4master pisze:
Sezon jeszcze się nie rozpoczął a Ty już chcesz zwalniać trenera i zawodników którzy mają status gwiazdy w TBL?
Trener jak dla mnie jest po prostu słaby i za wiele taktyki do zespołu nie wniesie.
Wskaż mi proszę zawodnika w naszej drużynie , który ma status gwiazdy ??
4master pisze:
Nie wstyd Ci później wypisywać i chwalić zawodników po jakimś sukcesie?
Jak oni coś osiągnął to będę ich chwalić , natomiast jeżeli ich gra będzie tak słaba jak teraz podczas przygotować to będę ich ganił. Od tego jest forum , od tego są kibice.
4master pisze:
Czytać się takich postów nie chce, więc jak to forum ma stać na wysokim poziomie?
To nie czytaj i będziesz miał problem z głowy, nikt Cię do tego nie zmusza przecież !!
4master pisze:
Daj im się rozegrać i wejść w grę.
No właśnie dam im sie rozegrać na Turnieju we Wrocławiu , który sie dziś rozpoczyna. Zdaję sobie sprawę że tam grają zaje.... mocne zespoły i raczej nic nie wygramy , ale zaprezentujmy sie z dobrej strony. Poweidz mi jak jesteś aki mądry ile czasu im trzeba dać na rozegranie ??? W zeszłym sezonie też tak móiwono a jak sie skończyło każdy wie !!!
4master pisze:
Pamiętaj że zespół jest budowany na czwórke nie na mistrza.
Z takim składem bez poważniejszych korekt i z taką grą , czwórka może poza naszym zasięgiem.
4master pisze:
Czy jak Turów przegrywa to też jak inni wychodzisz z hali przed końcem meczu?
W najwyższej klasie rozgrywkowej ominąłem góra dwa mecze z powodu studiów i egzaminów. Na każdym innym byłem do końca. Ani razu nie zdarzyło mi się wyjść przed czasem !!!
4master pisze:
Ogarnijcie sie ludzie, wszyscy co tak myślą.
Sam sie ogarnij "chopie" i otwórz oczy !!!