nitroo pisze:
Zostaje: Iwo Kitzinger
Przychodzi: Chris Daniels
Oficjalna informacja jednak jutro.
PS. Dylewicz -> Anwil
Iwo i Chris --
Dylewicz -- a ja go już widziałem w zielnej koszulce z turem

szkoda, bo chyba jednym z powodów była lokalizacja - Włocławek leży blisko rodzinnej Bydgoszczy i "prawie domu" Sopotu.
jaro28 pisze:
Cieszy pozostanie Witki i Iwo (skakał skakał ale mama na swoim postawiła..kontrolny strzał w tył głowy i do pionu

..
Bo matka wie najlepiej co jest najlepsze dla rozwoju swego dziecka
ontos pisze:
Będą to koszulki firmowe tz. Adaś, Nike lub Puma, bo któraś z tych firm pewnie będzie szyła koszulki dla zawodników.
nicek pisze:
Krygier miał w tym biznes i była TUTA. On nigdy nie zrobił czegoś, z czego nie miałby żadnych korzyści....
Przecież klub miał umowę z Tuta bodajże do końca zeszłego sezonu, więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby Waśniewski podpisał z nimi nową umowę. No chyba, że tam karty rozdaje (jest przedstawicielem na Polskę?) Krygier

Btw - ich stroje i całe wyposażenie było wysokiej jakości i zwyczajnie ładne. Jeśli jednak nie Tuta, to jest wiele innych firm mających w ofercie asortyment koszykarski: Nike, Reebok, Adidas, Champion, And1, Fila, Kappa, Lotto...
Mam nadzieję, że w tym sezonie klub zdecyduje się, aby stroje wyjazdowe naszej drużyny były zielone z elementami czarnymi, a nie odwrotnie jak to dotychczas było