Dzisiaj jest 11 lip 2025, 23:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 948 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 64  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

Cytuj:
http://polskikosz.pl/news/105767/plk__slask_ostatecznie_nie_zagra_.html

Pozdro :oops:

pismak
pismak
Awatar użytkownika

W tym wypadku pozostaje nam czekać na podpis Skiby... Nie widzę innej opcji. Jedynym plusem będzie fakt że w tym przypadku Robert już nie będzie miał zbyt wielu możliwości i poważnie zejdzie z ceny, więc wierzę że zaoszczędzone pieniądze z PG pójdą na wysokiej klasy trójkę i czwórkopiątkę w obu przypadkach zawodników na pierwszą piątkę.

Podpatrzyłem trening Turowa. Zigeranović jest o wiele chudszy niż w ostatnim sezonie u nas , a co ciekawsze jak na 210+ bardzo szybki ! :)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Nam już nie potrzeba graczy sf i pf do s5 którzy będą grali po 30 min. Ze Skibą to nie jest takie pewne ;)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nasz nowy podkoszowy i były kapitan drużyny Texas Tech... ukończył tą samą uczelnię co Robert Tomaszek

http://www.youtube.com/watch?v=UZ0bNQAeLqA

http://www.texastech.com/sports/m-baskb ... ert00.html

Obrazek

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

http://www.sportando.net/eng/europe/pol ... owski.html

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

PG- .../Micic
SG- Chylu/DJ
SF- .../Wichniarz
PF- Cel/Kulig/Gabiński
C- Zigi/Lewy

SF musi być atletyczne.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Patrząc na ten filmik, jakieś manewry podkoszowe ma. Prawdę mówiąc nam nie potrzeba było jakiegoś kozaka pod kosz, a to że biały nie koniecznie oznacza mało atletyczny, wolny. Jego uczelnia może nie najlepsza, ale grająca w mocnej konferencji "Big 12". Styl podejrzewam podobny do Paula Millera. Powinno wystarczyć zobaczymy w praniu.
Teraz pytanie, które nęka pewnie wszystkich. Czy ma Polski paszport? Bo korzenie raczej na pewno. Stawiam że podobna sytuacja, jaka była z Buczakiem.

KONIECZNIE na którąś z pozycji, które pozostały szybki czarnoskóry Amerykanin. Stawiam bardziej na SF , bo nie wydaje mi się żeby na PG był nikt inny jak Skibniewski. Potrzeba nam kogoś pokroju Kinnarda.

Nie ma już co liczyć na gwiazdy. Podejrzewam że dwa ostatnie transfery będą solidne, ale bez fajerwerków. Jedyną nadzieją jest Rajković, który stworzy z tych chłopaków prawdziwy waleczny zespół, który nie odda żadnego meczu.

pismak
pismak

Cytuj:
Lewandowski nie posiada polskiego paszportu i nie będzie mógł wypełnić limitu dwóch Polaków na parkiecie.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Patrzac na Lewandowskiego, okej moze byc solidny, podkoszowy grajek... jednak zastanawia mnie jedno... dlaczego tylko na stronie podanej przez Entor'a jest napisane, ze moze grac na PF lub C, a strona uczelni i na przyklad strona CBS Sport podaja ze gosc gra tylko i wylacznie jako F.

Cos mi tu niedobrze pachnie :smt075

a wracjac jeszcze do tematu Skiby i jego ewentualnej gry w Turowie, to dla mnie to takie odgrzewanie kotleta... z calym szacunkiem dla jego umiejetnosci i osiagniec, ale to nie jest grajek dla druzyny, ktora ma zamiar walczyc o majstra i cos pokazac w VTB :smt020

pismak
pismak
Awatar użytkownika

to Turow zamierza w tym sezonie walczyc o mistrzostwo? Bo ruchy transferowe poki co mowia cos zupelnie odwrotnego.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Kasy nie przeskoczysz.

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Z góry przepraszam, że pisze nie w temacie :)

http://kktur.cba.pl/ -"Zarząd Klubu Kibica "TUR" informuje wszystkich zainteresownych, że ogłasza nabór na "bębniarzy" Klubu Kibica." :smt078 . (Hmm, ja to w sumie "zainteresowny" nie jestem, ale może ktoś się zgłosi)Cóż za oryginalny sposób poszukiwania bębniarza, może mają nadzieje że przez internet wreszcie zwerbują kogoś młodego? Ten KK zaczyna robić się coraz bardziej żałosny. Wszystkich chętnych do prowadzenia prawdziwego dopingu, a nie trąbienia jak słoń przez 40 minut zapraszamy do nas na balkon(http://www.facebook.com/groups/386720294722555/) Skończmy wreszcie z tym pseudo dopingiem, z tą starczą energią na trybunach i pie********m o mróweczkach... Nasz klub zasługuje na coś więcej niż bandę kapryśnych 70 latków którzy kiedy tylko zaczynamy przegrywać, strzelają fochy, przestają dopingować np. mecz z zastalem (o ile dobrze pamiętam pierwszy w szóstkach)

Pozdrawiam cały balkon, który dopinguje od pierwszej do ostatniej minuty z całej siły, ile tylko sił w nogach, rękach i gardłach.

Gruby

obserwator
obserwator

Kreatywnie,
No właśnie to przeczytałem i przyznam leje :D
Czy ktoś się zgłosi? stawiam że nikt poniżej 50, a jeśli tak to tylko po karnet za pół darmo.

Do zobaczenia na balkonie !

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

PG- Skiba/Micic
SG- Chylu/DJ
SF- Nowy/Wichniarz
PF- Cel/Kulig/Gabiński
C- Zigi/Lewy/Kulig

Z takim skladem to chyba jedynie o 3 miejsce mozemy walczyc jesli dobrze sie dla nas tabela ulozy ; P no ale zobaczymy jednak od trenera bardzo duzo zalezy :D Pozatym jeszcze 2 transfery nieznane, wiec moze jednak cos sie zmieni.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

KibicPGE! pisze:
PG- Skiba/Micic
SG- Chylu/DJ
SF- Nowy/Wichniarz
PF- Cel/Kulig/Gabiński
C- Zigi/Lewy/Kulig

na rozegraniu slabo, nawet zakladajac ze przyjdzie Skibniewski (to co ten gosc wyprawial w ostatnich meczach kadry... to juz nawet pilki przez polowe nie trzeba umiec przeprowadzic zeby grac w reprezentacji?). Na SG poziom wystajacy nieco powyzej przecietnosci jak na PLK (do tej pory nie moge zrozumiec zachwytow nad Jacksonem, dla mnie przecietniak najwyzej na max 15 minut), SF zalezy duzo od transferu (jaka ja mam nadzieje ze to jednak bedzie jakis go2guy-gamechanger pokroju Kelatiego z jego pierwszego zgorzeleckiego sezonu...), PF niezle, biorac pod uwage ze sami Polacy i mozna spokojnie rotowac. C - no i tu jest dla mnie zagadka, bo "nowego" Zigeranovicia jeszcze nie widzialem, ten caly Lewandowski to jest dla mnie gosc w ogole nieznany (na forum basketa wypowiadali sie ludzie ktorzy orientuja sie w NCAA i ponoc chlopak szalu nie robi...), ale ogolnie rzecz biorac to patrzac na srodkowych z klubow czolowki to raczej bedziemy miec problem. Nie, moi drodzy, nie widze tego skladu w walce o mistrzostwo...

//ale co ja wymagam, wlasnie zaczynam ogladac transmisje meczu kadry i jezeli telewizja do przeprowadzania wywiadow wysyla goscia z angielskim na poziomie drugiej klasy gimnazjum, to o czym my tu mowimy...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 948 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 64  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.