Dzisiaj jest 14 lip 2025, 4:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Czyli część plotki okazała się prawdą :P :)

pismak
pismak

Tylko Turów! pisze:
a ja chcialbym napisac ze na 99% turów bedzie na 1 miejscu przed 6tkami. z azs powinnismy wygrac, z kotwica rowniez. ze stelmetem musimy wygrac a z polpharma to pewne. nawet jak ze stelmetem przegramy, beedziemy mieli wiecej punktów. Oby to sie sprawdziło.

Z AZS i Stelmetem gramy u siebie, Kotwica i Polpharma na wyjeździe
jak nie będzie żadnej katastrofy to pierwsze miejsce przed szóstkami już mamy

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Gdyby nam jeszcze Biella dodała w pakiecie Kevina Pinkneya było by pięknie ! :smt003

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

a w zgorzelcu gramy dopiero 21.02.2013 ;( po przerwie 37-49 :D AAron 14pkt ale 0 zb.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Wygrana na ciężkim terenie w sali gimnastycznej, teraz wyprawa na białe niedźwiedzie i trochę bardziej wymagający przeciwnicy. Nie mogę doczekać się meczu u nas już z RR :grin:

rekrut
rekrut

Cieszy wygrana, ale..nie rozumiem czemu trener trzymał Aarona 3 kwarty na ławce.. dziś był najlepszym zawodnikiem... to podłe i niesprawiedliwe !!!
Można oszczędzac siły na kolejne mecze, dac pograc innym, ale bez przesady...
inni przecież grali... Kulig 25 min, Chylu 35 min, Stelmach 25 min, Djordje 27 min, Opacak 35 min, DJ 20 min..
więc pytanie czemu Aaron nie miał szansy więcej pograc bedąc w rewelacyjnej dyspozycji?

pismak
pismak

Mio pisze:
Cieszy wygrana, ale..nie rozumiem czemu trener trzymał Aarona 3 kwarty na ławce.. dziś był najlepszym zawodnikiem... to podłe i niesprawiedliwe !!!
Można oszczędzac siły na kolejne mecze, dac pograc innym, ale bez przesady...
inni przecież grali... Kulig 25 min, Chylu 35 min, Stelmach 25 min, Djordje 27 min, Opacak 35 min, DJ 20 min..
więc pytanie czemu Aaron nie miał szansy więcej pograc bedąc w rewelacyjnej dyspozycji?

Nie napinajmy się za bardzo, mecz był pod kontrolą Aaron swoje zrobił, czy był sens męczyć go więcej skoro najbliższych /jak dobrze pójdzie/ 6 spotkań gramy na wyjazdach + mecz "u siebie" we Wrocławiu... Kiedy dłużej na parkiecie męczyć Stelmacha jeśli nie w takich meczach?
Mi również szkoda statystyk Aarona, jednakże nie one są najważniejsze...
Całe szczęście, że w końcu przychodzi grajek, który spowoduje również, że nie będzie tak mocno eksploatowany Michał Chyliński, który już powoli zaczyna oddychać rękawami... Natomiast największy brak, który się rzuca w oczy to niestety brak solidnej drugiej 3-ki - czułem, że będziemy mocno tęsknić za KW10...

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Podejrzewam, że Aron grał tak mało, ponieważ w 4 kwarcie w meczu z Kutnem widziałem jak miał nogę zawiniętą jakimś bandażem. Może ma lekki uraz po tamtym spotkaniu i Kicia nie chciał go wpuścić na więcej minut żeby nie ryzykować.

rekrut
rekrut

www.sportowefakty.pl/koszykowka/336267/ ... -silniejsi

pismak
pismak

Trener w wywiadzie potwierdza przyjście nowego zawodnika, a strona klubowa milczy.
Nikt nie odpowiada w tym klubie za marketing?

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Sądząc po statystykach wygląda na gracza raczej grającego pod siebie - mam nadzieję, że MR wpasuje go w zespół i uświadomi, że gramy zespołowo :)

obserwator
obserwator

Nowy PG to samograj i gracz z niskim IQ wg informacji ,które czytam. Lubi trzymać piłkę w ręce i jest bardziej strzelcem niż podającym. Nie chcę go skreślać ani wystawiać gorszej cenzurki dopóki nie zobaczę go w grze. Cytuję za Forum Basketa:

Taka nasza tauronowa wersja Westbrooka

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

jojo jak przeglądasz inne portale koszykarskie, to zapewne zauważyłeś, że inne kluby po zakontraktowaniu Russela zaczęły srać w gacie. Niech piszą co chcą. A My dajmy mu spokojnie potrenować, zaaklimatyzować się, poznać zagrywki i niech pokaże na parkiecie swoją wartość. Nie oceniajmy zanim nie zobaczymy. Kupiony za naprawdę dobrą cenę - a papiery ma na naprawdę dobre granie. Skoro wybrał go Rajkovic to widocznie wie co może dać drużynie. Nie bawmy się w trenerkę, bo nie mamy w tej materii zielonego pojęcia, przynajmniej zdecydowana większość. Skupmy się na dopingu i godnym przywitaniu RR.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

jojo pisze:
Nowy PG to samograj i gracz z niskim IQ wg informacji ,które czytam. Lubi trzymać piłkę w ręce i jest bardziej strzelcem niż podającym. Nie chcę go skreślać ani wystawiać gorszej cenzurki dopóki nie zobaczę go w grze. Cytuję za Forum Basketa:Taka nasza tauronowa wersja Westbrooka

Nie czytaj tylko przeanalizuj grę w sezonie 2012/13 w Bielli tam Robinson nie był podstawową 1. Facet dużo widzi pod koszem - jeżeli nie ma możliwości oddania rzutu, podaje zawodnikowi na czystej pozycji. Liga włoska jest o klasę mocniejsza od naszej TBL.
Też na początku nie byłem dość uradowany, ale z drugiej strony to wszystko na co nas stać i przekonamy się niebawem, że RR to zapewne nie osłabienie Turowa a solidne wzmocnienie.

obserwator
obserwator

myślę ,że na pewno wrócimy do tej rozmowy po jego 5 spotkaniach w PLK. Tyle daję mu czasu na wkomponowanie się w system Rajkovića. Szczerze przyznam, bardziej liczyłem na podającego i gracza kreującego niż strzelca. Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Z tym robieniem w gacie to Anwil chyba i Asseco , zwłaszcza po stracie Blassa.

SeabladeTo jest bardziej spadek niż awans i przyjazd by się odbudować (!)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.