chatatomala71 pisze:
Proszę zauważyć ,że nasza drużyna grała podczas turnieju dwoma Polakami i resztą zagranicznych natomiast przeciwnicy tak jak chcieli . Ta gra była naprawdę dobra a to jeszcze nie liga
ja tobie też coś teraz wytłuszczam, to pozwala mi sądzić, że chodzi tu o ten przepis z dwoma polakami obowiązkowo na parkiecie i że podczas tego turnieju Winnicki grał tak jak by ten przepis i tu obowiązywał. Swoja droga bez sensu było by granie w inny sposób skoro i tak i tak jak się zacznie TBL trzeba będzie wprowadzać dwóch Polaków na parkiet. Więc póki ten głupkowaty według mnie przepis obowiązuje to i dobrze jest od 1 sparingu się do niego stosować - bo pucharów to niestety w tym roku nie mamy
grengo pisze:
Wiem, że mnie nie lubisz, ale nie zabiegam o to, niemniej nie wymądrzaj się, jak nie masz racji.
i nie to czy cię lubię czy też nie. a najlepiej by było jak by sam zainteresowany nam wyjaśnił co miał na myśli
chatatomala o co tobie było kaman??
[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 10:50 pm ]grengo pisze:
Mnie akurat przepisów gry w koszykówkę nie musisz tłumaczyć - miałem okazję grać w tę piękną dyscyplinę sportu przez 8 lat
naprawdę jestem pełen podziwu - ale co to ma wspólnego z tym postem ? ...
ale jeśli coś może mnie chociaż troszkę na równi z tobą postawić - to może to to, że ja tyle samo lat chodzę na mecze Turowa i przez ten czas też zdążyłem poznać co nieco przepisy w tą grę - co też nie zmienia faktu, że w tamtych czasach nie było mowy o dwóch polakach na parkiecie obowiązkowo -