Dzisiaj jest 12 lip 2025, 21:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

4mA pisze:
Walczyć trenować Zgorzelec musi panować -może takie hasło?
tekst bardziej nadaje się na salę treningową, niż na mecz.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Czyżby wieeelkie pierduuuut akuracik na play off-y ???

PLK chyba ma umowę z TVP i TVP z umowy wywiązać się musi, wiec nawet jeśli zawieszą TVP Sport to mecze PO beda musieli wcisnąc w ramówkę jedynki albo dwójki :P może to i lepsze rozwiązanie by było nawet ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
DragisA pisze:
Czyżby wieeelkie pierduuuut akuracik na play off-y ???

PLK chyba ma umowę z TVP i TVP z umowy wywiązać się musi, wiec nawet jeśli zawieszą TVP Sport to mecze PO beda musieli wcisnąc w ramówkę jedynki albo dwójki :P może to i lepsze rozwiązanie by było nawet ;)

Gregor-85 no właśnie PLK CHYBA ma parafowany pergamin z Te Fał Pe, aleee nikt nigdy tej mitycznej umowy na oczęta nie widział. W przeciwnym wypadku możnaby np. skutecznie egzekwować większą ilość tygodniowych transmisji (przypomnę, że PGE za każdą relację w telewizorni płaci 8 patyków PLN). Za taki stan rzeczy odpowiedzialny jest oczywiście Prezes Słońce Ludwiczuk, który prawdopodobnie załatwiał wszyćko na przysłowiową gębę...

W ostatecznej ostateczności transmisje wylądują w necie lub paśmie regionalnym, gdyż w przeprowadzkę do TVP UNO tudzież DUE nie wierzę ....ciekawe jak w przypadku zawieszenia działalności kanałów tematycznych podejdą do takiego stanu rzeczy platformy cyfrowe?? ...niby nie kopie się leżącego aleee czyżby kary umowne dla publicznej??

[ Dodano: Sro Mar 10, 2010 12:13 pm ]
Wracając do sobotniego starcia z zarazą... w pomalowane Michał W. wpada na ostrrrej kur...

Obrazek

a reszta czarno zielonej ekipy "pali, bije i gwałci" ...włocławiaki muszą błagać o litość

Obrazek

a pozostałe niedobitki dłuuugo będą lizać rany ;-)
Obrazek

Ostatnio zmieniony 10 mar 2010, 14:24 przez DragisA, łącznie zmieniany 7 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Wracając do wątku zebrania KK z trenerem i zawodnikami. Zaintrygowała mnie tam sprawa TJ Thompsona. Andrej Urlep odpowiedział kibicom, że TJ opuścił zespół, bo miał problemy z kolanami. Bardzo mnie to zainteresowało, napisałem do TJ'a maila i co? Okazuje się, że El Furioso nakłamał troszkę kibicom. Poniżej oryginalna odpowiedź TJ'a na moje pytanie odnośnie jego zwolnienia z Turowa i domniemanej kontuzji kolana.
Cytuj:

I greatly appreciate the concern. I was sad to leave Zgorzelec and fans such as yourself. To clear up your question, my knee is perfectly fine, I am very healthy and injury was not the reason for my departure from KS Turow. As to why the coach made the decision to let me go, only he has the true answer to that question. I tried everything to show that I was worthy and capable of helping Turow win a Championship however, I could only control so much and unfortunately things did not work out the way I would have hoped for. I very much respected and enjoyed playing with my teammates and wish them only the best as they finish out their season. I am very grateful to have had the opportunity to play in Zgorzelec and for all of the tremendous hospitality and support that your city showed for me and my wife. Thanks again for checking on me and I wish your club the best of luck. Take Care!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Może te problemy z kolanami to była jakaś głęboka metafora :smt082

Kolana to raczej mi puszczają jak to czytam...

Tytuł:
obserwator
obserwator

komu pasuje sobota o 14ej w zaglobie niech sie wpisuje pod tym..........
-
-
-
im nas wecej tym lepiej przescieradla, spraye czarne i zielone mile widziane - pokazemy naszym zawodnikom ze jestesmy z nimi i pokazemy wloclawiakom jak sie dopinguje - pozdrawiam - wpisujcie sie albo tu albo piszcie do mnie na priva

[ Dodano: Sro Mar 10, 2010 5:07 pm ]
tur16 pisze:
Okazuje się, że El Furioso nakłamał troszkę kibicom

jakos mnie to nie zdziwilo no ale cuz.....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
a ja mam takie pytanie czy ktokolwiek z KK wstawił się za wyrzucanymi z meczu członkami stowarzyszenia, czy całe KK łącznie ze swoim prezesem na czele pokazało klubową "solidarność" i miało ten incydent głęboko w D..

A ja mam pytanie: W jakim celu składasz to pytanie i czy to jest pytanie bez znaku "?", czy raczej chcesz stwierdzić???

Tytuł:
obserwator
obserwator

ta... problemy z kolanami. ciekawe tylko ze w niemieckim klubie (EnBW Ludwigsburg) w ktorym obecnie gra jakos nie ma juz problemow. gargamel klamie w zywe oczy!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
gregor-85 napisał/a:
a ja mam takie pytanie czy ktokolwiek z KK wstawił się za wyrzucanymi z meczu członkami stowarzyszenia, czy całe KK łącznie ze swoim prezesem na czele pokazało klubową "solidarność" i miało ten incydent głęboko w D..

A ja mam pytanie: W jakim celu składasz to pytanie i czy to jest pytanie bez znaku "?", czy raczej chcesz stwierdzić???

Tomczan dlaczego znowu tak pokrętnie? Czy Ty nie potrafisz NORMALNIE odpowiedzieć?

Odpowiedz zgodnie z prawdą i tyle, a nie jak zwykle będziesz dwie strony prowadził zagmatwaną dyskusję, a na końcu zapomnisz jakie było pytanie. Odpowiedz chłopu jasno i wyraźnie: czy miałeś to w d..e?

[ Dodano: Sro Mar 10, 2010 9:15 pm ]
Prościej już chyba nie można zapytać?

Odpowiedź pomocnicza:
1. jeżeli miałeś to w du..e - odpowiedz - TAK
2. jeżeli nie miałeś tego w du..e - odpowiedz - NIE

nie kombinuj!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Tomczan dlaczego znowu tak pokrętnie? Czy Ty nie potrafisz NORMALNIE odpowiedzieć?

na to wygląda, ale ja już nie chcę tej odpowiedzi ;) po tym co odpisał chyba jasno widać że prezes wypiął się na swój KK, pozatym nie odpowiada sie pytaniem na pytanie.. co to za prezes co nie zna podstawowych zasad dobrego wychowania!! "wszyscy za jednego-nie u nas kolego" takie motto powinno widnieć przy KK..

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zauważ gregor-85, że w swoim niby pytaniu zapomniałeś wstawić znaku zapytania (?)-coś takiego.
Jak mogłem odpowiedzieć Ci na pytanie, jak go faktycznie nie zadałeś ale wręcz stwierdziłeś coś w domyśle.
Otóż wiedz, że następnego dnia byłem prawie dwie godziny na spotkaniu w KPP w Zgorzelcu z przedstawicielami ochrony, K.K.S. TURÓW Zgorzelec, w którym uczestniczył Komendant KPP.
Poruszono na tym spotkaniu wiele tematów, o których na forum nie będę się wypowiadał.
Co do transparentów, które Kibice niezrzeszeni z KK szykują to wypowiedziałem się kilka postów wstecz. Ale dla przypomnienia napiszę że, jeśli na transparentach nie będzie obraźliwych haseł to ochrona nie powinna interweniować chyba że, będzie to zagrażało życiu lub zdrowiu innych uczestników lub wręcz przeszkadzało w oglądaniu meczu.
Piszesz też, że wyrzuceni byli Członkowie KK. Ja wiem, że był tylko jeden. Przed meczem informowałem Członków KK, że każdy może postąpić według własnego sumienia.
Większość wybrała doping i mam nadzieję, że i w sobotę tak będzie, że raczej skupimy się na dopingu niż na tym, żeby komuś pokazać środkowy palec.
Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan pisze:
Zauważ gregor-85, że w swoim niby pytaniu zapomniałeś wstawić znaku zapytania (?)-coś takiego.

Chłopie, jaki Ty jesteś upierdliwy to szok. Czepiasz się, o jakiś durny znak zapytania, wykręcasz się od odpowiedzi. Ja też, mogę się czepiać Ciebie. Przed "ale"i przed "że" stawia się przecinek kolego. To nie jest jednak forum poprawnej polszczyzny. Ale forum kibiców, a Ty jako prezes KK powinieneś odpowiadać na zadane w Twoją stronę pytania.
Tomczan pisze:
Ale dla przypomnienia napiszę że, jeśli na transparentach nie będzie obraźliwych haseł to ochrona nie powinna interweniować chyba że, będzie to zagrażało życiu lub zdrowiu innych uczestników lub wręcz przeszkadzało w oglądaniu meczu.

Czyli, transparent na meczu z Kotwicą "Cały zarząd do wymiany, więcej z wami nie ugramy" był obraźliwy?? Wytłumacz to.
Również pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

bonzo23xd pisze:
Czyli, transparent na meczu z Kotwicą "Cały zarząd do wymiany, więcej z wami nie ugramy" był obraźliwy?? Wytłumacz to.

Oczywiście, że nie. Ja piszę o transparentach, które mogą się pojawić na meczu.
bonzo23xd pisze:
Chłopie, jaki Ty jesteś upierdliwy to szok. Czepiasz się, o jakiś durny znak zapytania, wykręcasz się od odpowiedzi.

Może i jestem, jednak nie mogę odpowiedzieć na pytanie, które w swojej formie mimo wszystko już zawiera stwierdzenie i odpowiedź.
Skończmy już ten temat, bo nie warto go ciągnąć i nakręcać się niepotrzebnie.
Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan to byli przede wszystkim kibice i nie ma znaczenia czy należą do kk. Gdzie : "zostaw kibica"?
Napisałeś:"Otóż wiedz, że następnego dnia byłem prawie dwie godziny na spotkaniu w KPP w Zgorzelcu z przedstawicielami ochrony, K.K.S. TURÓW Zgorzelec, w którym uczestniczył Komendant KPP."
Mecz był w sobotę następny dzień to niedziela a więc mamy bardzo poważny kryzys, jeżeli Komendant KPP zwołuje narady w niedzielę. :P
Aha, i nie dopominaj się tak o ten środkowy palec.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

co do wyprowadzonego jednego kibica z KK to co z tego że był jeden?? był wasz!! reakcja powinna być w czasie meczu a nie na komendzie głupie tlumaczenia. co to za stowarzyszenie które nie idzie za swoimi członkami? tymbardziej że nic złego nie zrobił a sam transparent nie był dla nikogo obraźliwy.. no ale
Tomczan pisze:
Skończmy już ten temat

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.