ktoś pisze:
Fundusze, które zostały skrytykowane przez Tomczana dziś nie przeszkadzają mu w organizowaniu wyjazdów i zbieraniu splendoru choć to akurat załatwił ktos inny (nie powiem że poprzedni zarząd bo będzie bura
Rzeczywiście!
Wyjazd do Francji w tak atrakcyjnej cenie, aby być z naszą Drużyną i jej dopingować, też jest za fundusze pozyskane dla KK za poprzedniej ekipy... .
Tak myśl.
Z błędu, jeżeli jesteś Członkiem KK, postaram się Ciebie wyprowadzić na spotkaniu KK w dniu 22.01.2010. w auli TGiE w Z-cu. przy ul.Powstańców Śl.
Przykre jest to, że tak jednokierunkowo podchodzi się do wielu spraw.
A jest to praca (czas!!!) wielu ludzi. Nie tylko tych co potrzebują, ale również tych co dają.
grengo pisze:
Czy Ty Tomczan na prawdę nie sięgasz wzrokiem dalej niż swój własny czubek nosa?
Mały jest?!
grengo pisze:
że jak wspomniałeś spotkanie nie jest obowiązkowe
Raz piszesz spotkanie, raz zebranie.
Zebrania są Walne i obowiązkowe(zapewne o tym wiesz), natomiast spotkania są nieobowiązkowe( też pewnie o tym teraz wiesz).
Spotkania mają jedynie na celu jedynie przekazanie zadań organizacyjnych, tzn. wytyczenia głównych ścieżek zamierzeń i celów na najbliższy czas, jak również wskazania pewnych form dopingu,jak i organizacji zamierzeń, które będą pobudzały resztę hali do jakiegoś współdziałania.
O zebraniach nie będę pisał, bo wiesz sam co maja na celu.
grengo pisze:
że nie wszyscy mają wojskową emeryturę
Drugi raz wkraczasz w sfery osobiste. Za pierwszym razem pisałeś o wynoszeniu pewnych manier z domu.
Dla Twojej wiadomości i innych piszę, że nie mam emerytury wojskowej.
Ja nie "piję" do Ciebie i Twojej rodziny.Pozostaw mój dom w spokoju.
Ale jeżeli upadłeś tak nisko to OK. Rzuć rękawicę a ja ją podniosę.
Ja Ci do kieszeni i portfela nie zaglądam.
grengo pisze:
Pewnie tak jak na zebraniu 3.11 2009 powiesz ile to Zarząd nie zrobił
Od 12.10.2009.do 03.11.2009. było raptem trzy tygodnie.
Siedziałeś na sali, za którą KK nie wydaje żadnej złotówki.
Krótki czas ale jednak trochę groszy zostało w kasie KK z pożytkiem dla wszystkich.
Tak tylko nadmieniłem, bo wracać do tamtego spotkania z Twojego powodu nie chcę.
grengo pisze:
Nie będę się chwalił, że za moich rządów było lepie
Dokładnie. Tylko z tą różnicą, że ja nie rządzę.
Ja z Zarządem pracujemy dla KK.
grengo pisze:
niewielu jest ludzi mogących powiedzieć, że nie liczyłem się z nimi
Liczę się z każdym człowiekiem w KK.
Każdy z nas ma pewną wartość, którą można spożytkować dla naszego wspólnego dobra.
grengo pisze:
chyba że tylu przyjąłeś do KK, że się pogubiłeś i zapomniałeś, że w KK są ludzie z Bogatyni, Radzimowa, Zawidowa, Ruszowa, Lubania, Węglińca, Sulikowa, a nie tylko ze Zgorzelca
Ludzką rzeczą jest nie pamiętać.
Ale nad wszystkim czuwa Sekretarz KK.
Rzeczywiście KK sięga już prawie 200 Członków.
Jest to gro ludzi, którzy chcą coś robić dla "TUROWA".
grengo pisze:
Zanim zaczniesz podejmować "jedynie" słuszne decyzje zastanów się, że zarządzasz KK, który tworzą ludzie, a ludzi nie wolno traktować przedmiotowo.
Człowiek nie jest przedmiotem dla mnie .
Człowiek jest istotą.Zarząd nie traktuje Członków przedmiotowo.
W związku z czym Zarząd, jak i ja podejmujemy pewne decyzje.Mogą się one nie podobać komuś i nie są to " jedynie" słuszne decyzje.
Ale są.Jak jest A to potem musi być B.
grengo pisze:
Nigdy nie należy o tym zapominać, co Ty zdajesz się udowadniać swoją indolencją w stosunku do tych, którzy zadają Ci pytania tu na forum.
Przepraszam osoby, które nie otrzymały odpowiedzi na zadane pytania.
Moja bierność w odpowiedzi na niektóre pytania wynika tylko z tego, że uważam, iż pewne rzeczy należy pozostawić na spotkania lub zabrania KK.
grengo pisze:
Nie musisz mi odpowiadać na ten wpis, bo ja nie jestem Ci już w żaden sposób podległy (po tym jak mnie wylałeś z KK 07.12.2009)
W ogóle nie byłeś mi podległy, jak i inni Członkowie KK.
Natomiast ktoś musi zarządzać.
Właśnie od tego jest Zarząd.
A co do wylania.
Wykluczono Cię i jednocześnie"... chcę Kolegę powiadomić, że szeregi K.K. są dla Niego otwarte, gdy tylko zmieni się Kolegi stosunek do obowiązków Członków Klubu Kibica „TUR” zawartych w Naszym Statucie."
grengo pisze:
Eksperyment się udał.
Mierni, bierni, ale wierni...
Rzeczywiście obrażasz ludzi w KK.
Swego czasu tego typu posty niby zabezpieczałeś u admina w celu wytoczenia pozwów przeciw oportunistom.
KTO NIE JEST Z TOBĄ JEST PRZECIWKO TOBIE.
Mamy myśleć tak, jak Ty.
Za Twoich "rządów" było odwrotnie.
Skala się odwróciła.
Wierni, bierni ale mierni... .
szamo pisze:
Uprzejmie uprasza się Pana Szanownego Prezesa o podanie zainteresowanym kibicom tematów zbliżającego się zebrania.
Sprawy KK.
Punkty o których będziemy dysputować będą zawarte w programie spotkania.
Są to tylko sprawy KK i upubliczniać ich nie będę.
szamo pisze:
Ja ze swojej strony chciałbym dowiedzieć się, czy opłaca mnie się zostać jeden dzień dłużej w Zgorzelcu i przekonywać moją Kochaną Narzeczoną
Każdy dzień w Zgorzelcu nie jest dniem zmarnowanym.
Zostań.
A przekonać zapewne wiesz dokładnie jak.
szamo pisze:
zanim pojedziemy w jej strony zapraszać gości na nasz zbliżający się ślub i wesele
Świetna wiadomość!
Dopiero co nasz inny Kolega zaręczył się pod Kolumna Zygmunta w Wa-wie.
Mam nadzieję, że Twoja narzeczona też będzie miała czarno-zielone serce, jak Ty.
Daj znać na pw.
Można coś zorganizować w ramach KK, abyśmy uczestniczyli w Waszej radosnej chwili.
szamo pisze:
Tematy zebrania powinny być podane do wiadomości publicznej, ponieważ każdy z chętnych członków Stowarzyszenia Klubu Kibica "Tur" będzie mógł przygotować się do wypowiedzenia się w interesującym go temacie, zawarcia uwag z tym związanych oraz podania ciekawych propozycji dotyczących w/w tematów
Jak będą podane na forum to po co robić spotkanie?
Czy, jak wszyscy będą wiedzieli o czym będziemy dyskutować to będzie to spotkanie KK, czy wszystkich?
Myślę, że niektóre pkt. zebrania zawarłem między wierszami.
Mimo wszystko zapraszam na spotkanie.
Pozdrawiam.
Tomasz Urbaniak