan pisze:
Raz piszesz spotkanie, raz zebranie.

a jaka to różnica? Skup się raczej na tym co ważne (komunikat w sprawie poruszanych tematów), a nie na tym jak nazwane, bo żadna z form zebrania/spotkania nie jest obowiązkowa, o ile tego nie określisz w komunikacie o zebraniu, nawet Walne. Ale określenie "Walne" oznacza, że udział w nim mają prawo wziąć wyłącznie członkowie KK i zaproszeni goście, ale tylko z głosem doradczym. Poczytaj trochę w tym temacie, bo słabo z Twoją wiedzą.

Tomczan pisze:
Drugi raz wkraczasz w sfery osobiste. Za pierwszym razem pisałeś o wynoszeniu pewnych manier z domu.
Dla Twojej wiadomości i innych piszę, że nie mam emerytury wojskowej.
Ja nie "piję" do Ciebie i Twojej rodziny.Pozostaw mój dom w spokoju.

Przepraszam. Co do manier, to nadal twierdzę, że wynosi się je z domu.

Cytuj:
Ja Ci do kieszeni i portfela nie zaglądam.

Nie? To jak wytłumaczysz, że nie chcesz podać zwykłych haseł o czym będziesz mówił na spotkaniu/zebraniu i w ten sposób zmuszasz mnie do wydania pieniędzy na dojazd mojego syna na zebranie oraz na powrót z niego? Czy w ten sposób nie ingerujesz w mój portfel? Mój i wszystkich "dojezdnych".

Tomczan pisze:
W ogóle nie byłeś mi podległy, jak i inni Członkowie KK.

Widać mało wiesz o zarządzaniu i pełnieniu określonych funkcji.

Tomczan pisze:
grengo napisał/a:
Eksperyment się udał.

Mierni, bierni, ale wierni...

Rzeczywiście obrażasz ludzi w KK.

Czyżby? każesz czytać swoje wpisy między wierszami, a sam nie potrafisz. Nie dostrzegłeś do kogo to było kierowane? Czy ten człowiek wcześniej nie napisał, że nie jest w KK? Szkoda.

Tomczan pisze:
Wykluczono Cię i jednocześnie"... chcę Kolegę powiadomić, że szeregi K.K. są dla Niego otwarte, gdy tylko zmieni się Kolegi stosunek do obowiązków Członków Klubu Kibica „TUR” zawartych w Naszym Statucie."

Czyli poprostu: jak się zamknę i przestanę wskazywać rzeczy niewłaściwe jakich dopuszcza się ten zarząd, to mogę wrócić? Dziękuję!!! Dziękuję za akt łaski wobec mojej osoby, dziękuję za przychylność, dziękuję za wszystko. I pytanie na koniec : wazelinę mam mieć swoją, czy zapewniacie na miejscu?

Ostatnio zmieniony 08 sty 2010, 20:14 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan bardzo długo czekałeś na ogłoszenie programu pracy.W tym kraju nawet Premier ma czas określony a Ty wolna amerykanka.Chcesz uchodzić za człowieka uczciwego a przypomnę Ci Twoje postępowanie wobec mojej osoby- więcej w innym miejscu i czasie.Strasznie się zdenerwowałeś gdy ruszono Twoje prywatne sprawy a jak mieszano Krzyśka to głowa w piach.Wina za wizerunek KK w obecnym czasie spada na Twoje barki i to Ty ponosisz odpowiedzialność za rozłam w KK zdaj sobie wreszcie z tego sprawę i przyjmij jako pewnik.

[ Dodano: Pią Sty 08, 2010 8:56 pm ]
Dodam jeszcze że bardzo cenię to,że się staracie i jakoś to wam wychodzi.

Tytuł:
obserwator
obserwator

REP pisze:
Tomczan bardzo długo czekałeś na ogłoszenie programu pracy.

Przecież nadal czeka i pewnie jeszcze długo będzie.

Ps. A tak poważnie, Tomczan skoro to zebranie owiane jest taką zasłoną tajemniczości, to czy członkowie KK w związku z karnawałem mają dostosować swe stroje do tej tajemniczej atmosfery? (wiesz jakieś prochowce, maski, kapelusze, etc.)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E

Szacunek dla tych kibicow wolalbym isc na taki mecz niz siedzec u nas na hali i slyszec tylko difens i difens i tak prze caly mecz to są prawdziwi kibice pozdro dla nich

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saviol, nikt ci nie karze chodzic siła na mecze czarno-zielonych, wsziadaj w samolot i lec do Grecji, prosta sprawa, pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
spotkania organizacyjnego, np. doping, wyjazdy, finanse, kultura na sektorze, nadużywanie alkoholu, itp.

Czytasz w moich myślach???
Czy potrzebujesz więcej tematów zebrania?
Widzisz, jak łatwo sobie odpowiedzieć czym jest spotkanie organizacyjne.Nie trzeba wcale zaglądać do wikipedii.
A uwagi typu:
tur16 pisze:
stałeś się już bardzo wk*wiający

zostaw dla kolegów w Twoim wieku.
grengo pisze:
Przepraszam. Co do manier, to nadal twierdzę, że wynosi się je z domu.

Bardzo mało wyniosłeś.
Niestety
grengo pisze:
I pytanie na koniec : wazelinę mam mieć swoją, czy zapewniacie na miejscu?
:cry:
Jeżeli Cię nie stać to możemy Ci zakupić.
Chyba,że masz sponsora. :smt082
REP pisze:
Dodam jeszcze że bardzo cenię to,że się staracie i jakoś to wam wychodzi

Dziękujemy.
Jakoś się to kręci do przodu mimo tego, że zamiast się skupić na pracy dla KK to ... .
Co będę pisał.
Widać, słychać i ... czuć.
Jan.Leszek pisze:
wiesz jakieś prochowce, maski, kapelusze, etc.

Ubiór jest indywidualną sprawą.
Ale, jeżeli chcesz, a jesteś z KK, to przyjdź w prochowcu itp., albo w niczym. :smt044

Jednocześnie chcę powiadomić wszystkich, którzy zapisali się na wyjazd do Poznania, że mecz został przełożony na 17.01.2010.(niedziela) na godz. 17.00..
Klub z Poznania niestety w sobotę nie miał wolnej hali.
I co ciekawe zaraz w 20.01.2010. widzimy ich u siebie.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 09 sty 2010, 14:35 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Tomczan pisze:
tur16 napisał/a:
spotkania organizacyjnego, np. doping, wyjazdy, finanse, kultura na sektorze, nadużywanie alkoholu, itp.

Czytasz w moich myślach???
Czy potrzebujesz więcej tematów zebrania?
Widzisz, jak łatwo sobie odpowiedzieć czym jest spotkanie organizacyjne.Nie trzeba wcale zaglądać do wikipedii.

Czy Ty lubisz denerwować ludzi, sprawia Ci to radość czy co? Nie mogłeś napisać kilku punktów, tylko owijałeś w bawełnę... Nie tylko ja prosiłem o jakiekolwiek tematy...

Tomczan pisze:
tur16 napisał/a:
stałeś się już bardzo wk*wiający

zostaw dla kolegów w Twoim wieku.

Akurat uważam, że wiek to najmniejszy problem w tej "rozmowie". Po prostu pierw piszesz, że nie traktujesz ludzi przedmiotowo, po czym nie odpowiadasz kilku osobom konkretnie na zadane pytanie dot. spotkania.
Sprowokowałeś, to się nie czepiaj takich wyrażeń.

Mimo wszystko, dziękuję za jakąkolwiek odezwę, bo myślałem, że będę musiał jeszcze tydzień pisać posty z powtarzającym się pytaniem.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
A kiedy skończy sie czas dekadencji
fałszywych pretensji
czas umysłowej impotencji
czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji

Wtedy może zaczniemy Kibicować.Bo teraz to tylko byście skakali do gardeł raz "wataha" na Grenga raz na Tomka.Dajcie na luz. WAŻNIEJSZE SĄ MECZE A NIE WASZE PROBLEMY.
Chcecie się dowartościować to nie tutaj. Odbędzie się zebranie KK to pogadamy.

Pozdrawiam i do zobaczenia WSZYSTKIM na meczu.

Tytuł:
obserwator
obserwator

[ Dodano: Sob Sty 09, 2010 4:04 pm ]
Avaddon18 pisze:
WAŻNIEJSZE SĄ MECZE A NIE WASZE PROBLEMY.

czytajac te forum odnosze wrazenie ze jestes jednym z nielicznych trzezwo myslacym "pisiorem" tzn kims "piszacym" posty :D pozdro dla ciebie :)

Ostatnio zmieniony 09 sty 2010, 16:04 przez kinio24, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

kinio24 pisze:
trzezwo myslacym "pisiorem"

Bardzo ciekawe określenie osoby piszącej posty :D :D :D :smt044

Pozdro :) :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam:-)
Kiedyś postanowiłam sobie ,że odezwę się tutaj gdy przyjdzie mi gratulowac dla Turowa
zdobytego tytułu Mistrza.
Niestety ,moze to juz podeszły wiek - a co za tym idzie zniecierpliwienie a może po prostu potrzeba chwili spowodowały moje pisanie.
Pochodzę z pięknego grodu, gdzie nie obca jest koszykówka. Stety ,lub niestety obecnie mieszkam w miasteczku oddalonym od Zgorzelca ok 700 km. Nie mam mozliwości oglądania na "żywca " poczynań Waszych zawodników, drużyny której od kilku lat kibicuję całym sercem i o której wiem pewnie nie mniej niz większość wypowiadajacych się na tutejszym forum.
Zawsze uważałam ,że kibice Turowa Zgorzelec , to najsymatyczniejsza grupa pasjonatów tego sportu. Nadal tak uważam. Pozwólcie jednak ,że napiszę kilka swoich uwag co do tematów ostatnio tutaj poruszanych.
- pomijam polemikę na lini poprzedni i obecny prezes KK . Bo to jest sytuacja chora, wymagajaca natychmiastowego leczenia. Co gorsze , chyba nie ma odpowiednika w skali kraju. Więc tutaj sza...
- co do kibicowania. A cóż Wam w tej kwestii brakuje? czy to koniecznie trzeba robić "falę" albo "łamać stołki" po to aby byc zauwazalnym?
Na mecz chodzą ludzie w różnym wieku są osoby starsze, które nie koniecznie musza szaleć na trybunach ( bez obrazy dla tych osób) , sa dzieci (maluchy).
Czy jeśli nie macham rękami ,nie krzyczę, to nie zasługuję na miano kibica?
Im głośniej i kolorowo tym większy szacunek dla grających?
Miast się kłocic i spierać ...BĄDZCIE na meczach ...a dalej? Sammi wiecie co robć.
Bo póki co , ta dyskusja w temacie kibicowania , ma raczej charakter zaczepny tzn.kto ma większą siłę w słowach.
- ostatnia uwaga ...a własciwie apel do kibiców Turowa i wszystkich tych którym leży na sercu dobro klubu.
Dbajcie o ten Klub ,i cieszcie się ,że macie basket w swoim mieście (regionie) bo oby nie okazało się ,że po okresie chwały i euforii pozostanie tylko i wyłącznie obraz wspomnień na kasetach video i foto.

Przepraszam,że tak dużo jak na pierwszy i byc może ostatni raz. Jeśli kogoś zdenerwowałam lub uraziłam swoimi słowami ...bardzo przepraszam bo nie było to moim zamiarem.Pozdrawiam. ;-)

Ps. Za kilkadziesiąt minut mecz...który tym razem na szczęście zobaczę w tv.
Ha! dla Was Kochani :D ten sposób ogladania meczu ukochanej drużyny szczęściem nie jest. ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Pomiksowały mi się już tematy, dlatego piszę tutaj. Brawo za "torta" dla Michaela :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ines pisze:
Witam:-)

Również witam.
Miło jest spotkać taką osobę w tym wirtualnym świecie.
Słowa Twoje są prostą drogą, po której powinniśmy się poruszać.Bez zakrętów.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.