jaro28 pisze:
W punktach Andres przegrywa z kretesem z Donaldem 19,5 pkt do 7,1 pkt
w asystach dystansu nie ma Andres 4,9 Donald 4,6 na mecz?
Gdzie wy tu widzicie przepaść?..zwłaszcza ty Paawlus?..dlaczego zdecydowanie?
Statystyki, statystyki... różne kluby, różne mecze, różna stawka... Dla mnie to jest jeden z dalszych argumentów/przesłanek.
Morgoth pisze:
Latino badz co badz niezle sobie radzil grajac to co mu trener nakazuje.
Co innego Copeland ... Cholernie ciekaw jestem jak bedzie sobie radzil gdy nagle przyjdzie mu kazda zagrywke konsultowac z trenerem. O obronie nie wspominam bo tak jak wielka jest miedzy nimi roznca w ataku na korzysc donalda tak wielka jest tez w obronie i tu bynajmniej Donald nie wygrywa.
Dokładnie to mnie ciekawi!
Alex76 pisze:
Donald nie nadaje się na strzelca bo nie jest to tak świetny gracz jak Logan, ale jest ZDECYDOWANIE lepszą jedynką od Rodrigueza co potwierdził w 24 spotkaniach DBE..
Andres miał ponad 70 spotkań DBE i kilkanaście ULEBu na stałym, co najmniej dobrym poziomie...ale dajmy już spokój - Donalda dobrze poznali tylko kibice w Starogardzie, więc oni mają jakieś WIĘKSZE podstawy do formułowania ocen. Powiem tak - nie jestem do niego uprzedzony, ale liczę że będzie przynajmniej tak samo dobrym rozgrywajkiem co Portoryko.
Alex76 pisze:
eee...nie jestem ze Zgorzelca

Twój podpis "skąd" mówi coś innego...Ujawnij się skąd jesteś
Tomski pisze:
Najprawdopodobniej wyjaśniła się już sytuacja Nany-kierunek Hiszpania->http://www.eurobasket.com/ESP/ESP.asp
Ale tamtejsza 2 liga - zespół środka tabeli: BEIRASAR ROSALIA.
Slanina - finały go wycieńczyły strasznie, dodatkowo ta ruchoma zasłona Dragiszy. Podobno brał kilka razy zastrzyki z tego powodu...jeśli Saso go chce i jest w pełni zdrowy to niech przychodzi, bo ofensywnie i defensywnie (głównie wymuszanie fauli) to jest zawodnik europejskiego formatu.
Nitroo - wyprzedziłeś mnie z tym
powrotem Roszyka do Zgorzelca. Liczę, że napiszesz też o tym niskim skrzydłowym z Bałkanów