Dzisiaj jest 11 lip 2025, 20:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:
Dzięki czemu widzę gorsze sprawy niż wasza akcja sabotażowa w stronę KK.

F.CK! Jaka "nasza" akcja sabotażowa??!! Człowieku... jak byś nie wiedział, to ja jestem w KK. Poza tym nie rozumiem jaka "nasza" akcja, skoro piszę jako ja.

Avaddon18 pisze:

To że dopiero teraz jestem w KK nie znaczy że wcześniej nie wiedziałem co to jest Turów , KK oraz co w mieście piszczy.

hehe. Co w mieście piszczy. Skojarzyło mi się to z pewną osobą :D
A wracając do sedna. Co z tego, że wiedziałeś co to Turów i KK, jak nie znałeś KK od środka. Nie wiedziałeś, jak "Krzysiu" prowadził zebrania, jak było coś ustalane, co zostało załatwione, a co nie. Dlatego porzuć temat, bo nie wiesz jak było.

Avaddon18 pisze:

Emocje także mogą być kumulowane a następnie coś już się łatwiej wymyka

Owszem. Ale każdy jest świadomy swoich czynów i akurat w tym przypadku jest to osoba dorosła i odpowiedzialna. Trzeba ponosić konsekwencje swoich zachowań.

Moim zdaniem Tomczan postąpił bardzo słusznie, jeśli chodzi o zachowanie po tym "incydencie". Wrócił do domu, ochłonął i dojrzał, że zrobił źle. Napisał, iż rezygnuje z funkcji prezesa i występuje z KK. Jego decyzja. Ale ja uważam, że zachował się odpowiednio (chociaż nie rozumiem, czemu rezygnuje z KK).

Po Twoich jednak wpisach Avaddon widzę, że nie możesz się pogodzić z tym faktem. Może nie wyobrażasz sobie KK bez Tomczana, ale spokojnie... damy radę. Jak go nie było, kilka sezonów temu, też dawaliśmy radę.
Dlatego nie bój się Łukasz, KK się nie zawali bez Tomczana. Przecież mamy jeszcze 6 osób w zarządzie, wybiorą prezesa tymczasowego i dociągną sezon do końca. A potem jakoś się ułoży :)

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Po Twoich jednak wpisach Avaddon widzę, że nie możesz się pogodzić z tym faktem. Może nie wyobrażasz sobie KK bez Tomczana, ale spokojnie... damy radę. Jak go nie było, kilka sezonów temu, też dawaliśmy radę.
Dlatego nie bój się Łukasz, KK się nie zawali bez Tomczana.

Nie chodzi mi już o odejście Tomka ale o sposób traktowania człowieka.
Można się czepiać ale trzeba też znać granice.
Niestety ta dyskusja zachodzi za daleko.
Człowiek się stara , wkłada swoją pracę a dostaje jedynie mele na twarz.

Swoja dyskusję kończę bo sam widzisz że sensu kontynuowania nie ma już.
Swoje zdanie wyraziłem i tylko o to mi chodziło.
Czekam jedynie na odpowiedź Krzysztofa bo zdałem jemu pytanie i liczę na szczerą odpowiedź.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
I do ciebie także mowa jest Krzysiu.
Wyjaśnij mi proszę sprawę która odnosi się do jednego z przykazań : Nie kradnij (ręczników)
Pytam tak z ciekawości bo zainteresowała mnie ta sytuacja.

Odpowiem Ci tak, jak wielu z nas odpowiada Twój, chyba już były prezes: to nie jest pytanie, bo brakuje tam takiego "?" znaku.

Co do zaspokojenia ciekawości pytaj zarządu, który Cię przyjął do kk, bo w moją wersję i tak nie uwierzysz. Już kiedyś napisałem Ci, że choćbym pokazał Ci 1000 dowodów popartych dokumentami, to i tak będziesz ślepo wierzył Tomczanowi. Tyle w temacie.

Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, 22:16 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Grengo wyjaśnisz mi sprawę ręczników?
Bo chcę znać także twoja wersję.I nie chodzi w to komu wierze. Staram się myśleć racjonalnie.
No chyba ze masz coś do ukrycia?

Tak sformułowana treść pytania pasuje bardziej do tego jakże pojętnego umysłu szachisty??

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Grengo wyjaśnisz mi sprawę ręczników?

Nie, bo Ciebie to nie dotyczy.
Avaddon18 pisze:
No chyba ze masz coś do ukrycia?

W tym temacie nie mam nic do ukrycia, ale nie jest to powód do pisania o tym na forum.
Avaddon18 pisze:
Tak sformułowana treść pytania pasuje bardziej do tego jakże pojętnego umysłu szachisty??

Czy Ty na prawdę chcesz pójść w utarczkę słowną? Skoro ja rozmawiam z Tobą bez ironicznych uszczypliwości, to i Ty sobie to daruj.

Tytuł:
pismak
pismak

ksturow.com :

- ciekawy, nowoczesny w swojej formie terminarz rozgrywek!

- ZAPYTAJ MIKE'a - czyli nowy cykl w którym kibice mają możliwość zadać pytanie zawodnikowi, jako pierwszy bohater nowego cyklu wystąpi MICHAEL WRIGHT!

- już niedługo zakładka cheerleaders ;)

ZAPRASZAMY! :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Bez rasowego rozgrywajka ani rusz.. niestety coś na ten temat wiemy :-?

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... ormie.html

Ciekawi mnie jak zaprezentuje się nazywany w Słupsku "banitą" Black Gazelle Daniels... odbębni sezon jedynie w celu otrzymania listu czyściocha czy klasycznie będzie wykręcał statystyczne "deble" ???

Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, 8:33 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
A "faket" jest wulgarnym wyrażeniem formy rozkazującej zmianę miejsca.

od kiedy zwrot "Pie..l sie" oznacza "zmień miejsce"?? :lol:
Tobie chyba Tomczan płaci za to że tak przy nim obstajesz heh

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://twitter.com/JustinGray1

Justin znowu mocno zmobilizowany i pragnie odnieść nareszcie wyjazdową glorię... sam jednak przyznaje, że nie pamięta kiedy miała ona ostatnio miejsce :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ponownie apeluje o przeniesienie rozmow nt KK i podobnych do odpowiedniego tematu... znowu jest sytuacja ze wchodzac do topicu Turow sezon 09/10 czytam posty zupelnie nie na temat...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Przełamać niemoc
http://www.prw.pl/articles/view/15696/c ... mac-niemoc

Liczy się każdy punkt
http://energa-czarni.pl/1684742.dhtml

Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, 12:43 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pisze do osób które wieszają Psy na Tomczanie.Ludzie ja mam miejscówke w sektorze E czyli siedziałem na meczu z Anwilem obok kibiców Anwilu i oni wnaszą strone pokazywali paluchy i wykrzykiwali najgorsze przekleństwa do nas kibiców i zawodników a że Tomczan nie wytrzymał i odpowiedział im w taki sam sposób jak oni to wy wieszacie Psy na nim.To kibice Anwilu cały mecz nas obrażali a nikt nie reagował.NIE JESTEM CZŁONKIEM KK ale Tomczan zareagował jak dla mnie słusznie w tej sytuacji.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Jako przerywnik, a myślę, że w temacie po Anwilu...

A.K. kilka dni wstecz wygrał sprawę w sądzie z Klubem Sportowym Turów. Niebawem druga sprawa.

Sprawa paluszka... Afera wg. mnie nadmuchana... Też pokazywali brzydkie gesty i ktoś na to reagował? Bez sensu cała zadyma.
Ale skoro jest okazja, to może szamo na Prezesa KK? Taki "rozgrywajek" na sektorze aż się prosi z megafonem!
Trąbki, trąbki... Po cholere krzyczeć, gdy nasi w obronie. Skoro "difens" jest zagłuszany i tak przez gwizdki. Nie było trąbek, były gwizdki i było to samo. Gruntowny porządek musi być w KK. Karnety dla osób, które zostawią gardło na hali. Włączą się w każdą akcję, która rozproszy przeciwnika, nieudaczników - działaczy.
A nie przyjdą popatrzą, pokręcą nosem i wyjdą. Do trąbek nic nie mam osobiście. Jak włocławska zaraz miała trąbę przy swoim sektorze, to było zaje*? A teraz nagle wzięli się za umoralnianie. Mieli taką trąbę jak swego czasu my na finałach Turów - Prokom. Niech każdy sobie przypomni jak to dawało na naszym kurniku i podobnie na hali w Rumunii... Dla mnie ci kibice są śmieszni... ba! ŻAŁOŚNI nawet!
Kończąc sprawę palca... Z sektora włocławskiej zarazy leciało mnóstwo środkowych palców do osób na balkonie. Dlaczego z tego nie zrobicie afery?
Z jednej strony nie popierałem, że Tomczan nie robi nic, aby wykazać błędy działaczy. Dlatego wiele stracił jako Prezes...
Ale z tym palcem, to przesada... Czuję, że to był pretekst tylko, aby odejść z KK, bo widział, że się robi bagno w KK i nie ma siły przebicia. I jest już publicznym wrogiem wielu Kibiców.
Tak to widzę.

Pozdrawiam.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Ja widzę to tak: Do was wszystkich Grengo, Tomczan i cała reszta pociotków i przydupasów.
Wszystkim czym się teraz zajmujecie czyli : Jeb…ane ręczniki, palec prezesa, stowarzyszenia, zarządy, polityka, fora i inne to : WYŁĄCZNIE TEMATY ZASTĘPCZE!!!!!

Tak się zapętliliście w tej nienawiści ,zazdrości, ważności, egoizmie i wielu wielu innych negatywnych emocjach, że ZAPOMNIELIŚCIE po co jesteście kibicami? Nie dla poklasku, nie dla popularności czy innych konkursów lecz dla klubu dla Turowa Zgorzelec. Po to aby cała Polska wiedziała że w Zgorzelcu jest DOPING że SĄ kibice na których można polegać NA DOBRE I NA ZŁE. Zaproponowano debatę „ponad podziałami” a Wy nadal jak BABY NA TARGOWISKU jak zwykłe PRZEKUPY. Za włosy się jeszcze zacznijcie ciągać to będzie adekwatne do waszych działań BABY!
Olewa Was coraz więcej ludzi , mają was głęboko w… Czy ktoś wam płaci za niszczenie wizerunku Turowa? Ile powiedzcie trzeba dać wam w łapę kasy abyście się pogodzili i zaczęli wałczyć wspólnie o dobro klubu? Może zrobimy ogólno powiatową akcję zbierania środków na pogodzenia Was.

Mam już kur….a dość waszych problemów, antagonizmów!

Z tego kinio już nie ma wyjścia… tematy zastępcze dominują, a zmian nie ma i nie będzie w KK. Weście sobie te fora, oficjalne strony, stowarzyszenia, prezesów , ręczniki i inne goowna i jedzcie najlepiej na Madagaskar. Powyrzynajcie się nawzajem a Tu zostawcie spokój aby móc prawdziwie dopingować naszej drużynie.

Z pozdrowieniami nienawiści wzajemnej
Jacek

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Wiele osób wyszło pod koniec meczu, ja zostałam do końca i byłam na hali jeszcze przez kilka minut po zakończeniu. Wtedy było głośno i wyraźnie słychać, jak kibice Anwilu krzyczeli w stronę KK: "Jeb*ć Turów Jeb*ć" i tak kilka razy... Nie wytrzymałam jak zaczęli wymachiwać w naszą stronę i wyszłam. Więc jeżeli miałabym rozumować jak większość z was to powinnam połowę kibiców Anwilu podać do sądu bo mnie obrazili jako kibica. Tylko, że nie mam dowodów w postaci zdjęć, gdyż aparat już schowałam do futerału, a szkoda :/ W trakcie meczu też zresztą było widać gesty ze środkowym palcem i inne "wały"... i nic. Raz Tomczan nie wytrzymał i jest afera. Ojjj ludzie, ludzie... Brak słów.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.