Cytuj:
to dlaczego tak zajadle broni obecnego Zarządu? Czyżby miał z tego tytułu jako kilkumiesięczny członek KK jakieś dodatkowe przywileje lub obietnice z tego tytułu ( np. darmowy wyjazd na mecz?).
Oh tak teraz nawet siedzę na lotnisku i czekam na samolot. Bo bronie zarządu i Tomczan zakupił mi bilet abym się autobusem nie musiał tłuc.
Ciekawi cię czemu jestem przychylny zarządowi więc odpowiem : gdy Grengo zlał mnie w sprawie przyjęcia do KK ( jak i wiele innych osób ) obecny zarząd przyjął mnie.
Udało nam się nawet nawiązać współpracę która mam nadzieję zaowocuje mocniejszym dopingiem na hali.
Cytuj:
A skąd u ciebie aż taka wiedza, bo ja zawsze otrzymywałem potwierdzenie zapłaty, nawet za 10 zł składki.
Za składkę także otrzymałem potwierdzenie zapłaty.
Ale odpowiedz mi teraz proszę jeśli R.Żołdak był skarbnikiem za czasu Grenga to jakim cudem Świstak miał pozwolenie na przyjmowanie wpłat za karnety??
Chyba że był on skarbnikiem a po "wpadce" został odwołany.
Proszę wyjaśnijcie mi to bo się w tym pogubiłem.
Cytuj:
To chyba tfuj ulubiony wyraz "syf".
Nie nie jest to mój ulubiony wyraz. Jednak masz rację używam go w nadmiarze. Zauważyłem dopiero po twojej uwadze.
Cytuj:
Nie, ale pewnie i tak wyżej niż Ty.
No tak , jeśli jeszcze nie zdążyłem podejść do matury to faktycznie wynik musisz mieć
wyższy.