2.
Uczestnik forum.zgorzelec.info publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną DGL nie ponosi odpowiedzialności za dane zamieszczane przez uczestników na łamach forum.zgorzelec.info.
3.
Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach forum.zgorzelec.info treści:
a) sprzecznych z prawem
b) wzywających do nienawiąci rasowej, wyznaniowej, etnicznej
c) propagujących przemoc
d) uznanych powszechnie za naganne moralnie
e) społecznie niewłaściwe
f) naruszających zasady Netykiety
g) reklamowych
4.
DGL zastrzega sobie prawo do usuwania treąci, o których mowa w pkt. 3 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w forum.zgorzelec.info w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 3 niniejszego regulaminu.
Jak się ma to ostrzeżenie do regulaminu obowiązującego na Forum
Ps. Błąd pisarski w regulaminie to nie moja sprawka przekopiowałam wprost. Z pełnym szacunkiem
edit:
Proponuję zapoznać się z regulaminem "forum kibiców turowa": http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?t=3274 - jest ono doszczegółowieniem/uzupełnieniem zasada głównego regulaminu. Poza tym nie 1 raz jest mowa, że od czatowania podczas meczu jest specjalnie stworzony przez admina "chatbox". Sprawa ew. ostrzeżeń w razie niestosowania się do regulaminu i zasad był przeze mnie dyskutowana z alexem. W razie wątpliwości i "odwołań" proszę o kontakt z nim.
Paawlus