krzywuss pisze:
po pierwsze - nie zycze sobie okreslen typu "pisali madrzejsi od ciebie". nie znasz mnie wroclawski cwaniaczku, wiec nie opiniuj, nie okreslaj, nie oceniaj. popatrz na swoje podworko i swoich ziomkow - jak nie pamietasz to ci przypomne co bylo gdy Slask dolowal - pol Orbity nie mogliscie zapelnic w miescie 700tys. To jest to bycie na dobre i zle z klubem w wydaniu wroclawskim...
jestem ze Zgorzelca, a na codzień mieszkam i pracuje we Wro.Zawsze kibicuje Turowowi.moze nie widać po moich postach..?na mecze też mam karnecik i z niego korzystam
W Libercu zawsze też byłem
krzywuss pisze:
a ja glupi, myslalem, ze potrzebny byl dobry rozgrywajacy, a nie jednostronny zawodnik typu "dobry defensor" czy "maszynka do pkt"... I jakos nie widac tej dobrej defensywy, a Copeland juz "pokazal" swe umiejetnosci snajperskie...
skład jest taki na ile budżet pozwalał. nie do każdego dotarło ,że jest mniejszy niż przed rokiem. Przegrany finał obciął wydatki ,stąd też ewakuacja Waśniewskiego
krzywuss pisze:
..wiesz, jak sie dostaje 3 pilki w meczu to trudno wymagac by Krzysiek trafial. W taktyce ofensywnej w ogole pominiety. O to mi chodzilo.
chłopie proszę Cię, widziałeś mecz w Kwidzyniu czy w Libercu z Creveną??On przerzucał kosz ,nie dorzucał i ledwo muskał obręczy..i to nie były tylko 3.rzuty. Problem jego to jego głowa i ręka
Poza tym rola Roszyka to zastąpienie Petrovića, niejeden to wie
krzywuss pisze:
myslalem, ze chodzi o to , by miec DOBRYCH graczy, a nie tanich. Widac we Wroclawiu obowiazuje inna optyka, inne kryteria... To moze licytujmy sie - kto gdzie gra za mniejsze pieniadze... To moze byc interesujaca dyskusja.

Radonjić przyszedł z kontuzją ,ponad rok nie grał ,zachęcam do artykułów z początku sezonu. Taktyka Saso na treningu to 12stka. Tak jak kiedyś był Scooter czy Skiba, teraz przyszło na Radnojića
Wrocław - to nie dyskutujmy..
krzywuss pisze:
widziales jak gral w Kotwicy? obejrzyj sobie chocby mecz z cwiercfinalow z Turowem z zeszlego sezonu. Wtedy napisz cos w tym temacie.
A slowo "bambus" jest rasistowskie - uwazaj, bo jakis prokurator moze to przeczytac.
chłopie Kotwa to nie Turów mimo dobrych wyników w tym sezonie. Co grał w Kotwie..oddawał wiecej rzutów ,zbierał swoje niecelne i grał w parze z Bigusem. Nie znał słowa rotacja .. Rotacja przyszła chłopak ma problem.
Cytuj:
O CO CHODZI W TYM AKAPICIE? przeciez zalozenie bylo takie, by Turow wyszedl z grupy, a losowanie grup wzbudzilo optymizm, ze mamy nie najgorszych rywali. Bo w zasadzie tak bylo. Ale chyba to uspilo czujnosc i po prostu zlekcewazono ich...
U kogo optymizm? Rok temu Stimać i spółka pokazali ,że Bałkany to nie kelnerzy do bicia. Reszta po prostu nas nie zlekceważyła..jak Izraelczycy rok temu czy team Katzurina. Porównaj jeszcze ligi belgijską z holenderską..czy niemiecką z francuską
I wyjdzie ,że grupa bez wyników ,które znamy, była silniejsza. Trenerzy dużo lepsi więc taktyka Filipvskiego to nie był problem
[ Dodano: Czw Sty 22, 2009 9:02 pm ]Stefański już ponoć dogadany ,a opcje na jedynkę są dwie - Greg Harrington i Daryll Green