Dzisiaj jest 11 lip 2025, 20:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Plakacik już czeka w kolporterze, tylko ksero porobić. :smt023

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
mauzer pisze:

Sledzie napisali, ze ich gnojowicz odsuniety na az kur.... jeden mecz! PLK, PLK, PLK! Bez komentarza!

Tak napisano na forum Prokomu,ale jest to jak na razie tylko decyzja klubu.Mam nadzieję że dla dobra sportu i zdrowej rywalizacji PLK ukarze debila Gurovica znacznie surowiej
Dokładnie banda pala........ cos jak PZPN, za taki numer gnojowicza to amba z graniem do konca play - off co najmiej. A tak wielka niemoc działaczy Pzkosz oraz wielki ukłon w kierunku miliardera p.krauzego. Dze panowie z PLK - śmiechu warte :D :D :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

A moja skromna wypowiedź została pominięta? :( :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
A ja się wtrącę... Może by każdy sobie na koszulce z tyłu przykleił wydrukowane logo z Turem i napisem "Welcome in Hell" które tu ktoś proponował?
Jeżeli chodzi o projekt to mój ;) to nie byłoby głupie ale czy zdało by egzamin??

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Trochę czasu mnie nie było, a tu nadal masa nowych postów :) Nice :)

1) Zgodzę się z wisniachampion - po co tyle o tym debilu guroviciu - wspierajmy naszych!!! Jego pomysł na transparent/prześcieradło jest super, niech takie właśnie będzie:
TURÓW ZGORZELEC,
WE PLAY BASKETBALL
NOT BOXING !!!
Dać je naprzeciwko naszej ławki.

2)
nitroo pisze:
Nie Drago, tylko Drole!

Racja, pamiętajcie o tym.

3)
BR3MEK pisze:
Ja to wogole miałbym taka propozycje żeby się spotkać jutro przed
meczem tak niewiem godzinke czy coś pod Kolporterem z tym wszystkim
i wtedy grupką "drukarzy" wejść na hale i porozmieszczeć jak myślicie??

Popieram niech na jakieś 1,5h przed meczem przyjdą wszyscy, którzy mogą i wtedy wszystko zamontujemy.

4) http://images26.fotosik.pl/220/f0cfcc8c996f5820.jpg
"TUROW" - chyba TURÓW :) ale w ogóle to super :smt023

5)
BELUSHI pisze:

Plakacik już czeka w kolporterze, tylko ksero porobić.

To ten, który miałeś posklejać? - http://www.occur.pl/images/0245c46c/61c ... 9888da.jpg

6) Która wersja idzie na siedziska Prokomu? http://images34.fotosik.pl/266/698e10effb1b71bc.jpg czy ta: http://zgorzelec.info/forum/files/thumb ... 10_514.jpg
Uważam, że napis "in hell" powinien być największy (większy od "welcome")

JEDNAK WAŻNIEJSZE OD WSZELKICH PLAKATÓW BĘDZIE WSPIERANIE NASZYCH PRZEZ CAŁY MECZ SWOIMI GARDŁAMI, TRĄBKAMI I SERCEM !!! PAMIĘTAJMY O TYM CO NAJWAŻNIEJSZE !!!

Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 17:12 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

mona-zgc pisze:
A ja się wtrącę... :P Może by każdy sobie na koszulce z tyłu przykleił wydrukowane logo z Turem i napisem "Welcome in Hell" które tu ktoś proponował?

Uważam to za dobry pomysł :) Tylko prośba do każdego, aby wydrukować jeszcze więcej takich transparentów. Większość KK powinna go mieć przyklejonego... wtedy przy rzutach osobistych śledzi pod sektorem KK wszyscy plecami się obracają ;) Dobry pomysł, dobry :)

Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Na ławke prokomu lepiej pierwsza :) uważam że wyszła lepiej :)

paawlus pisze:
TUROW" - chyba TURÓW ale w ogóle to super

Tak by było niestety ta czcionka którą to zrobiłem nie zawiera polskich liter ;P:P

paawlus pisze:
Popieram niech na jakieś 1,5h przed meczem przyjdą wszyscy, którzy mogą i wtedy wszystko zamontujemy.

Ok a więc jesteśmy umówieni:) Tylko najlepiej niech wszyscy będą pod Kolporterem o tej godzinie :);p

Tytuł:
gaduła
gaduła

paawlus pisze:
1) Zgodzę się z wisniachampion - po co tyle o tym debilu guroviciu - wspierajmy naszych!!! Jego pomysł na transparent/prześcieradło jest super, niech takie właśnie będzie:
TURÓW ZGORZELEC,
WE PLAY BASKETBALL
NOT BOXING !!!
Dać je naprzeciwko naszej ławki.
To albo dwa takie same, bo jeszcze jakiś transparent trzeba powiesić naprzeciw ławki śledzi... naprzeciwko sędziów już jest w formacie A2, tylko miejsce będzie trzeba znaleźć.
paawlus pisze:
Która wersja idzie na siedziska Prokomu?
Idzie wersja pierwsza, mam już 12 szt. wydrukowanych.
paawlus pisze:
JEDNAK WAŻNIEJSZE OD WSZELKICH PLAKATÓW BĘDZIE WSPIERANIE NASZYCH PRZEZ CAŁY MECZ SWOIMI GARDŁAMI, TRĄBKAMI I SERCEM !!! PAMIĘTAJMY O TYM CO NAJWAŻNIEJSZE !!!
NIc dodać , nic ująć...

Dokładną godzinę spotkania przy Kolporterze proponuję podać...kogo tam miało brakować i co ta osoba miała drukować???Jeżeli ktoś nie będzie dostępny z "drukarzy" o tej godzinie, to może jakiś kontakt z grengo, aby od razu przekazać transparenty na jego ręce??

Kto by mógł wydrukować dodatkowe sztuki transparentów na koszulki dla KK ja postaram się druknąć (pomysł mona-zgc)... Ktoś mnie jeszcze wesprze :)? Przy rzutach osobistych śledzi pleckami z tymi kartkami i najlepiej podskakiwac na trybunie, tak jak to robią Kibice Polpaku...??

Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 17:21 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zwolnień od lekarza i tym podobnych nie przyjmujemy :p

[ Dodano: Wto Maj 27, 2008 6:19 pm ]
Ok teraz jest pewne że jeśli to się wszystko uda będą o nas trąbić wszystkie media i gazety :) efekt będzie 100 %:D Pokażemy że nie tolerujemy chamstwa i niesprawiedliwości :D

[ Dodano: Wto Maj 27, 2008 6:21 pm ]
Mecz jest o 18 także najlepiej by było się zebrać o 16:30 żeby wszystko na spokojnie przygotować:)

[ Dodano: Wto Maj 27, 2008 6:23 pm ]
A tu dorzucam jeszcze taki projekcik neutralny ale uważam że dobry na wlepki albo żeby wisiał przed halą :

Obrazek

Tytuł:
gaduła
gaduła

Cytuj:
Mecz jest o 18 także najlepiej by było się zebrać o 16:30 żeby wszystko na spokojnie przygotować:)
Zawodnicy Prokomu czasami wcześniej na halę nie przybędą? Bo rozwieszanie zakazu wtedy mija się chyba z celem??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A niewiem trzeba by było spytać kogoś z KK :/

Tytuł:
gaduła
gaduła

BR3MEK pisze:
A tu dorzucam jeszcze taki projekcik neutralny ale uważam że dobry na wlepki albo żeby wisiał przed halą :

Dobre, dobre..ale uwazam, ze trzeba podjac dezycje, PZK, STOP Bandytom, transp. Hell na ławki śledzi... + transparent od wiśni Michu przysnął z tematem... więc tutaj albo 2 takie same i naprzeciwko obu drużyn, albo ten NOT BOXING naprzeciw jednej ławki, a naprzeciw drugiej już inny??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

mi się zdaję że ten transparent "...BOXING" na przeciwko ławki Prokomu żeby dac im do zrozumienia :) A na przeciwko naszej jakiś motywacyjny coś w stylu : "Czy wygracie czy przegracie w naszych sercach miejsce macie" albo taki :
Hej Turowie jesteśmy z Tobą!
Nie opuścimy Cię,
Nigdy Cię nie zdradzimy!
Bo my kochamy Cię!!

lub : Jedna Wiara Jedno Bicie Serca Jeden Klub Ekipa ze Zgorzelca!!

I zesłał ich Pan na ziemie by sieli zament i zniszczenie – Turów Zgorzelec

Potężni jak rzymskie legiony, wielcy jak polska husaria, to my kibice Turowa, Czarno – Zielona Armia!!

Niektóre są zaporzyczone z piłki nożnej :P ale uważam że dobre :)

Tytuł:
gaduła
gaduła

BR3MEK pisze:
Jedna Wiara Jedno Bicie Serca Jeden Klub Ekipa ze Zgorzelca!!

I zesłał ich Pan na ziemie by sieli zament i zniszczenie – Turów Zgorzelec

Potężni jak rzymskie legiony, wielcy jak polska husaria, to my kibice Turowa, Czarno – Zielona Armia!!
Coś z tego by się wybrało (takie hasła naprzeciw naszej ławki)... Najbardziej mi pasuje to 2...

Pomoże ktoś w drukowaniu tego pomysłu:
mona-zgc pisze:
A ja się wtrącę... :P Może by każdy sobie na koszulce z tyłu przykleił wydrukowane logo z Turem i napisem "Welcome in Hell" które tu ktoś proponował?

Przy rzutach os. śledzi obracamy się plecami... pokazując, że to piekło...ja od siebie na pewno gwarantuje takie transparenty...Ktoś mnie wesprze w drukowaniu? Sam nie dam rady na cały sektor, albo na połowę...

Drukować każdą literkę pojedynczo na formacie A4 - GUROVIC YOU BASTARD ???myslalem, aby to przykleić naprzeciwko sektora KK...

Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 17:39 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja niestety odpadam brak już tuszu ;/;/ Ja robię ksero no i jutro muszę odebrać te A2 formaty następne koszty :/ ale uważam że ktoś napewno to zrobi :) albo każdy sobie :);p

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.