Dzisiaj jest 13 lip 2025, 20:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

tur16 pisze:
Mam pytanie organizacyjne do Prezesa Tomczana, czy obecność na spotkaniu jest obowiązkowa oraz jaki jest temat zebrania?

przyłączam się do pytania

Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:
Ciekawi cię czemu jestem przychylny zarządowi więc odpowiem : gdy Grengo zlał mnie w sprawie przyjęcia do KK ( jak i wiele innych osób ) obecny zarząd przyjął mnie.

Jeśli mnie pamięć nie myli, to Grengo wraz z innymi członkami zarządu poświęcił część wakacji na przyjęcia ludzi do KK. Czekali wówczas w CS w sali konferencyjnej bodajże. Jeśli tam nie dotarłeś - nie miej pretensji, że się nie dostałeś. Zaś jeśli dotarłeś, a nie zostałeś włączony w szeregi KK to ja nie wiem jakie były tego powody, ale jakieś być musiały. To chyba wiedzą jedynie członkowie ówczesnego zarządu.

Chodziło mi jednak, abyś nie wydawał osądów, jeśli nie posiadasz kompletnych informacji. Pisząc, że jak był Grengo to mu nie przeszkadzało - kłamiesz. Ale kłamiesz nie dlatego, jak sądzę, że chcesz skłamać i wprowadzić innych w błąd, ale dlatego, że nie posiadasz informacji i wiadomości, jak to było, gdy był Grengo.
Nawet nie masz skali porównania pomiędzy prezesami Tomcza - Grengo, ale tego już nie cofniemy.

Nawiązując do wypowiedzi mruczka uważam, iż faktycznie dalsze istnienie KK jest bezcelowe.
Ponieważ - po co?

Jeśli nawet w samym KK wiadomo, że jest grupa kibicująca i grupa "karneciarzy", to po co ciągnąć to razem. A jeśli kibicująca ekipa jest tam, bo kocha ten klub, to razem z rozpadem KK nie rozpadnie się ta grupa - to chyba logiczne. Pouciekają karneciarze, pouciekają osoby którym się kibicować nie chce, ale GRUPA która będzie chciała dopingować - zostanie. I to chyba byłoby najlepsze oczyszczenie atmosfery i bałaganu w szeregach KK.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ktoś pisze:
tur16 pisze:
Mam pytanie organizacyjne do Prezesa Tomczana, czy obecność na spotkaniu jest obowiązkowa oraz jaki jest temat zebrania?

przyłączam się do pytania

W tytule spotkania napisałem przecież, że jest to spotkanie organizacyjne.
Obecność jest wskazana ale nieobowiązkowa.
Jest to spotkanie Członków KK, na którym chciałbym poruszyć bardzo! ważne! sprawy dla naszego grona.

Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak

Tomczan pisze:
W tytule spotkania napisałem przecież, że jest to spotkanie organizacyjne.

No to drogi prezesie wyjaśniam, że organizować można bardzo dużo spraw...
Może to dotyczyć np. organizacji dopingu na następnym meczu, organizacji wyjazdu do Wrocławia albo organizacji czegokolwiek innego. Dalej jednak nie odpowiedziałeś mi na pytanie, jaki będzie temat? Co będziemy organizować?
Powiadasz, że bardzo ważne sprawy dla grona, ale mogą to być np. ważne sprawy w Twoim mniemaniu a mogą kompletnie nie obchodzić np. mnie. Dlatego podaj mi konkretny temat, ponieważ chciałbym wiedzieć na co poświęcam swój czas.

Mam nadzieję, że zrozumiałeś mnie.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Nawiązując do wypowiedzi mruczka uważam, iż faktycznie dalsze istnienie KK jest bezcelowe.
Ponieważ - po co

No tak nie ma Grenga jako prezesa to i KK rozwiązać trza.
Ale fakt jeśli jesteśmy grupą kibicującą to nie powinniśmy się "rozejść" po rozwiązaniu KK.
Ale wiesz co ??
Dla wielu osób KK to nie tylko karnety , Grengo i jego ego oraz kłótnie.
Są osoby które przynależą do tej grupy , i cieszą się że coś takiego istnieje.Ta grupa jako jedyni kibice potrafią podnieść pupki z ogrzanych krzesełek i potrafią krzyknąć.
Nie sztuką jest rozwiązać problem z korzyścią dla siebie a z korzyścią dla ogółu osób zainteresowanych.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
chciałbym wiedzieć na co poświęcam swój czas

Masz chęć to przyjdź, a jak nie to nie przychodź.
tur16 pisze:
Co będziemy organizować?

Przyjdziesz to się dowiesz.
Nie przyjdziesz też się pewnie dowiesz, ale z drugiej ręki.

Spotkanie nie jest obowiązkowe.
Zamierzam poruszyć na zebraniu sprawy bardzo ważne dla Członków KK i liczę na frekwencję.
Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

Prezesie. Dobijasz mnie jak nie wiem co.

Zadaję Ci proste pytanie, a Ty się migasz jak byś nie wiem co tam krył.

Czy Ty nie rozumiesz, że chcę po prostu wiedzieć czego mogę się tam spodziewać, tzn rozmów na jaki temat?

Podam Ci przykład, może zrozumiesz. Jak masz możliwość pójścia na koncert, to starcza Ci informacja, że to koncert. A ja np. chcę wiedzieć czy to koncert heavy-metalowy czy disco-polo, bo jeśli disco-polo to nie mam po co iść, bo wiem, że mnie to nie obchodzi. Czy to takie trudne??

Kombinujesz jak byś co najmniej zapraszał na spotkanie w sprawie tajnej przez poufną.

I trochę w moich oczach się ośmieszasz jak nie umiesz podać tematu zebrania, które organizujesz.

Tytuł:
obserwator
obserwator

kolego tur16 chcesz sie dowiedziec to przyjdz, jak to bedzie disco polo jak to ujales to nie musisz w tym uczestniczyc tylko wyjsc , biletu jak na koncert nie kupujesz wiec nie masz nic do stracenia, pozdrwaiam i wyluzuj troszke :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

prezesie Tomczanie

przestań nabijać posty tylko napisz w kilku punktach podstawowe tematy spotkania aby każdy z członków mógł przyjść na nie przygotowany.

czy tak trudno napisać raz a konkretnie.

Ręce opadają. :smt021

Tytuł:
rekrut
rekrut

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:23 przez tomassino82, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Miałem się nie odzywać więc tylko sprostuję wątpliwości Tomassino:

tomassino82 pisze:
tur16, mam wrażenie, że to nie piszesz Ty, tylko udostępniasz swoje konto tacie,

mój syn ma ukończone 18 lat i pisze to co chce pisać (chyba ma do tego prawo?). Ja nadal milczę w temacie tak jak obiecałem, czytam i się śmieję i do Walnego nic w temacie.

[ Dodano: Sro Sty 06, 2010 10:23 pm ]
tomassino82 pisze:
może się mylę ;-)

Zapewniam Cię, że tak właśnie jest. Pozdro.

Ostatnio zmieniony 06 sty 2010, 22:23 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wiecie co? Was wszystkich chyba już za mocno wzięło. Pisał grengo - było źle. Przestał pisać - nadal źle i to z jego winy. Czy wy czasem czytacie sami siebie?

Tytuł:
pismak
pismak

No cóż... Jedyne co mogę zrobić, to potwierdzić słowa Grenga. Sam korzystam ze swojego konta i nie udostępniam go nikomu, bo i po co?
Mam swoje własne konto, swoje IP i swoje zdanie.

Co do sprawy "koncertu" - ten fragment głównie do kinio24 - otóż owszem sprawa jest prosta, przyjdę, nie spodoba się i wyjdę. Ale jest jeszcze jeden ważny szczegół, który to komplikuje. Otóż nie mieszkam w Zgorzelcu, czyli nie mogę dojść na pieszo, co oznacza, iż muszę organizować jakiś dojazd, a to wiąże się z kosztami. Dlatego chociażby chciałbym wiedzieć po co tam pojadę. Nie wspomnę już o aspekcie marnowania czasu na dojazd i powrót, gdyby spotkanie mnie nie zainteresowało. To takie rozwinięcie sytuacji "koncertowej" (pozdrawiam kinio24 :) ).

No i dalej czekam na odpowiedź Prezesa KK...

Tytuł:
rekrut
rekrut

grengo pisze:
Miałem się nie odzywać więc tylko sprostuję wątpliwości Tomassino:

tomassino82 pisze:
tur16, mam wrażenie, że to nie piszesz Ty, tylko udostępniasz swoje konto tacie,

mój syn ma ukończone 18 lat i pisze to co chce pisać (chyba ma do tego prawo?). Ja nadal milczę w temacie tak jak obiecałem, czytam i się śmieję i do Walnego nic w temacie.

[ Dodano: Sro Sty 06, 2010 10:23 pm ]
tomassino82 pisze:
może się mylę ;-)

Zapewniam Cię, że tak właśnie jest. Pozdro.

Krzysiek, ja zapewniam Ciebie, że to nie był zarzut z mojej strony, tylko nadzwyczaj stylowo podobne mi się wydały niektóre posty Twojego syna do Twoich.
Ja broń Boże nie zamierzałem nikomu niczego zabraniać, bo ani do tego prawa nie mam, ani nawet ochoty takowej nie wykazuję.
Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak

tomassino82 pisze:
tylko nadzwyczaj stylowo podobne mi się wydały niektóre posty Twojego syna do Twoich.

Przyznam się... jeszcze w podstawówce tato sprawdzał mi błędy z polskiego i może coś z jego stylu przeszło na mnie :D
Przejrzałeś mnie tomassino82 :D

Ale spoko, ja to ja, tato to tato i jeden drugiemu się nie wcina :D A poza tym, spoko i ja i tato mamy odwagę, żeby powiedzieć co myślimy i wziąć za to odpowiedzialność :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.