Mario10 pisze:
acher napisał/a:
KK tur roznieść w pył. a ludzi którzy tam są powiesic na słupie i niech wiszą.. alkoholikom i starym ramolom nie znającym sie na koszu trzeba powiedzieć NIE!
na słupach to możesz powiesic swoje zabawki tylko nie wiem czy w Zgolu jest ich wystarczająca ilość.A w pył to cie może nasz kk roznieść.
I przestańcie już najeżdżać na kk bo na mecz przychodzicie na nasz sektor.
zabawki dawno odłożyłem w kąt. co poniektórym w KK jeszcze by sie przydały. ew. cos co wróciło wam rozumy. bo od czasu awansu wiele osób pozjadało wszstko co mieli w głowie. sukces wam do głowy uderza i zachowujecie sie jak sie zachowujecie. a jesli chodzi o to ze przychodze do was na sektor to dzis bylem ostatni raz bo takiej wsi jakiej narobiliście to nie zrobiliscie nigdy. i nie mówie tu o tobie ale rozglądnął bys sie czasem i tez bys zauwazyl. chyba ze niektórzy widzieć poprostu nie chcą. wiem że ponoszą mnie emocje ale własne podwórko czyści się najtrudniej. a w przypadku KK czystka jest nieunikniona jeśli nie chcecie aby mówiło sie o was własnie w dośc mocno krytyczny sposób. pokora, pokora i jeszcze raz pokora bardzo by sie przydała. ja swoje w KK zrobiłem przez długi czas. potem gdy nastały czasy "prezesów", "kolegów" i ogólnego robienia syfu pod sobą odszedłem bo ludzie którzy zasiadają na ławkach tego sektoru powinni choć troche miec w sobie kibicowskiego zacięcia. a zachowania jakie prezentujecie podczas meczu są conajmniej wlasnie dziecinne jak miales okazje nazwać moje wypowiedzi uzywajac podtekstu. nikt nie potrafil polozyc mocnej reki na was to sami zaczeliscie przechodzic samych siebie pokazujac tylko ze nie jestescie kibicami.
aha no i chcialem pozdrowic tych ktorzy uzywajac swoich srodkowych palcow pozdrawiali cala hale

zreszta nie mozna sie niczego innego po tych osobach spodziewac.
Mario10, ty tez swego czasu troszeczke inaczej sie zachowywales. a moze to poprostu byla fikcja? no chyba że teraz jest co innego w modzie.
[ Dodano: Pon Kwi 23, 2007 11:34 pm ]KeMoT^^ pisze:
A inni: co wy sie nas czepiecie. Wyrzucono was z KK i teraz się odgrywacie. Macie swoje zdanie, to miejcie. Obrażać chcecie, to obrażajcie. Ale wszystko to róbcie w swoim kręgu, bo tu nikt takich ludzi nie będzie tolerował. Tak kochacie Śląsk to nie pokazujcie sie na sektorze KK.
obraziłem ? rzucalem imionami? poczułeś się dotknięty?
KeMoT^^ pisze:
A co do przyjaźni to jej nigdy nie było, niema i nie będzie. A co było to było tylko mydlenie nam oczu.
a pamietasz pierwszą ligę? bo ja cie pamietam bardzo dobrze. pozatym jesli moze nie wiesz to wlasnie w czasach pirwszoligowych gdy były 2 KK (sektor na górze w którego składzie byłem ja) był najlepszy doping tworzony przez KK zarówno ten na górze jak i dole. a ze śląskiem jak był mecz t owszyscy po nogach sikali tak kochali śląsk, również ty. a przyjaźń by była gdyby nie to że jesteście bardzo delikatni na wypociny gówniarzy na e-baskecie plus to że to wy sami nakręciliscie na siebie bata skandując podczas meczu z anwilem jak i śląskiem hasła które mocno uderzały w dobre imie jeszcze wtedy naszych dobrych kumpli z Wrocławia. wiec nie pieprz mi za przeproszeniem o tym ze niczego nie było. bo sam aktywnie dzialales w stwarzaniu atmosfery na lini Zgorzelec-Wrocław. dziekuje
KeMoT^^ pisze:
Wyrzucono was z KK i teraz się odgrywacie.
dla twojej skromnej informacji nie stawiajac sie na zebraniu odeszlismy z KK wczesniej informujac o tym ówczesne władze.
Mario10 pisze:
A w pył to cie może nasz kk roznieść.
straszysz mnie ?