Dzisiaj jest 11 lip 2025, 23:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wilka Nadzieja Białych ]:-> czyli Jarmakowicz jest na wypożyczeniu, gdyż u Nas za sprawą Arka K. ma dłuuugaśny kontrakt.... w Winnym Gordzie jest na try out-cie do końca miesiąca... jeśli się sprawdzi zostanie do końca sezonu

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jezeli szukalibysmy wzmocnien to na pewno nie bylby to Brazelton. Jest kiepski

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://ceglinski.blox.pl/2009/11/PLK-Pa ... kings.html Cegła klasyfikuje Czarno Zielonych na no. #8

Tytuł:
obserwator
obserwator

Rozgonić to towarzycho na cztery wiatry.Pseudogwiazdeczki zakichane znalazły sobie dojną krowę,a dobro klubu mają gdzieś.Po sezonie wyczyszczą konto klubu i odejdą.Dać Obradovicovovi wolną rekę w poszukiwaniu zawodników którzy pasują do jego koncepcji i po problemie.Przecież zdobył gośc mistrzostwo ligi niemieckiej,trenował klub w eurolidze,więc zielony nie jest.Wywieźć na taczkach przede wszystkim ludzi "zarządzających" klubem,którzy mają takie pojęcie o zarządzaniu profesjonalnym klubem co ja o uprawie roślin strączkowych.Ale dopóki klubem będzie rządziła polityka i prezie z PGE to chyba mało to możliwe.Na stanowiskach zarządzających mają się znajdować menedżerowie z prawdziwego zdarzenia,znający języki,mający znakomite kontakty w koszykarkiej Europie,znający scouting profesjonalny od podszewki.A u nas to wygląda jak za PRLu,zarządzanie klubem przypomina PGR,"wiecie,rozumiecie",towarzysze itp pierdoły.Jak to jest możliwe że klub o takim potencjale się marnuje.Zdolny menadżer wraz z trenerem jedzie na kilka obozów koszykarskich i przywozi zawodników utalentowanych,którym chce się grać,wypromować za w miarę niezłe pieniądze!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://inwestycje.pl/gpw/aktualnosci_gp ... 393;0.html jak bumerang powraca sprawa finansowania klubów przez spółki skarbu państwa... głucho wszędzie, ciemno wszędzie, co to będzie.. co to będzie ? :|

Tytuł:
gaduła
gaduła

DragisA pisze:
http://inwestycje.pl/gpw/aktualnosci_gpw/a_giersz__spolki_skarbu_panstwa_i_sport;74393;0.html jak bumerang powraca sprawa finansowania klubów przez spółki skarbu państwa... głucho wszędzie, ciemno wszędzie, co to będzie.. co to będzie ? :|

PGE niema chyba udziałów u nas w klubie chyba że się mylę

Tytuł:
pismak
pismak

DragisA temat przerabiany ze sto razy i wyjaśniony dogłębnie więc nie ma potrzeby nawracania. PGE nie ma udziałów w klubie Turów Zgorzelec.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Hah w drużynie się pieprzy, a niektórych dalej budżet nurtuje... Brak słów... ehh... szkoda słów... Znowu zamkną buzię wygraną nad Polpharmą, bo wygrają dla kibiców. Będą wyjazdy i RS skończymy z bilansem 50/50... Nawet nie chce mi się cytować słów J.M. z zapowiedzi przed meczem z Polph, bo trzeba dać szansę. Ta szansa dla niektórych powinna DAWNO SIĘ ZAKOŃCZYĆ! Tylko właśnie... to jest uciekanie od problemów dla siebie samego... bo później kogo szukać na stołek trenera? Wolę chyba jednak AU niż SO!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

A ja wole AA na miejsce SO czy AU nawet już mamy taki klub w Zgorzelcu. Czy wy zastanawiacie się nad tymi wpisami? One brzmią jak raporty prokuratora z lat 70-tych nie mówię nawet o ich zawartości merytorycznej

Tytuł:
gaduła
gaduła

Jeżeli piszę takie rzeczy, to mam do tego podstawy, nie sądzisz? Nie zajmuję się pisaniem plotek o zawodnikach, którzy mieliby nas zasilić z Grecji... Z palca sobie nie wysysam takich rzeczy... Jednak z racji tego, że nie jesteś Bogiem, to Ci wybaczam, że mało możesz wiedzieć o tej drużynie... Każdy kto był na meczu Turów - Koszalin, to widział pewną scenkę, która nie miała prawa przytrafić się na meczu i w ogóle w drużynie i nie tylko to jest podstawą do moich wpisów, bo jest więcej takich niuansów, że się w głowie nie mieści...
Możesz dalej określać moje wpisy o słabej zawartości merytorycznej - w końcu od tego jest forum :) Ale jeżeli masz wieści z Klubu, że wszystko jest oh i ah, to radzę ściągnąć "różowe okulary " ;) ... Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 17 lis 2009, 19:53 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Ja uważam i podtrzymuję, że z Saso na ławce wyniku nie osiągniemy. Zawodnicy mają między sobą chemię i rozumieją się dobrze na parkiecie. Ale Saso do nich nie pasuje. Spójrzcie jak on się zachowuje, opierdziela zarówno po dobrej, jak i po złej akcji... w związku z czym gubisz się po pewnym czasie, czy było dobrze czy źle.
Rotuje zawodnikami jak wariat, bo nie daje im wejść w rytm meczowy. Poza tym zamiast Deana biorę w ciemno "0-17" Rodrigueza lub Edneya. Są to zawodnicy "pass-first", którzy idealnie nadali by się do tak ofensywnej reszty zespołu (miłoby było mieć tu i Edenya i Rodrigo).
Obradović (wiem z pewnych źródeł) jest bardzo "niekulturalnym" trenerem, który nie budzi szacunku u zawodników.
Czy wyobrażacie sobie, żeby np. Filipovski i...Rodriguez albo Kitzinger (niepokorny) tak się kłocili na meczu... albo nawet poza nim. Bo ja nigdy w zyciu... nie tak, żeby jednego musieli trzymac koledzy...

Jutro do przodu, ale z Anwilem ostre baty :D
Zaczyna mnie już śmieszyć ta przewidywalność wyników :D

Tytuł:
gaduła
gaduła

tur16
Zgadzam się w 1000% z Tobą, choć nie pamiętam kiedy bym Cię poparł w 100% ;) ...
Najpierw wywalić SO i Wójcika... I znajdzie się siano na Rodrigo, czy Edneya po odejściu tych dwóch "gwiazdeczek"... Dean odżyje po odejściu SO jak i reszta zespołu i nie wiem, czy nawet zespół się nie odblokuje jak Turek będzie HC... W sumie fala krytyki spłynie na mnie, ale jeżeli mecz z Polpharma jest ostatnim kredytem zaufania dla SO, to bym się cieszył z porażki w tym meczu, bo wiem jak ona wpłynie na zawodników...Ktoś wytłumaczy mi z jakiej racji jesteśmy w czubie tabeli pod względem ilości strat/ mecz? Może zajście S.O.-K.W. to tylko wynikło z nerwówki podczas meczu z Koszalinem? "... Bogu, Bogu ... " co o tym sądzisz i jaką masz receptę na to wszystko?
Widać gołym okiem, że nie ma chemii na linii trener - zawodnicy... ktoś kto chodzi tyle lat na mecze co ja, to dawno powinien, to zauważyć... chemia w zespole między zawodnikami jest, ale tłumiona jest przez trenera...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
która nie miała prawa przytrafić się na meczu i w ogóle w drużynie i nie tylko to jest podstawą do moich wpisów, bo jest więcej takich niuansów, że się w głowie nie mieści...

Proszę wylicz te tzw.przez Ciebie "niuansy" .
Dwa "niuansy" to para.
Sześć "niuansów" to już kilka par.
Ale ile trzeba "niuansów" aby było ich więcej i do tego żeby się w głowie nie mieściły... ??
Proszę napisz... :P
Po meczu z Polonią Azbud jeden z kibiców zapytał się mnie:"... na co czekamy, gdy powinniśmy już jechać...". Odpowiedziałem, żeby podziękować Naszej Drużynie. Zapytała wtedy za co???
Za to,że grali- odpowiedziałem.
Wiem,że bolą porażki. Wchodzimy w marazm zwątpienia. Ale wiara czyni cuda.
I ja wierzę.
Inni też.

Pozdrawiam.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Zgadzam się w 100% jedziemy po to żeby kibicować na dobre i na złe , podziękowania należą się za zwycięstwo jak i za porażkę jesteśmy kibicami którzy powinni kibicować drużynie czy wygrywa czy nie, za porażkę też należą się słowa otuchy np. nic się nie stało, a nie ucieczka z trybun gości i zostaje jeden co sprząta, kto był to wie.... :smt026 :smt026

Tytuł:
gaduła
gaduła

Tomczan pisze:
Po meczu z Polonią Azbud jeden z kibiców zapytał się mnie:"... na co czekamy, gdy powinniśmy już jechać...". Odpowiedziałem, żeby podziękować Naszej Drużynie. Zapytała wtedy za co???
Za to,że grali- odpowiedziałem.

Nie wiem co ma piernik do wiatraka... Zawsze jak bywałem na wyjazdach dziękowałem, nawet gdy były porażki -20 ... Ja piszę o atmosferze, a Ty o podziękowaniach...
Tomczan pisze:
Wiem,że bolą porażki. Wchodzimy w marazm zwątpienia. Ale wiara czyni cuda.
I ja wierzę.
Inni też.
Ile razy mogą boleć, gdy mamy taki skład? Przegrana z Treflem, Kotwicą, Polonią... W Inowrocławiu JEDEN ZAWODNIK nam prawie rzuca 40 punktów... Te trzy drużyny, które wypisałem powinniśmy spokojnie "łykać" +10... Wygramy z Polpharmą znowu wróci nadzieja, co nie? Kolejny wyjazd i plecy i wtedy co? Prezesa KK i Prezesa drużyny cechuje jedno "wiara w nadzieję" .. Oczekujesz sukcesów i liczysz na nadzieję od drużyny, gdy PUBLICZNIE widać zgrzyt między trenerem , a zawodnikami?! Jeżeli mamy się wbić do PO, gdy mamy takie relacje wewnątrz? To jest na zasadzie wzajemnego okłamywania się... Nie tędy droga...
CHCIAŁBYM jako WIELOLETNI kibic MYLIĆ SIĘ jednak pewnych faktów nie da się przeskoczyć - niestety. Tylko obiektywne podejście do sprawy może okazać się sukcesem.
Mam nadzieję, że jasno wyraziłem się w danej kwestii. Nie zamierzam dalej ciągnąc dalej tego tematu.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 17 lis 2009, 22:48 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.