Dzisiaj jest 14 lip 2025, 5:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

PrzecPolitWSpor - widzisz, ja też chciałabym wiedzieć, co Nitroo miał na myśli. Poza stroną kibiców Prokomu i Sportowymi Faktami nigdzie nie znalazłam potwierdzenia informacji o transferze Donatasa Slaniny do Turowa. Nawet na www.eurobasket.com ale coś mi blueconect szwankuje i nie chcą mi się za bardzo strony otwierać, więc porządnie przetrząsnąć sieci nie mogę.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Azlo pisze:
Poza stroną kibiców Prokomu i Sportowymi Faktami nigdzie nie znalazłam potwierdzenia informacji o transferze Donatasa Slaniny do Turowa.

polskikosz
probasket
wszyscy się jednak opierają na litewskim eurobaskecie ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Alex76 - jak już pisałam - mam tutaj na wakacjach trochę polowe warunki i najlepszy zasięg blueconecta... siedząc na studni na środku podwórka. Dopiero udało mi się wczytać polski eurobasket. Zaraz powalczę z litewskim. Dobrze, że chociaż zinfo jakoś działa, ale tu mało grafiki. A jeśli chodzi o polskikosz czy probasket to dla mnie to są "powielacze" informacji a nie w miarę wiarygodne źródło, podobnie jak wszelkiej maści fora i listy dyskusyjne.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Azlo pisze:
Alex76 - jak już pisałam - mam tutaj na wakacjach trochę polowe warunki i najlepszy zasięg blueconecta... siedząc na studni na środku podwórka. Dopiero udało mi się wczytać polski eurobasket. Zaraz powalczę z litewskim. Dobrze, że chociaż zinfo jakoś działa, ale tu mało grafiki. A jeśli chodzi o polskikosz czy probasket to dla mnie to są "powielacze" informacji a nie w miarę wiarygodne źródło, podobnie jak wszelkiej maści fora i listy dyskusyjne.
Cytuj:
wszyscy się jednak opierają na litewskim eurobaskecie ;)
Azlo- tutaj masz bezpośredni link do tej informacji odnośnie Slaniny.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dzięki za linka, Chryste, otworzy się może do jutra, wrrrr...

Jeszcze tydzień i wrócę do mojego kochanego stałego łącza, które działa jak błyskawica w porównaniu z tym czymś... Ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Dobrze, że w ogóle mam jakąś łączność z cywilizacją :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam wszystkich, natknąłem się przed chwilą na artykuł o naszym starym zawodniku.Chodzi O Lanca Williamsa. Zaciekawiło mnie jedno zdanie;]

Amerykanin jest zawodnikiem niezwykle atletycznym. Dysponuje świetnymi warunkami fizycznymi. - Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego transferu. Lance będzie odgrywał kluczową rolę w naszej drużynie - chwali gracza Turgay Cataloluk, dyrektor sportowy Banvitu. Chyba ten dyrektor nie wie co mówi z całym szacunkiem dla Lanca ale atletycznym zawodnikiem nie jest;]. http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... do-turcji/

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dobrze gdyby Slanina zagrał u nas .Nie pasuje mi tylko ta kwota jaką miałby zarabiać. 600tys.zł to rozumię ale euro?Może się mylę ,ale to chyba jest "KACZKA".Duży kontrakt jak na budżet 12 milionów zł.Do tego nie ma info na stronie klubu .Zawodnik niewątpliwie dobry, byłby napewno wartościowy.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Karol - jak na razie to zaledwie część omawianych tu przez nas transferowych "pewniaków" potwierdzona jest na stronie ksturow.pl. Nie wiem, dlaczego klub tak długo zwleka z potwierdzeniem bądź zdementowaniem doniesień prasowych. Mimo "pewnych" informacji pojawiających się w mediach, nie wiemy co dzieje się z kontraktem m.in. Roberta Witki, Donalda Copelanda, czy też Donatasa Slaniny. Na eurobasket.com Jarmakowicz, Bochno, Szymański, Strzelecki (bodaj) i - żeby było śmiesznie - Skibniewski - mają poprawione daty kontraktów z Turowem do 2009 roku. Ale czy to oznacza, że podpisali kontrakty? Tego nie wie nikt z nas. Widocznie musimy cierpliwie poczekać do końca tygodnia, kiedy to mamy już poznać nazwiska wszystkich zawodników Turowa, w tym też obiecanej jedynki i piątki, a także ktoś coś przebąkiwał o jednym zawodniku na pozycję 3/4, którym także zainteresowany jest Turów. Poza tym ja jeszcze nie znalazłam wśród zdradzonych już nazwisk zawodników obiecanych nam porządnych i równorzędnych rozgrywajków z Europy, bo nie sądzę, żeby to Kitzingera i Copelanda Waśniewski miał na myśli w wywiadzie prasowym sprzed paru dni.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Czyli jak mamy odebrać wypowiedź Nitroo... Jako jego żart i dzisiaj zaserwował nam kawał żartu?

Nie! Po prostu nie ma tematu Slaniny w Zgorzelcu, a na pewno nie za taka kwote. Jak mowilem, tematu nie ma, chyba, ze Saso zalatwia z nim cos sam na sam, ale 300 tys. to max, co mozemy mu dac.

nicek pisze:
Czekaj, bo Nitroo oko puszczał...

Sorki za blad w emotce. To mial byc usmiech, bez zadnej ironii.

Azlo pisze:
Jak to, Nitroo, to Slanina w Turowie to zwykły ogór???

To w takim razie to już nie jest nawet zabawne, ktoś ma bujną wyobraźnie...

Nooo, ktos ma, a Alex76 to podchwycil ;-) Bez urazy oczywiscie :smt030 Szczegolnie bujna wyobraznia jest ta kwota, bo skoro Kelatiemu nie jestesmy w stanie zaplacic 400 tys. euro za sezon, to tymbardziej nie damy Slaninie 650 tys.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Sorki, Nitroo, ale ja już w takim razie nic nie kumam... Sportowe Fakty, litewska strona koszykarska, nawet strona sopociaków pisze, że Donatas podpisał w Zgorzelcu, a tu teraz wychodzi na to, że to bujda na resorach? Dawać mi tu tego, kto wynalazł taaakiego ogóra :smt084

A wiesz może, gdzie idzie Kelati? Tylko nie pisz, że do Prokomu, bo normalnie się potnę :smt096 Turowa nie stać na Logana i Kelatiego ale biedniejszy ponoć Prokom stać jak najbardziej. Czy to nie zabawne? Tylko mnie to jakoś nie śmieszy... Chcę konkretów!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Azlo pisze:
Sorki, Nitroo, ale ja już w takim razie nic nie kumam... Sportowe Fakty, litewska strona koszykarska, nawet strona sopociaków pisze, że Donatas podpisał w Zgorzelcu, a tu teraz wychodzi na to, że to bujda na resorach? Dawać mi tu tego, kto wynalazł taaakiego ogóra :smt084

SportoweFakty napisaly to w oparciu o litewska strone. A w temacie Slaniny wiem tyle: "Totalna bzdura". Na pewno nie podpisal kontraktu. Czy podpisze? Nie wiem, czy zgodzilby sie na ew. 300 tys..

Azlo pisze:
A wiesz może, gdzie idzie Kelati? Tylko nie pisz, że do Prokomu, bo normalnie się potnę :smt096 Turowa nie stać na Logana i Kelatiego ale biedniejszy ponoć Prokom stać jak najbardziej. Czy to nie zabawne? Tylko mnie to jakoś nie śmieszy... Chcę konkretów!

Naprawde nie wiem. Jesli prawda jest, ze Kelati zglosil sie do Prokomu, to niezle jaja by byly... Turow z nim negocjuje, ale nie da mu 400 tys. a z 250.

Tytuł:
pismak
pismak

A ja mam inny pomysł i propozycję dla was/nas :D
Skoro w internecie piszą, że Slanina do nas. Skoro piszą o tym polskie serwisy, włącznie ze stroną fanów Prokomu, skoro piszą o tym na litewskim eurobaskecie, skoro tyle ludzi dało się przekonać co do prawdziwości tejże informacji to bądźmy dobrych myśli i może sam DONATAS w to uwierzy i zgodzi się na 300 tys. :D :D :D

A jak Kelati zobaczy, że Slanina u nas i że Saso jest gwarancją większego sukcesu, niż Pacek to również podpisze :D

To takie optymistyczne spojrzenie, bo tutaj czytałem już, że się ciąć chcieli niektórzy :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kelati do Prokomu z tego co wiem sie nie wybiera, i to info o jego ofercie to tez ogór jest...co do Slaniny to przydałby sie nam taki zawodnik.. byłaby to w pewnym sensie odpowiedz na podkupienie Logana.. sie okaze co to wyjdzie...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Może te 6 paczek ojro to za 2 sezony ma być....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Mowie Wam, ze nie ma tematu Slaniny. Jesli klub mialby zaplacic tyle kasy, to zatrzymalby Logana.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.