Dzisiaj jest 13 lip 2025, 21:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

chatatomala71 pisze:
Proszę zauważyć ,że nasza drużyna grała podczas turnieju dwoma Polakami i resztą zagranicznych natomiast przeciwnicy tak jak chcieli .

kinio24 pisze:
owszem dwoma, ale non stop na boisku musialo byc 2, a nie, ze tylko 2 bylo w rotacji meczowej. grengo czytaj wolniej i dokladniej;)

kinio skoro napisane jest, że podczas turnieju, a nie w meczu, to jak to napisałeś czytaj wolniej i dokładniej (wytłuściłem Ci to), zrozum i dopiero komentuj. Wiem, że mnie nie lubisz, ale nie zabiegam o to, niemniej nie wymądrzaj się, jak nie masz racji.
Mnie akurat przepisów gry w koszykówkę nie musisz tłumaczyć - miałem okazję grać w tę piękną dyscyplinę sportu przez 8 lat, a i teraz nie pozostaję jej obojętny, a czytać potrafię i o ile kolega napisał, że w turnieju, to sądzę, że to miał na myśli.

Tytuł:
obserwator
obserwator

chatatomala71 pisze:
Proszę zauważyć ,że nasza drużyna grała podczas turnieju dwoma Polakami i resztą zagranicznych natomiast przeciwnicy tak jak chcieli . Ta gra była naprawdę dobra a to jeszcze nie liga

ja tobie też coś teraz wytłuszczam, to pozwala mi sądzić, że chodzi tu o ten przepis z dwoma polakami obowiązkowo na parkiecie i że podczas tego turnieju Winnicki grał tak jak by ten przepis i tu obowiązywał. Swoja droga bez sensu było by granie w inny sposób skoro i tak i tak jak się zacznie TBL trzeba będzie wprowadzać dwóch Polaków na parkiet. Więc póki ten głupkowaty według mnie przepis obowiązuje to i dobrze jest od 1 sparingu się do niego stosować - bo pucharów to niestety w tym roku nie mamy

grengo pisze:
Wiem, że mnie nie lubisz, ale nie zabiegam o to, niemniej nie wymądrzaj się, jak nie masz racji.

i nie to czy cię lubię czy też nie. a najlepiej by było jak by sam zainteresowany nam wyjaśnił co miał na myśli

chatatomala o co tobie było kaman?? :D

[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 10:50 pm ]
grengo pisze:
Mnie akurat przepisów gry w koszykówkę nie musisz tłumaczyć - miałem okazję grać w tę piękną dyscyplinę sportu przez 8 lat

naprawdę jestem pełen podziwu - ale co to ma wspólnego z tym postem ? ...

ale jeśli coś może mnie chociaż troszkę na równi z tobą postawić - to może to to, że ja tyle samo lat chodzę na mecze Turowa i przez ten czas też zdążyłem poznać co nieco przepisy w tą grę - co też nie zmienia faktu, że w tamtych czasach nie było mowy o dwóch polakach na parkiecie obowiązkowo -

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2010, 22:58 przez kinio24, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
na prawdę jestem pełen podziwu - ale co to ma wspólnego z tym postem ? ...

kinio24 zmien z ,,na prawde'' na ,,naprawde'' bo zaraz bedzie milion linkow do slownika pwn i nie dadza Ci zyc ;).

Wracajac do tematu - ktos ma jakies informacje /zna jakies plotki na temat nowego rozgrywajacego ? Klub szuka jakiegos podkoszowego ?

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2010, 22:33 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

SKRz_Zgc pisze:
kinio24 zmien z ,,na prawde'' na ,,naprawde'' bo zaraz bedzie milion linkow do slownika pwn i nie dadza Ci zyc ;) .

no racja racja bo ortografia jest przedewszystkim na tym forum .... :D pozdrawiam hehe

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
kinio skoro napisane jest, że podczas turnieju, a nie w meczu, to jak to napisałeś czytaj wolniej i dokładniej (wytłuściłem Ci to), zrozum i dopiero komentuj.

człowieku weź już daj sobie spokoj z tym czepianiem sie słówek.. albo lubisz sie czepiać albo jesteś ułomny i masz kłopot ze zrozumieniem tekstu, każdy zrozumiał o co chodziło, tylko Ty jeden musisz zawsze dorzucić coś o siebie..

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

W oczekiwaniu na drugiego samograja zarzucę lekki off topic związany z trzewikami Naszych koszykarzy...

Thomas śmiga w "klubowych" czarno zielonych HyperFuse:
Obrazek
Pisał o nich już kiedyś Szczepan:
http://difens.blox.pl/2010/08/Oderwanie ... -Nike.html

Konrad zaś pozostał wierny modelowi butów sygnowanych przez Kobiego:
Obrazek

[ Dodano: Wto Wrz 14, 2010 2:02 pm ]
Przesłuchanie "Prezesejro Dymisjonejro"
http://www.ksturow.pl/turow.php?str=1&news=576

jak i Thomasa
http://www.ksturow.pl/turow.php?str=1&news=573

Karnety zarówno na sezon zasadniczy jak i play off-y...

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2010, 12:31 przez DragisA, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

jak by tak ktoś pokroju Luisa Cequeiry przyszedł do Turowa to miód malina . Bardzo mi się podobała jego gra w obronie podczas MŚ w Turcji . Ciekawe kiedy ktoś go z Argentyny wyciągnie .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zmienię troszkę temat i zahaczę o naszych rywali czyli Prokom. Na prawdę ciężko mi się w tym wszystkim połapać. Na pewno Prokom buduje dwa składy. Na ligę i na Euroligę i VTB. Ciekawi mnie kto gdzie będzie grał. Pacek będzie miał duże pole manewrów po zakontraktowaniu kolejnych Polaków.

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... h-polakow/

Całkowity skład Prokomu wygląda tak:

PG: Wilks/Szubarga/... (na tej pozycji będzie jeszcze obcokrajowiec mówi się o Mobleyu)
SG: Ewing/Kitzinger/Seweryn/Zamojski
SF: Brown/Szczotka/Kostrzewski/Balcerzak
PF: Jagla/Burrell/Witka
C: Varda/Łapeta/Hrycaniuk/Kowalczuk/Przybyszewski

Przyjmując że w lidze będą grali takim składem:

PG: Wilks/Kitzinger
SG: Ewing/Seweryn/Zamojski
SF: Balcerzak/Szczotka
PF: Burrell/Witka
C: Hrycaniuk/Kowalczuk/Przybyszewski

To są spokojnie do ogrania. :D No bo po co innego mieli by kontraktować tych zawodników ?!

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2010, 16:29 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ale można przyjąć że mogą szybko odpaść to już takim składem nie będą grać.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kiedyś myślałem o zakontraktowaniu Lorenza Harringtona. Dobrze broniąca doświadczona jedynka. Typ walczaka pasował by do nas jak ulał. Teraz to już raczej niemożliwe bo ten zawodnik ma status gwiazdy i raczej nie zgodził by się na 10-15 min. Tani na pewno nie jest, ale fajnie było by go zobaczyć w naszych barwach.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zapomniałem jeszcze o tym że ci zawodnicy będą mogli grać w 1 lidze w zespole Asseco Prokom II. I Prawdę mówiąc z takim składem mają ogromną szansę na awans. Balcerzak, Łapeta, Kostrzewski, Szczotka, Przybyszewski, Seweryn, Zamojski, Kowalczuk to jak na I ligę perełki. I jak to będzie wyglądało jak rezerwy Prokomu awansują do PLK... :-?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Co do obstawiania z listy rozgrywajków ja stawiam na nazwisko IVAN KOLJEVIC (zobaczymy co z tego wyjdzie)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
I jak to będzie wyglądało jak rezerwy Prokomu awansują do PLK

nie wiem dokladnie jak to jest w PLK, ale w rozgrywkach pilkarskich (m.in. Orange Ekstraklasy) regulamin zabrania wystepowania druzyny rezerw w tej samej klasie rozgrywkowej co pierwszy zespol, i jezeli takowa wywalczy awans, to jest on niewazny i awansuje nastepny zespol w tabeli.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Maccabi w pełnym składzie trenuje przed turniejami w Wrocku i Rasyji...

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=24 ... ge=english

Konfrontacja Naszych podkoszowych z "Baby Shaq-iem" będzie intrygująca ;-)

Pamięta ktoś może z kim za czasów Saszki minimalnie przegraliśmy w Kranjskiej Górze?...to był Efes czy Maccabi? Wygrany meczyk z Hapoelem i szopkę izraelskiego Mossadu w TipSport Arenie doskonale pamiętam ;-)

Tytuł:
pismak
pismak

DragisA pisze:
szopkę izraelskiego Mossadu w TipSport Arenie doskonale pamiętam

dlaczego "szopkę"?? gdybyś był w Izraelu, poczuł klimat Tel Avivu , Jerozolimy czy innego większego miasta, to nie pisałbyś takich głupot. Byłeś kiedyś na lotnisku Ben Guriona w Tel Avivie? Wiesz, że tam przy odprawie lotniskowej trzeba przyjśc 2 godziny przed odlotem, bo sprawdzają nawet baterie od notebooków, by ktoś nie wniósł bomby? To nie są żarty, niestety...

Ostatnio zmieniony 19 lip 2011, 15:24 przez krzywuss, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.