Tomczan pisze:
Wszystkie osoby, które do tej pory zapisały się na wyjazd do Wrocławia proszę o kontakt ze Świstakiem w kiosku. Sprawę proszę potraktować jako pilną.
Wyjazd z KK chyba szlag trafił, bo za mało luda!!! Zarząd chyba podjął decyzję, że autobus pojedzie , ale trza dopłacić

... chyba.
Coś za dużo tego chyba...
Jak tak dale pójdzie, to czarno widzę .....
Ale nie ja tu jestem od oceniania. Niestety na meczu dzisiaj nie byłem, ale od syna wiem, że niestety gra Turowa dzisiaj nie powaliła nikogo na łopatki, mimo że grali z ekipą, która za "chwilę" zacznie rywalizację w eurolidze. Pocieszającym jest fakt, że niebawem dołączy do naszego temu nowa 1. Mam nadzieję, że nie będzie to zawodnik jedynie zdobywający punkty - jak pokazuje film na Youtube, ale będzie to gość potrafiący kreować grę, a i przy okazji zdobywający punkty
[ Dodano: Czw Wrz 16, 2010 10:42 pm ]Fajne koszulki mieli dzisiaj członkowie KK TUR - czyżby była to zapowiedź ubiegłorocznych zapewnień, że nie są kiełbasą wyborczą?
Szkoda, że prezes KK zapomniał o swoich obietnicach.
[ Dodano: Czw Wrz 16, 2010 10:45 pm ]I tak na koniec sentencja, którą powinni poznać pewni ludzie:
"Pamiętaj, że zawsze można wyrwać człowieka ze wsi, ale nigdy nie wyrwiesz wsi z człowieka"