Dzisiaj jest 16 lip 2025, 18:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jak nic się nie dzieje w kwestii Turowa, to może chociaż w kwestii ryb ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Alex76 pisze:
Sow i Stanojević na C ;) tam też była przewaga Prokomu

E tam, cieniasy ;) :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

Znamy już rywali w Eurocup :
- Brose Baskets
- Spirou Basket
- wygrana z meczu D (Tartu Rock - Swans Allianz)

Chyba trafiliśmy dobrze :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

kolego nie rób zamieszania, zwyciężca tej pary musiałby jeszcze wygrac z Crvena Zvezdą z Belgradu a mysle ze będzie inaczej i to CZ będzie w grupie PG

Tytuł:
rekrut
rekrut

No tak masz rację, zbyt nieuważnie przeglądałem stroną ulebcup

Szacunek za spostrzegawczość ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

A cichaczem na ksturow.pl pojawiło się potwierdzenie zawarcia kontraktów przez Roberta Witkę i Chorwata Damira Miljkovicia.
No to piątkę już mamy.
Iwo, Chris, Krzysiek, Robert i Damir.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nicek pisze:
Nitroo, dawaj jakieś sensacje transferowe bo wieje nudą :lol:

Bedzie potwierdzenie w tym tyg. jednego gracza z Balkanow i jest poszukiwany strzelec na pozycje 2/3.

Azlo pisze:
A teraz oni mają naszego superstrzelca, o lepszego w lidze będzie trudno, chyba że Donald Copeland okaże się naszym kolejnym strzałem w dziesiątkę (tzn. naszym Guroviciem), w co trudno uwierzyć, biorąc pod uwagę fakt, że nawet nie wiadomo, czy będzie naszym zawodnikiem.

Bedzie ;-)

Azlo pisze:
Co tak właściwie mamy teraz na 100% w Turowie? Kitzinger, Daniels i Roszyk. Tylko ich kontrakty zostały oficjalnie potwierdzone na stronie klubowej. Do tego jest mowa o dwóch zawodnikach z Bałkan ale tego to ja już nie jestem pewna, bo informacje na ten temat podają tylko media, te same, które żeniły kity ze Slaniną. Zatem wierzyć im czy nie?

Miljkovic jest potwierdzony. Drugi tez niedlugo bedize.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nitroo, to wyjaśnij mi proszę, którzy z naszej drużyny to zapowiadani dwaj równorzędni PG klasy europejskiej (doświadczeni i o klasę wyżej od Rodrigueza), a którzy zastąpią godnie Logana i Kelatiego, bo jakoś nie bardzo wiem. Czy trzeba było jechać na Słowenię, żeby wymyślić, że Iwo i Copeland będą rozgrywającymi Turowa? I to oni mają być lepsi od Andresa? Konkretnie który jest lepsiejszy? Jaaaa... cienizną mi tu śmierdzi. Obym się myliła.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ale przecież Kelati zanim trafił do Turowa też był..nikim ;)

Azlo pisze:
Copeland będą rozgrywającymi Turowa?

Jeszcze nie było oficjalki ;-)

Azlo pisze:
Konkretnie który jest lepsiejszy?

Konkretnie to na pewno Copeland.

Tytuł:
rekrut
rekrut

troche mnie ta cisza niepokoi zaczynam się obawiac ze nie bedzie tak kolorowo jak myslałem narazie żaden transfer mnie nie powalił a tym bardziej pozycji nr 1 i 2 trochę się obawiam ale wierzę w SASO i BOBIEGO może jakiś HIT nitro wiesz coś może bo jak narazie to nie zaciekawie jest daj jakiegoś małego newsa :oops:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No to ze "Słoniną" wyszedł "mega-ogór" :lol:

Pomni tych wtop musimy bazować na "oficjałkach" tudzież informacjach od nitroo.
Więc:

Oficjalnie podpisali

IWO KITZINGER

CHRIS DANIELS

KRZYSZTOF ROSZYK

ROBERT WITKA

DAMIR MILJKOVIĆ

"Już są" wg Nitroo

GORJAN RADONJIĆ

DONALD COPELAND

Mnie też zastanawia:
1) kiedy i czy w ogóle będzie ta klasowa "1" ?!
2) kiedy i czy w ogóle będzie jakaś klasowa "5" ?!
Bo jeśli odpowiedzi na 2 powyższe pytania brzmią "nie", to cienko widzę naszą drużynę...

Tytuł:
obserwator
obserwator

marek77 pisze:
troche mnie ta cisza niepokoi zaczynam się obawiac ze nie bedzie tak kolorowo jak myslałem narazie żaden transfer mnie nie powalił

A czy tu chodzi żeby nazwiska były znane, czy aby wyniki były dobre? Skoro Saso uważa, że taki Miljković mu się przyda to pewnie się przyda...

Zmago też dobrał sobie dwóch mniej znanych graczy...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Alex76 pisze:
Ale przecież Kelati zanim trafił do Turowa też był..nikim ;)

Jasne, że był ale powiedz mi, jak często trafiają się takie objawienia? Ile procent szans jest na to, aby któryś z tych dwóch bałkańskich graczy stał się nowym Thomasem? Oczywiście, jak najbardziej cieszyłby mnie taki obrót sprawy. Tylko, że za dużo w tym wszystkim niepewności, zbyt wiele musimy przyjmować na wiarę i po prostu mieć nadzieję, że i tym razem "Saso coś wymyśli". Saso już nas do tego przyzwyczaił, że przed sezonem "czarno to wszystko widzimy". Tym milsze zaskoczenie jest później, kiedy maszyna złożona z no-name'ów zaczyna coś ugrywać ku zaskoczeniu ogółu.Wiem, marudzę, ale to wszystko wynika z troski o przyszłość Turowa i z lęku o nasze przyszłe możliwości. Ma być do trzech razy sztuka, ale jak widać na przykładzie niedawnych "trzech koron", trójka to nie jest nasza najszczęśliwsza liczba.
Alex76 pisze:
Azlo napisał/a:
Konkretnie który jest lepsiejszy?

Konkretnie to na pewno Copeland.
.
A nie doczytałeś się sarkazmu w moich słowach? Oczywiście, że Copeland. Iwo jest młody, zdolny, być może perspektywiczny ale nie jest "klasową, europejską, doświadczoną" jedynką. Ale żadnego z nich nie uważam za lepszego od Andresa Rodrigueza. Chociaż Donald na pewno lepiej punktuje, a po obejrzeniu kilku spotkań z jego udziałem być może zmienię zdanie.
paawlus pisze:
Mnie też zastanawia:
1) kiedy i czy w ogóle będzie ta klasowa "1" ?!
2) kiedy i czy w ogóle będzie jakaś klasowa "5" ?!
Bo jeśli odpowiedzi na 2 powyższe pytania brzmią "nie" to cienko widzę naszą drużynę...

Mam dokładnie takie same wątpliwości, a nie fajne jest już samo to, że nie tylko ja je mam.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Azlo pisze:
Jasne, że był ale powiedz mi, jak często trafiają się takie objawienia? Ile procent szans jest na to, aby któryś z tych dwóch bałkańskich graczy stał się nowym Thomasem?

Są duże bo Saso raczej nie stawia na nieznajomych wręcz przeciwnie..

Azlo pisze:
Iwo jest młody, zdolny, być może perspektywiczny ale nie jest "klasową, europejską, doświadczoną" jedynką.

jak nie będzie kogo na SG to zawsze macie Iwo;) to tak odchodząc od jego roli na PG

Tytuł:
rekrut
rekrut

według mnie w drużynie brakuje jeszcze czterech pięciu zawodników i to trzech lub czterech pierwszopiątkowych bo znowu bedziemy mieli pierwszą piątke a potem długo nic i dopiero rezerwowi a to nam się może odbić w sezonie (jest więcej meczy w lidze jak i w pucharach) czekam teraz na jakies transfery już bardziej wartościowych i znanych :( zawodników

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.