Dzisiaj jest 13 lip 2025, 21:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Najprawdopodobniej wyjaśniła się już sytuacja Nany-kierunek Hiszpania->http://www.eurobasket.com/ESP/ESP.asp

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

No to chyba tłumaczy jednak wiele , nie można mówić o zawodowstwie w odniesieniu do tych dwóch Panów
http://www.eurobasket.com/pol/pol.asp
After signing David Logan (184-G-82, college: Indianapolis), Prokom Trefl Sopot is negotiating with Thomas Kelati (195-G/F-82, college: Washington St.) another star of PGE Turow. Kelati was the key player of Saso Filipovski's tactics. He was scoring 15.2 ppg., 3.0 rpg. and 2.0 apg. in Polish League and 14.8 ppg., 3.2 rpg. and 1.9 apg. in ULEB Cup.
bez znajomosci jezyka notatka do rozszyfrowania
translator robi to tak:
Po podpisywaniu *David* *Logan* (*184-G-82*, uczelnia (kolegium): Indianapolis ), *Prokom* *Trefl* *Sopot* prowadzi pertraktacje (zawierający) z *Thomas* *Kelati* (*195-G*/*F-82*, uczelnia (kolegium): St Waszyngtonu ) inna gwiazda *PGE* *Turow*. *Kelati* był kluczowy gracz *Saso* *Filipovski's* taktyka. On wygrywał 15.2 *ppg*., 3.0 *rpg*. I 2.0 *apg*. W Polskiej Lidze i 14.8 *ppg*., 3.2 *rpg*. I 1.9 *apg*. W *ULEB* Filiżanka.

I co mogą sedziowie przy takich "typach".

Tytuł:
rekrut
rekrut

bog180 pisze:
No to chyba tłumaczy jednak wiele , nie można mówić o zawodowstwie w odniesieniu do tych dwóch Panów
http://www.eurobasket.com/pol/pol.asp
After signing David Logan (184-G-82, college: Indianapolis), Prokom Trefl Sopot is negotiating with Thomas Kelati (195-G/F-82, college: Washington St.) another star of PGE Turow. Kelati was the key player of Saso Filipovski's tactics. He was scoring 15.2 ppg., 3.0 rpg. and 2.0 apg. in Polish League and 14.8 ppg., 3.2 rpg. and 1.9 apg. in ULEB Cup.

Po podpisaniu kontraktu z Davidem Loganem, Prokom Trefl Sopot prowadzi negocjacje z Thomasem Kelatim, kolejną gwiazdą PGE Turów. Kelati był kluczowym graczem w taktyce Saso Filipovskiego. Zdobywał 15,2 pkt/mecz, 3.0 zb./mecz i 2.0 as./mecz w PLK i 14.8 pkt/mecz, 3.2 zb./mecz i 1.9 as./mecz w ULEB Cup.

Tytuł:
obserwator
obserwator

mona-zgc pisze:
kolejną gwiazdą

inną gwiazdą :P

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a ja bylbym ostrozny przy newsach z eurobasketu :) wiem, co mowie :)

oni musza pisac, co sie dzieje, wiec tez pisza o plotkach, poza tym, kilka informacji ten Pan ma ode mnie ;-)

PS. Patryk, nie czepiaj sie tak 8)

Ostatnio zmieniony 06 lip 2008, 13:53 przez nitroo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Alex76 pisze:
mona-zgc pisze:
kolejną gwiazdą

inną gwiazdą :P

Powaliłeś mnie swoją wiedzą i elokwencją ;] Kolejną gwiazdą w sensie po Loganie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

nitroo pisze:
oni musza pisac, co sie dzieje, wiec tez pisza o plotkach, poza tym, kilka informacji ten Pan ma ode mnie

jak 99% portali..w końcu nie mają nazwy eurobasketrue.com a zawsze więcej odwiedzin mają jak podadzą jakąś sensacyjke jak choćby o Hillu w Ukrainie;]

mona-zgc pisze:
Powaliłeś mnie swoją wiedzą i elokwencją ;] Kolejną gwiazdą w sensie po Loganie.

rozumiem, tak tylko napisałem :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Roszyk w Turowie ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

własnie miałem to napisac;) niepewni byl i polacy w Turowie a tu widac ze pozyskujemy samych dobrych graczy;) oby tak dalej

Tytuł:
rekrut
rekrut

No, powrót Roszyka cieszy :) Nitro, kiedy będzie zamknięty skład/upubliczniony? :P

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

mona-zgc pisze:
Nitro, kiedy będzie zamknięty skład/upubliczniony? :P

W tym tygodniu zostana ogloszone chyba 3-4 kolejne nazwiska.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jaro28 pisze:
W punktach Andres przegrywa z kretesem z Donaldem 19,5 pkt do 7,1 pkt

w asystach dystansu nie ma Andres 4,9 Donald 4,6 na mecz?

Gdzie wy tu widzicie przepaść?..zwłaszcza ty Paawlus?..dlaczego zdecydowanie?

Statystyki, statystyki... różne kluby, różne mecze, różna stawka... Dla mnie to jest jeden z dalszych argumentów/przesłanek.

Morgoth pisze:
Latino badz co badz niezle sobie radzil grajac to co mu trener nakazuje.

Co innego Copeland ... Cholernie ciekaw jestem jak bedzie sobie radzil gdy nagle przyjdzie mu kazda zagrywke konsultowac z trenerem. O obronie nie wspominam bo tak jak wielka jest miedzy nimi roznca w ataku na korzysc donalda tak wielka jest tez w obronie i tu bynajmniej Donald nie wygrywa.

Dokładnie to mnie ciekawi!

Alex76 pisze:
Donald nie nadaje się na strzelca bo nie jest to tak świetny gracz jak Logan, ale jest ZDECYDOWANIE lepszą jedynką od Rodrigueza co potwierdził w 24 spotkaniach DBE..

Andres miał ponad 70 spotkań DBE i kilkanaście ULEBu na stałym, co najmniej dobrym poziomie...ale dajmy już spokój - Donalda dobrze poznali tylko kibice w Starogardzie, więc oni mają jakieś WIĘKSZE podstawy do formułowania ocen. Powiem tak - nie jestem do niego uprzedzony, ale liczę że będzie przynajmniej tak samo dobrym rozgrywajkiem co Portoryko.

Alex76 pisze:
eee...nie jestem ze Zgorzelca ;)

Twój podpis "skąd" mówi coś innego...Ujawnij się skąd jesteś :)

Tomski pisze:
Najprawdopodobniej wyjaśniła się już sytuacja Nany-kierunek Hiszpania->http://www.eurobasket.com/ESP/ESP.asp

Ale tamtejsza 2 liga - zespół środka tabeli: BEIRASAR ROSALIA.

Slanina - finały go wycieńczyły strasznie, dodatkowo ta ruchoma zasłona Dragiszy. Podobno brał kilka razy zastrzyki z tego powodu...jeśli Saso go chce i jest w pełni zdrowy to niech przychodzi, bo ofensywnie i defensywnie (głównie wymuszanie fauli) to jest zawodnik europejskiego formatu.

Nitroo - wyprzedziłeś mnie z tym powrotem Roszyka do Zgorzelca. Liczę, że napiszesz też o tym niskim skrzydłowym z Bałkanów :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

paawlus pisze:
Twój podpis "skąd" mówi coś innego

bo trzeba było coś wpisać :P

paawlus pisze:
Ujawnij się skąd jesteś

Starogard Gdański. Kibic Polpharmy i Turowa. ;)

Tytuł:
gaduła
gaduła

Slanina - nie napisałem, że jest słaby w obronie... Wiadomo, że doświadczony jest - zaryzykuję i napiszę, że jest bardzo doświadczony na europejskich parkietach... Ja zauważyłem, że w obronie za wolny jest na nogach... Dużo traci w swojej pozycji (prawie jakby kucał i ręce do przodu) obronnej... Ciężko będzie miał z szybszymi zawodnikami na jego pozycji... W ataku bez dwóch zdań wpasowałby się w koncepcję Saso, mądrość boiskowa i te rzuty z niesamowitych pozycji... On by mógł zastąpić Logana w ataku... Nie ma takiego bogatego repertuaru zagrań pod koszem, ale zabójczo skuteczny z obwodu...

Roszyk - oby wyleczył jak najszybciej kontuzję... Dobry zakup i to wartościowy Polak... Jeszcze żeby Witka podpisał ;)
Moim zdaniem Roszyk lepiej sprawuje się w obronie na swojej pozycji od w/w Slaniny.
nitroo pisze:
W tym tygodniu zostana ogloszone chyba 3-4 kolejne nazwiska.
Może chociaż zdradzisz na jaką pozycję będą Ci zawodnicy ;)?

[ Dodano: Nie Lip 06, 2008 5:35 pm ]
Alex76 pisze:
Starogard Gdański. Kibic Polpharmy i Turowa. ;)
Powiedz nam coś o Copelandzie... Posiadasz taki informacje, jak: Czy nie robił problemów w zespole? A przede wszystkim, czy znasz jego charakter? Taki teścik jak jesteś ze SG ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

PrzecPolitWSpor pisze:
Czy nie robił problemów w zespole?

Powiem więc tak. Kiedy podpisał kontrakt z Polpharmą, Prabucki w zespole było początkowo źle. Z tego powodu, iż Copeland kompletnie nie odpowiadał Prabuckiemu. Nie przepada on za takimi zawodnikami, którzy mimo wszystko lubią freestyle. Przez pewien okres było również tak, że Copeland nie chciał podobno wrócić i mówiło się, że rozwiąże kontrakt, ale to raczej więcej winy byłoby ze strony Prabuckiego. Jednak SKS nie mógł sobie pozwolić na taki ruch - w końcu najlepszy gracz zespołu.

PrzecPolitWSpor pisze:
czy znasz jego charakter?

zabawny, sympatyczny . Ogólnie w porządku jest ;) zawsze można z nim pogadać etc. ot cały Mr. Copeland (jakby ktoś nie wiedział taki tatuaż ma o ile dobrze pamiętam na prawym ramieniu) :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.