Dzisiaj jest 12 lip 2025, 4:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Panie prezesie Tomczan, ale Pan wczoraj zabłysnął już praktycznie po meczu , hala prawie pusta , a tu ci taki numer wywinąłeś. Przykład dla członków swojego KK niesamowity, tylko sie od Ciebie uczyć !!! Zatem teraz proszę o TWÓJ komentarz do owego zdjęcia , które jest w galerii głównej i już nawet na tym forum sie pokazało !!!! Nie jest Ci wstyd , nie masz za grosz szacunku co do zwycięskiej drużyny oraz ich kibiców , którzy naprawdę sie dobrze bawili nie ubliżając nikomu !!! Nawet oni was ( KK ) potępili za wasze trąbki !!! Wstyd Panie prezesie , aby ktoś taki takie rzeczy wyprawiał. Panie Tomczan może jest Ci bliżej do LPR-u niż do PO !!!!

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 9:38 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Meczu nie będę komentował, bo juz sił nie mam i ręce opadają, znowu kalkulacje wzięły górę.

Ale za to skomentuje KK TUR a raczej Klub emeryta i rencisty TUR. Oczywiście obrażam mały procent tych kibiców. Ale to nie moja wina że są w tym bagnie.

W Zgorzelcu nie ma klubu kibica!

Gdyby nie było trąb na wczorajszym meczu to dziadostwo śpiewało by „Gramy u siebie hej Anfil gramy u siebie” Wstyd i łach jak H…..j

Co do stronki www.ksturow.com to bardzo mi sie podoba widać że w jej tworzenie wlano serce a nie tylko kasa ...oczywiście powinno sie wesprzeć ich! Tylko że w Zgorzelcu nie liczy się serce ale wierność i mierność.

Dodam co usłyszałem wczoraj od członków KK Tur TOMCZAN KUR.......wa nie było głosowania KŁAMCO!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 9:40 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a ja oglądałem wczoraj mecz w telewizji i zauważyłem na minutę przed końcem przy rzutach osobistych jak był pokazany klub kibica który skakał i klaskał - w telewizji wyglądaliście jakbyście się dobrze bawili po dobrym meczu swoich ulubieńców - wyglądało to beznadziejnie !!!!!! tylko pogratulować zachowań szczególnie prezesowi ....

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

4mA pisze:
Prezes daje przykład

Czy w związku z tym prezesik nie powinien dostać kopa z KK w związku ze złamaniem
- par.8 pkt.2 i pkt. 5, które mówią:

pkt 2. Zapobieganie przemocy podczas imprez sportowych poprzez kreowanie wizerunku kibiców kulturalnym dopingiem, właściwym zachowaniem w czasie imprez sportowych oraz utrzymywaniem przyjacielskich stosunków z kibicami innych klubów sportowych;

pkt 5. Ochrona godności i dobrego imienia Klubu Sportowego „Turów” i Stowarzyszenia.

oraz:

par.17 pkt 1, który mówi:
Członkowie zwyczajni mają obowiązek:
pkt 1. Brania udziału w działalności Stowarzyszenia i realizacji jego celów;

tak więc o ile par.8 określa cele stowarzyszenia, to par. 17 nakazuje ich realizację.

Zdjęcie pokazuje jednak, że szczególnie został złamany punkt 5 par.8 i należy wobec prezesa zastosować zapis par.20 pkt 2 lit.a mówiący, że:
Utrata członkostwa następuje na skutek:

pkt 2. Wykluczenia uchwałą Zarządu z powodu:
a. łamania statutu i nieprzestrzegania uchwał władz Stowarzyszenia;

Spokój jest oznaką dostojeństwa jak prezes ma w opisie, ale jak widać ani spokój, ani dostojeństwo nie mają z nim nic wspólnego.
Z nieoficjalnych źródeł wiem, że kibice Anwilu chcą pozwać prezesa KK za obrazę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

halcia pisze:
Brawo Justin Grey ! Byłeś wspaniały, gdybyś tak został na przyszły sezon?

Mnie w ogóle nie zachwycił!Koleś ma kreować gre ,ma grać dla zespołu a nie ustawiać wszystko pod siebie.Całą 2 połowę grał sam,strzelał po omacku zza łuku i wjeżdżał pod kosz.Tak sie gra w ligach akademickich a nie w profesjonalnych.
Nabił sobie staty i co z tego skoro przegraliśmy.
Gośc gra 30 minut i ma 3 asysty i 5 strat i do tego oddaje 20 rzutów .To gdzie tu jest jego gra zaspołowa.Do bani!
B.Walles biega po parkiecie kawał czasu a szczególnego zagrożenia punktowaego nie stwarza.Owszwem broni,zbiera ale punktów jak na lekarstwo.
Johnnson -kilka ładnych zbórek i koniec.
Krzysztof Roszyk stał sie analfabetom ataku.Chłop kompetnie zapomniał że koszykarz ma (oprócz obrony) zdobywac punkty.
Nie stanowimy monolitu,każdy sobie rzepke skrobie.
Słabe sa te telewizyjne widowiska z udziałem Turowa.
Transparent Anwilu dotyczący trąbek bardzo udany!
My KK nie potrafimy kibicować,śpiewac klubowych pieśni.
40 osób spiewa a reszta tylko trabi-marny to obraz KK.
Anwil nas leje a częśc KK podskakuje i Spiewa "Kto ...."jakbyśmy wygrywali .
Byliśmy słabsi na parkiecie i na trybunach!
STALIŚMY SIĘ PLASTIKOWYM KLUBEM KIBICA!!!!!!!!!!!! :smt021

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dr. Dre pisze:

Dokładnie. oglądałem wczoraj transmisje w TV bo nie było mi dane jechać do Zgo na mecz. Żenada z takim kibicowaniem. Kilkanaście osób najbliżej bębnów skacze klaszcze kibicuje, a reszta stoi i się gapi jak te pikniki na trybunach wyżej.
Zapisaliście się, tam, żeby mieć tańsze koszty podróży na mecze wyjazdowe? Czy też, zeby mieć wgóle miejsca do siedzenia (do niedawna było z tym ciężko)? Gdzie te transparenty, o których tu szumnie pisano i było tyle zapowiedzi?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

- TO JUŻ JEST KONIEC - PANIE PREZESIE tomczan

:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
wbrew tym banałom, które słychać w mediach, to wyniki sportowe nie są wprost uzależnione od wielkości budżetu. Sport to walka ludzi - rywalizacja ciał i umysłów. Nie pieniędzy. Banknoty po parkiecie nie biegają.
Najpierw muszą być światłe umysły, które wyselekcjonują właściwe ciała, by wszystko wywoływalo efekt synergii i wzajemna korelacja pojedyńczych atomów implikowała energię umożliwiającą sukces.

sam krzywuss odpowiadasz sobie na pytanie, co jest gangrena zzerajaca obecny Turow. jedyna forma leczenia moze byc oczywiscie tylko apmutacja gnijacych czesci ciala. zgrabne chirurgiczne ciecie.a wczoraj chociaz na samym meczu nie bylem, to po nim rozmawialem z kibicami namiejscu w Zgorzelcu i okazuje sie, ze swita z zelazna konsekwencja usmiechnieta od ucha do ucha, oczywiscie wraz z agentami, ktorzy zarabiaja po starej znajomosci na klubie,swoim wasalem pismakiem i calym orszakiem poitycznych macherow.

a zdjecie prezesa KK to siwtne podsumowanie ostatnich dyskusji. dymisja ze skutkiem natychmiastowym za najbardziej prymitywne z zachowan to chyba oczywista oczywistosc. pod pieknymi slowami z jezyka codziennego kryje sie zwykle chamstwo. to tez poniekad wyjasnia dlaczego jest tak latwo sterowalny dla wladz klubu

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 10:52 przez szpileczka, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

"Cały Zarząd do wymiany z Wami więcej nie wygramy"
Czy to może tyczyć sie zarówno KS jak i KK?
Jakoś nie było komu trzymac i wymachiwać takim transparentem na meczu z Kotwicą a wczoraj proszę jaki prezes Tomczan był "przebojowy".
"Pogratulować odwagi" :smt084

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A. Wójcik znów 7 min grał , kłamano że nie było konfliktu hehe ostatnio tylko by zamydlić oczy dał mu urlep pograć 20 min ... prezes michalski nie ma honoru że jeszcze sam nie odszedł ... mam nadzieje że PGE przejrzy na oczy i wywali ten cały zarząd ... JAKI ZARZĄD TAKA GRA ! ...

Tytuł:
rekrut
rekrut

to samo bylo z Rindinem. zagrywka majaca zamknac usta oponentom i pokazac, zobaczcie, moze sie przydac, nie kupilismy po znajomosci

Tytuł:
obserwator
obserwator

A który polityk w Zgorzelcu ma jaja i potrafi się przyznać do błędu:
- PREZES TUROWA - pomimo słabej postawy drużyny i złej organizacji klubu, nie odchodzi, dopiero jak mu RN to zasugeruje, to się poda do dymisji,
- BYŁY STAROSTA - wiedział, ze popełnił przestępstwo, ale dopiero w obliczu represji zapowiedzianych przez wojewodę, poddano pod głosowanie jego odwołanie (ponad rok po pijanej wpadce),
- OBECNY BURMISTRZ - przez 4 lata nie potrafił zbudować hali sportowej dla Zgorzelca, tylko próby i kombinacje z salą gimnastyczną dla szkoły.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Widzę, że bardzo wam się spodobało to zdjęcie. Mnie osobiście też.
Zanim złożę jakiekolwiek oświadczenie to chciałbym zaznaczyć, że przed meczem byłem z Panem Olkiem przywitać się z kibicami Anwilu. Wśród nich byli normalni kibice i tacy, którzy skierowali dość obraźliwe słowa do nas. Jakie to zatrzymam to dla siebie. W trakcie spotkania kibice (niektórzy) gest, który ja pokazałem na końcu, wykonywali niejednokrotnie w naszą stronę. Ale to tylko tak na marginesie.
Oświadczam, że zdaję sobie sprawę z mojego niepoprawnego zachowania na końcu meczu co uwieczniono na zdjęciu. Moje zachowanie było o tyle niewłaściwe, że źle rzutuje to na cały Klub Kibica "TUR". Mając to wszystko na uwadze i to, aby nikt nie łączył mojego zachowania z KK, oświadczam, że podaję się do dymisji, jak również w dniu jutrzejszym złożę rezygnację z członkostwa w Klubie Kibica "TUR".
Wszystkim, którzy mnie popierali i wspierali chcę podziękować, a tych których zawiodłem przepraszam.
Tomasz Urbaniak.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Kiedyś ktoś pisał że ma powstać nowy kk coś w stylu tego z 1,2 ligi (wiadomo coś o tym?)

[ Dodano: Nie Mar 14, 2010 11:22 am ]
szpileczka pisze:
to samo bylo z Rindinem. zagrywka majaca zamknac usta oponentom i pokazac, zobaczcie, moze sie przydac, nie kupilismy po znajomosci

Ja słyszałem że kontuzje ma

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
"Cały Zarząd do wymiany z Wami więcej nie wygramy"
Czy to może tyczyć sie zarówno KS jak i KK?

już to pisałem po poprzednim meczu ;) wyszło szydło z worka i teraz widzą wszyscy!! (cofając sie do rozmowy z Tomczanem o burakach): każdy teraz widzi że jesteś zwykły burak, cham i prostak!! "prezesie"...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.