Dzisiaj jest 13 lip 2025, 20:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ktoś pisze:
czy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Oświeć mnie!!!
Ja prosta osoba nie potrafię czytać ze zrozuminiem.
I co?
Ty jesteś KTOŚ i pewnie umiesz.
Zadałem Ci pytanie.
Potrafisz odpowiedzieć?
Ja Ci odpowiedziałem... .

Z pozdrowieniem ze zrozumieniem :cry:

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:23 przez Czesio, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan pisze:
Nie zapomniałem i dlatego zgryźliwie nazwano mnie kibicem sukcesu.

:smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082

dobry humor Cię nie opuszcza, to i dobrze ale nie zauważyłem pytania do mnie w Twoim poprzednim wpisie.
Coś się gubisz z kim rozmawiasz więc ponawiam pytanie:
Tomczan czy jako prezes mógłbyś potwierdzić lub zaprzeczyć że Grengo został usunięty z szeregów KK?

Tytuł:
pismak
pismak

Ejj dajcie już spokój temu tematowi.
Jeśli Grengo poleciał to on nie wy. Co jest "opłacił kilku adwokatów" aby bronili jego imienia czy co??
Pytacie się o kasę za karnety ( akcja Świstak ) , a odwagi nie macie pójść do niego i w twarz się zapytać??

Proszę sprawę Grenga zostawcie w spokoju , zwłaszcza jeśli on sam powiedział co ma do powiedzenia.
Jest to forum KK TUR a nie forum " Grengo i jego... ( w miejscu ... dostawić co chcecie ).
Nie każdy , nawet jeśli jest zainteresowany tematem chce to czytać bo nudne i mdłe się to już zrobiło.
Jeśli sprawa będzie omawiana na walnym to po co ciągnąć ją tutaj??

Co do pokwitowań faktycznie dziwne jest to ze gdy Grengo był prezesem wszystko było ok.
Pokwitowań nie wystawiało się a on był zadowolony.
A teraz co??

Zostawmy te tematy na walne zebranie. Tu zbyt wielki syf się zrobił.

P.S Ile wy macie lat aby co chwilę odsyłać do encyklopedii lub myślenia ze zrozumieniem??
Matury na 6 pozdawaliście ze każdy taki mądry??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ktoś pisze:
dobry humor Cię nie opuszcza

Powinien?
ktoś pisze:
to i dobrze

No właśnie :lol:
ktoś pisze:
nie zauważyłem pytania do mnie

Ja prosta osoba nie potrafię czytać ze zrozuminiem.
I co?
Znak zapytania zauważyłeś-aś?
ktoś pisze:
Coś się gubisz z kim rozmawiasz

No właśnie, to jesteś -aś, czy -eś ?
ktoś pisze:
Tomczan czy jako prezes mógłbyś potwierdzić lub zaprzeczyć że Grengo został usunięty z szeregów KK?

Tak. Potwierdzam.

Tytuł:
pismak
pismak

dmc

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 23:24 przez tur16, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan pisze:
Tak. Potwierdzam.

Dziękuję za odpowiedź.
tylko po co tyle udawania, zwodzenia i zbędnego pisania.
piszesz że Grengo robił szum a TY po zadaniu jednego prostego pytania nabijałeś sobie licznik.

:D peace :D

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
A Ty Avadon, jak nie pamiętasz (no bo skąd...) takich czasów, to może odpuść sobie gderanie, że jak był Grengo to mu nie przeszkadzało.

Wybacz proszę cię że sprawy PRYWATNE nie pozwoliły mi na dołączenie w szeregi KK.
Wybacz że jeśli już mogłem dołączyć to Grengo "olewał" podania.

Cytuj:
dlatego nie proś o pozostawienie tematu, bo do tego raczej nie dojdzie.

Źle się wyraziłem. Chodzi mi o to aby temat pozostawić do omówienia na walnym zebraniu.
Bo i tak już dziś wiadomo ze Grengo zechce zrobić "syf"
I nie mówię tego po jakiejś złośliwości czy tym podobne.
Po prostu sprawę łatwiej jest załatwić w "4 oczy" niż na forum.
Oczywiście w ramach rozsądku i kultury.

Pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator

Czytam i śledzę to forum już bardzo długo i jednego nie rozumiem: skoro Avaddon napisał:
Avaddon18 pisze:
Co jest "opłacił kilku adwokatów" aby bronili jego imienia czy co??

to dlaczego tak zajadle broni obecnego Zarządu? Czyżby miał z tego tytułu jako kilkumiesięczny członek KK jakieś dodatkowe przywileje lub obietnice z tego tytułu ( np. darmowy wyjazd na mecz?).

Avaddon18 pisze:
Co do pokwitowań faktycznie dziwne jest to ze gdy Grengo był prezesem wszystko było ok.
Pokwitowań nie wystawiało się a on był zadowolony.

A skąd u ciebie aż taka wiedza, bo ja zawsze otrzymywałem potwierdzenie zapłaty, nawet za 10 zł składki. Z tego co się orientuję Skarbnikiem był wtedy (u Grenga) R. Żołdak i on bardzo tego pilnował.

Avaddon18 pisze:
Tu zbyt wielki syf się zrobił.

To chyba tfuj ulubiony wyraz "syf". Używasz go zawsze ( w nadmiarze) i nie wszędzie ma on sens, ale cóż tfuj wybór.

Avaddon18 pisze:
Matury na 6 pozdawaliście ze każdy taki mądry??

Nie, ale pewnie i tak wyżej niż Ty. :smt082

[ Dodano: Wto Sty 05, 2010 10:14 pm ]
Tomczan pisze:
ktoś napisał/a:

Tak. Potwierdzam.

Nareszcie...chyba tekst o nabiale tak Cię ujął??? :smt044

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
to dlaczego tak zajadle broni obecnego Zarządu? Czyżby miał z tego tytułu jako kilkumiesięczny członek KK jakieś dodatkowe przywileje lub obietnice z tego tytułu ( np. darmowy wyjazd na mecz?).

Oh tak teraz nawet siedzę na lotnisku i czekam na samolot. Bo bronie zarządu i Tomczan zakupił mi bilet abym się autobusem nie musiał tłuc.
Ciekawi cię czemu jestem przychylny zarządowi więc odpowiem : gdy Grengo zlał mnie w sprawie przyjęcia do KK ( jak i wiele innych osób ) obecny zarząd przyjął mnie.
Udało nam się nawet nawiązać współpracę która mam nadzieję zaowocuje mocniejszym dopingiem na hali.

Cytuj:
A skąd u ciebie aż taka wiedza, bo ja zawsze otrzymywałem potwierdzenie zapłaty, nawet za 10 zł składki.

Za składkę także otrzymałem potwierdzenie zapłaty.
Ale odpowiedz mi teraz proszę jeśli R.Żołdak był skarbnikiem za czasu Grenga to jakim cudem Świstak miał pozwolenie na przyjmowanie wpłat za karnety??
Chyba że był on skarbnikiem a po "wpadce" został odwołany.
Proszę wyjaśnijcie mi to bo się w tym pogubiłem. :smt053 :smt053

Cytuj:
To chyba tfuj ulubiony wyraz "syf".

Nie nie jest to mój ulubiony wyraz. Jednak masz rację używam go w nadmiarze. Zauważyłem dopiero po twojej uwadze.

Cytuj:
Nie, ale pewnie i tak wyżej niż Ty.

No tak , jeśli jeszcze nie zdążyłem podejść do matury to faktycznie wynik musisz mieć
wyższy.

Ostatnio zmieniony 05 sty 2010, 22:41 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Avaddon18 pisze:
Ale odpowiedz mi teraz proszę jeśli R.Żołdak był skarbnikiem za czasu Grenga to jakim cudem Świstak miał pozwolenie na przyjmowanie wpłat za karnety??

Miał upoważnienie zarządu, o którym nawet była mowa jak grengo z zarządem rezygnowali, że ma nawet przedłużenie i o ile nowy zarząd tego nie zakwestionuje, to zostanie to utrzymane w mocy ze względu na wygodę i dostęp.

Avaddon18 pisze:
Chyba że był on skarbnikiem a po "wpadce" został odwołany.
Proszę wyjaśnijcie mi to bo się w tym pogubiłem. :smt053 :smt053

Tak właśnie było i tylko nieliczni wiedzą jak było na prawdę, ale widać Świstak zdaje się o tym zapomniał i popełnił fo pas wobec grengo, a ten mu sie odgryzł - i to nie byle jak.

Jak znam grenga, a znam go b.dobrze, to nie odpuści. A skoro napisał, że jest skłonny nawet ponieść konsekwencje prawne za to co napisał, to pewnie opiera swoje tezy na dowodach. Nie sądzę, że taki gość jak on, z ugruntowaną pozycją w mieście ryzykowałby swoim imieniem tylko po to, by się zabawić. Jeżeli odważył się napisać o takich sprawach, to musi czuć się mocno.

Ciekaw jestem przebiegu walnego, o którym pisze Tomczan...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

SZANOWNE KOLEŻANKI I KOLEDZY Z KK TUR

Pisałem do WAS jakies 50 dni temu (GRENGO, TOMCZAN, ŚWISTAK itd.) abyście raz w życiu MIELI JAJA pogadali sobie na osobności o waszych problemach i pretensjach do siebie i dali SPOKÓJ na tym forum - które czytają ludzie z całej POLSKI - jak to w zgorzeleckim KK sie nienawidzą!
Wy SZANOWNI PANOWIE (j.w.) nie znacie mnie, ja jednak z obserwacji, jaką czynię na forum pod nazwą Klub Kibica TUR oraz po za NIM stwierdzam
GRENGO - były PREZES - WASZEGO KK
patrząc z boku na KK, (a obserwuje go od samego początku) w pewnym momencie stwierdzam że zatrzymał się. Pamiętacie napis, który kibice na trybunach rozciągali, ŻYWA maskotka, głośniejszy doping no i ZAANGAŻOWANIE WSZYSTKICH NA MECZU! Prowadząc firmę, życie rodzinne, posiadając swoje pasje UWAŻAM, że na tym stanowisku powinno być się max 2 lata. Wprowadzić swoje pomysły, projekty i dać szanse innym!
ŚWISTAK - piszecie o nim SKARBNIK - CZŁOWIEK INFORMACJA WASZEGO KK
Wiem, że ten człowiek załatwi koszulkę, szalik, można zapłacić za bilet. Żyjemy w takich czasach, że na wszystko trzeba posiadać KWIT, POTWIERDZENIE.
To się pytam NA BOGA CZŁOWIEKU, CZEMU NIE PISZESZ TYCH KWITÓW! Czemu TOMCZAN, który reklamuje na tym forum twój punkt nie podpowie PISZ DLA NARODU KWITY!
Dochodzimy do waszego obecnego WODZA tzn. TOMCZAN
Odnoszę wrażenie, że to jest tak jak z premierem Marcinkiewiczem tzn. on był premierem, ale sznurkami ciągał Jarosław K.
Uważam, że jest pewna grupa dookoła TOMCZANA, która ma wpływ na jego decyzje. Ktoś chce zemsty wyrównania jakiś porachunków!
PRAGNĘ ZAZNACZYĆ, IŻ TO, CO NAPISAŁEM JEST MOIM WŁASNYM OBRAZEM TEGO, CO WIDZE NA FORUM JAK I NA MECZACH NASZEJ DRUŻYNY!
JESZCZE RAZ PROSZĘ ZAKOŃCZCIE TO - BO WASZA WALKA JEST ZE SZKODĄ DLA WAS SAMYCH JAK I KK TUR!
NAJLEPIEJ BEDZIE JAK NA NAJBLIŻSZYM ZEBRANIU ZAKOŃCZYCIE ŻYWOT WASZEGO ŻRĄCEGO SIĘ KK TUR !!

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
NAJLEPIEJ BEDZIE JAK NA NAJBLIŻSZYM ZEBRANIU ZAKOŃCZYCIE ŻYWOT WASZEGO ŻRĄCEGO SIĘ KK TUR !!

KK niech działa.
Polityka niech się zmieni.

Ale w pewnym sensie zgodzę się z mruczkiem.
Przegraliśmy ważny mecz. Puchar Europy pożegnany , a MY wolimy się żreć w sprawach klubu.

Dobranoc wszystkim

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
Zapraszam wszystkich Członków Klubu Kibica "TUR" na spotkanie organizacyjne, które odbędzie się w dniu 22.01.2010.(piątek) w auli Technikum Górników i Energetyków przy ul.Powstańców Śl. w Zgorzelcu o godz.18.00..
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 06 sty 2010, 18:24 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Mam pytanie organizacyjne do Prezesa Tomczana, czy obecność na spotkaniu jest obowiązkowa oraz jaki jest temat zebrania?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.