Dzisiaj jest 12 lip 2025, 21:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Otóż kolego uważam ,że wszyscy członkowie KK mają takie same prawo żeby się dowiedzieć na zebraniu o sprawach które to dotyczą KK, osobiście w tym temacie żadnego członka kk nie dyskryminuję tylko są pewne granice , które wydaje mi się na ostatnim zebraniu zostały przekroczone. Nie mam tutaj zamiaru się z tobą sprzeczać ale każdy ma na ten temat swoje zdanie.pozdrawiam
bez odbioru

Ostatnio zmieniony 10 gru 2009, 21:33 przez arr998, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

bozenka pisze:
Panie Prezesie Krzysztofie; zapewniam Pana, że posiadam zdolność czytania ze zrozumieniem, o czym mogą świadczyć dyplomy potwierdzające moje wykształcenie :lol: Czy to jest na poziomie chwytać się takiej metody w rozmowie? Ja nie zarzucam braku zdolności czytania ze zrozumieniem nie tylko Panu, ale też innym uczestnikom tego forum i nie używam tego typu argumentów, bo to są żadne argumenty. Właśnie to jest przykład manipulacji.

Przepraszam, o ile Panią uraziłem, ale nie mogę pojąć, że osoby wypowiadające się na tym forum widzą wyłącznie to, że cała sytuacja, która tu ma miejsce jest moją prywatną "wojną" z obecnym zarządem. Szkoda, że nikt z piszących nie został w taki sposób pomówiony na publicznym forum, które, jak to Pani napisała czyta cała Polska. Wniosek nasuwa się tylko jeden: członkowie zarządu mogą pomawiać, obrażać, itp. innych członków KK na publicznym forum, ale ci obrażeni nie mają prawa na tym samym forum się bronić, bo to godzi w dobre imię KK, a nawet w mieszkańców Zgorzelca. Nie chcę nikim manipulować, ale od dłuższego czasu pragnę wyjaśnienia tego konfliktu na zebraniu. Niestety jak widać, tylko ja pragnę.

bozenka pisze:
Stoję na stanowisku, że prywatne sprawy - bo część z tych wzajemnych animozji wkroczyło już na prywatny grunt - i nie tylko, ale wszystkie sprawy dotyczące KK, powinno się załatwiać poza forum, które czyta cała Polska. O ile sobie przypominam, to jest też stanowisko, które Pan wyrażał w czasach swojej prezesury. Ale cóż punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.

No niestety jest tak jak Pani napisała - po części osoby chcące mnie w jakikolwiek sposób zdyskredytować zniżyły się moim zdaniem do poziomu rynsztoka i wlazły z kopytami w sferę mojego życia prywatnego czepiając się nawet tego, że zmieniłem nazwisko. Czy wobec tego powinienem czepiać się każdego, a raczej każdej zamężnej członkini o to, że zmieniła nazwisko? Co do mojego punktu widzenia zapewniam Pani Bożenko, że nie zmienił się on i nadal twierdzę, że sprawy dotyczące KK powinniśmy załatwiać na zebraniach, do czego bezskutecznie dążę i w związku z tym nie poruszam spraw, których nie powinienem. A czy nie dziwi Pani i wszystkich czytających to forum fakt, że ja chcę wyjaśnienia spraw, aby zażegnać konflikt, a zarząd, który również powinien chcieć jak najszybciej zakończyć te spory, jest temu przeciwny? A czy nie sądzi Pani, że jest im (zarządowi) wygodnie kontynuować ten spór, bo dzięki temu jest kozioł ofiarny Bajda, na którego można zrzucić swoje wszystkie niepowodzenia i w razie czego powiedzieć, że to przez niego?

bozenka pisze:
Wszystkim nam powinno zależeć na tym, aby nie nazywano nas na publicznych forach " - Zgorzelcowo"; wszystkim nam z pewnością zależy, abyśmy my jako kibice drużyny z KK czy tez spoza KK - a przede wszystkim jako mieszkańcy naszego miasta - byli postrzegani pozytywnie.

Może mi Pani nie uwierzy, ale chcę tego samego i dziwi mnie tylko to, że nikt nie dostrzega tu winy nowego Prezesa, który doprowadził do tego, że kibice innych kk z terenu naszego kraju się z nas śmieją, tylko każdy widzi w tym moją winę, bo nie boję się o tym tutaj pisać.

Pozdrawiam Pani Bożenko.

kinio24 pisze:
grengo taka mala rada wez nas wszystkich na korepetycje z czytania ze zrozumieniem i prawidlowej interpretacji czytanego tekstu :/:/
Naprawdę potrzebujesz korepetycji? :P :P :P

kinio24 pisze:
bozenka nie chce byc swiadkiem klotni na zebraniu lez chce zeby w spokojny sposob jeden drugiemu wyjasnil sprawe.

O takiej formie zapewniłem parę wpisów wcześniej Avaddona - ja ze swej strony zrobię wszystko aby tak było, ale chcę mieć możliwość wypowiedzenia się na zasadzie: pytanie odpowiedź, a nie być zbywanym przez Pana Prezesa.

arr998 pisze:
Również popieram cię bozenko w 100% i jeszcze jedno powiedz mi Tur 16 dlaczego jak twój tatuś był prezesem to zebrania trwały godzinę góra półtora na którym to były poruszane tematy KK szybko i na temat ,

tu masz odpowiedź:
tur16 pisze:
Po 1. Zarząd wiedział, co chce poruszyć na zebraniu. Po 2. nie zabraniali nikomu wypowiedzi. Po 3. przedstawili plan działania na czas swojej pracy. Po 4. odpowiadali na większość lub wszystkie pytania na zebraniu poruszone. Po 5. Byli bardziej doświadczeni w takiej formie spotkań niż obecny zarząd.

Pozdrawiam.

Ps. Do arr998 - proszę Cię kolego nie pisz takich jednozdaniowców, bo to się fatalnie czyta.

[ Dodano: Czw Gru 10, 2009 10:05 pm ]
arr998 pisze:
Otóż kolego uważam ,że wszyscy członkowie KK mają takie same prawo żeby się dowiedzieć na zebraniu o sprawach które to dotyczą KK, osobiście w tym temacie żadnego członka kk nie dyskryminuję tylko są pewne granice , które wydaje mi się na ostatnim zebraniu zostały przekroczone. Nie mam tutaj zamiaru się z tobą sprzeczać ale każdy ma na ten temat swoje zdanie.pozdrawiam

Mam podobne zdanie w tym temacie, ale jeżeli ktoś z uporem maniaka odsyła Cię na później, to masz chyba prawo do zdenerwowania, że jesteś olewany?
Pozdro.

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Naprawdę potrzebujesz korepetycji?

nie, poprostu wyaje mi sie ze naduzywasz takiego sformulowania

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
nie, poprostu wyaje mi sie ze naduzywasz takiego sformulowania

Tak myślałem, ale jakoś trudno mi pojąć, że wszyscy widzą zło wyłącznie u mnie i nie chcą zrozumieć, że sprawa dotyczy członków KK, którą zresztą poruszono na forum KK.

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo te sformulowanie w twoich wypowiedziach pojawialo sie juz dlugo dlugo zanim pojawil sie nowy zarzad, czesto w ten sposob zbywales ludzi prubujacych podjac z toba dyskusje lub majacych ci cos do zarzucenia gdy sam prezesowales, dlatego to tak razi w oczy tymbardziej teraz

az pozwole sobie zazartowac :) bez urazy :)

forumowicze dobrze rozumieja co 3 zdanie GRENGA

TURBODYMOMEN zawstydzil i forumowiczow i grenga - rozumie wszystko :D:D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
TURBODYMOMEN zawstydzil i forumowiczow i grenga - rozumie wszystko :D :D

Dobre :smt082 :smt082 :smt082

Tytuł:
obserwator
obserwator

hie hie fajnie ze chwyciles zarcik ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Grengo pozwolę sobie dać Ci radę, jeżeli naprawdę zależy Ci na dobrej opinii całej społeczności kibiców Turowa to zaprzestań już prosić, wytykać, polemizować, domagać się wyjaśnień (przeprosin) itd. Nikt nie kwestionuje Ci, że zostałeś pomówiony i obrażony, ale sam widzisz, że cała ta dyskusja nie skończy się dopóty - dopóki nie spotkasz się z zainteresowanymi osobami w "realu" (nie mylić ze sklepem ;) ) Ty masz swoje racje Tomczan swoje, ale przecież dziecko to widzi, że ta dyskusja do niczego dobrego nie prowadzi. Im dłużej przeciągasz tę polemikę tylko na forum robisz sobie coraz więcej wrogów. Tak więc moja rada: zaciśnij zęby i wywal klawiaturę, poczekaj cierpliwie na zebranie, przecież kiedyś się w końcu odbędzie! Polak z Polakiem zawsze się dogada, i na Boga błagam przestań, ustąp i do czasu zebrania nie pisz już na ten temat! A Świstaka zawsze możesz "poprosić" o wyjaśnienia przed sądem ;-) Cierpliwość to piękna cnota! Tomczan potrafił długo milczeć, zawstydź go i pomilcz dłużej :smt044 Pozdro!

Ostatnio zmieniony 11 gru 2009, 8:24 przez marturow, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Panie Krzysztofie:przeprosiny przyjęte :lol: .

Jestem tego samego zdania co mój przedmówca marturów, którego pozdrawiam :lol:. Trafnie ujął całą sprawę.

I ja nie kwestionuję, że Pan Krzysztof został pomówiony i ma prawo do wyjaśnień, ale z tego co widać, forum to nie odpowiednie miejsce, bo zamiast rzeczowej dyskusji, byliśmy świadkami obrzucania się wzajemnymi inwektywami.
Ale nie może być też tak, że każdy wpis, każde działanie obecnego zarządu KK, jest krytykowane bez powodu, dla samego tylko faktu, że jest to obecny zarząd KK.

Owszem, podtrzymuję swoją opinię, ze nie chciałabym być świadkiem kolejnej pyskówki na zebraniu KK, ale też rozumiem że zebranie KK służy między innymi do wyjaśnienia spraw członków klubu; i stąd moja sugestia, by jednak to co boli członków KK - omawiać na zebraniu.
Tak więc (te słowa kieruję gwoli wyjaśnienia do Tur 16) - nie ma tu nieścisłości i jednocześnie dziękuję Kinio 24 i innym forumowiczom za zrozumienie i poparcie mojego stanowiska.

I jeśli mogę coś zaproponować (jest to tylko nie zobowiązująca sugestia), a mianowicie: Panowie, którzy chcą sobie wzajemne zarzuty wyjaśnić, mogliby przygotować i wygłosić na zebraniu KK - oświadczenia. Może to "ucywilizowałoby" przebieg zebrania i zapobiegłoby niechcianej przez wszystkich - kłótni.

Pozdrawiam wszystkich kibiców Turowa

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

bozenka pisze:
I jeśli mogę coś zaproponować (jest to tylko nie zobowiązująca sugestia), a mianowicie: Panowie, którzy chcą sobie wzajemne zarzuty wyjaśnić, mogliby przygotować i wygłosić na zebraniu KK - oświadczenia. Może to "ucywilizowałoby" przebieg zebrania i zapobiegłoby niechcianej przez wszystkich - kłótni.

Odnoszę wrażenie drodzy koledzy, że Bożenka zawstydziła Was wszystkich i to w 3 postach..Bożenko szacuneczek za spokój, trafną ocenę sytuacji oraz idealną propozycję rozwiązania problemu na linii Grengo - Tomczan

Pozdrawiam :grin:

Ostatnio zmieniony 12 gru 2009, 15:07 przez jaro28, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

mysle ze nie bede sie mieszał w Wasze wewnetrzne sprawy ale jako powiedzmy przedstwiciel społecznosci kibicowskiej w naszym pieknym kraju (jesli ktos sie nie czuje zebym słownie go reprezentował niech zaraz napisze ) chciałbym goraco podziekowac Wszystkim ktorzy sie zaangazowali i dzieki ktorym bedziemy mogli sie znowu spotkac w roku 2010 w Zgorzelcu...szacunek...ja naprawde wiem ile pracy czasu wyrzeczen kosztuje organizacja tak duzej imprezy ja MPKK dlatego jeszcze wiekszy szacunek...zal tylko ze taka szczytna impreza tak podzieliła Wasze kibicowskie społeczenstwo...zal tym wiekszy ze jaki widac mozna było sie zebrac poprosic poprzednich organizatorow i przy ich pomocy wspolnie zorganizowac kolejne juz VI MPKK ...chyba zabraklo tylko dobrej woli...jest jeszzce jednak czas zeby sie wspolnie spotkac porozmawiac i dojsc do jakis kompromisow ale to juz tylko od Was samych zalezy...jeszcze raz wielki dzieki dla tych ktorzy szanuja tradycje i do zobaczenia w kwietniu w Zgorzelcu

Ostatnio zmieniony 12 gru 2009, 14:52 przez agasi, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jaro28-tu nie ma konfliktu Grengo - Tomczan.Tomczan tylko przewleka w czasie(niewiedziec czemu) rozwiazanie nazwe to zatargu.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

janekmilan pisze:
Czy są wogóle jacyś chętni stworzyć nowy,prawdziwy Klub Kibica?Widać po hali,żę są pewne grupki lub pojedyńcze osoby,które dopingują żywiołowo,są też tacy,którzy chcą "się wydrzeć" ale akurat wokół nich nie ma takiej atomsfery i po prostu "głupio" tak samemu.Pewnie w grupie byłoby lepiej! Można by się zorganizować i np.naprzeciw KK za koszem na górze się zbierać i wspólnie dopingować.Jestem pewien,że jest dużo chłopaków jak i dziewczyn chętnych do takiej akcji..tylko trzeba odrobiny odwagi.Od czegoś trzeba zacząć! Co Wy na to?

z miłą chęcią bym się przyłączył do tego

Ostatnio zmieniony 12 gru 2009, 16:10 przez kubi0207, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

To jest nas kilka osób, czekamy na więcej.
Kto jeszcze chętny ?

"My kibice z Maratońskiej nigdy nie poddamy się, jesteśmy z Tobą zawsze i na dobre i na złe"

Tytuł:
gaduła
gaduła

Może powstanie ten KK o którym wspominał grengo

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.