Dzisiaj jest 11 lip 2025, 22:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Kilka tygodni temu pisałem tu o tym. Tak się składa, że siedzę przy przejściu na jednej z trybun i niestety zmuszony jestem do percepcji zapachów przechodzących osób. To wada tego miejsca, ale patrząc na to z innej strony - mam okazję poznać ilość osób pod wpływem alkoholu na mojej trybunie. Niestety nie jest ich mało.
Pytanie podstawowe brzmi - JAK TO MOŻLIWE, ŻE FACET (KOBIETY TEŻ SIĘ ZDARZAJĄ!) ŚMIERDZĄCY ALKOHOLEM (czyli już nieźle nawalony skoro czuć) ZOSTAJE WPUSZCZONY NA IMPREZĘ MASOWĄ???

Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 0:04 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

krzywuss

Moim zdaniem to nie kwestia tego czy ktoś wypił piwko , dwa czy ćwiartkę. Na przykładzie naszej gry na czeskiej hali można zobaczyć że wytrenowana i groźna już z samego wyglądu ochrona sprawia że się zapala czerwona lampka. Tam ludzie pili piwo , na wielu halach , stadionach itd także piją i nie ma burd. Po prostu widok byczka 2x2 metry swoje robi.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Gawiniecki i tak sobie tłumacz .Pitu ci wtóruje.Szczypiecie a później moderator to nie ja to on.Butelka poszła z sektora każdy widział i wie(nie Szamo).Uważam że po pierwszym rzucie butelką powinna być ostra reakcja ochrony.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Po prostu widok byczka 2x2 metry swoje robi.

No i odpowiednie kary za tego rodzaju wybryki , a tu co? wyprowadzili gościa i po sprawie ??? karać, karać i jeszcze raz karać !!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

tur16 pisze:
Laupinka - skoro się specjalizujesz w filmikach to ja mam prośbę :) Powyciągaj "najlepsze" akcje "żółtej trójki" - najlepsze fragmenty z meczu nr 1 i 3 teraz są! I może do tego jakaś ciekawa muzyczka "o mnie się nie martw" np. :D

Jeśli miałabyś chwilę, to może byś chciała się w to zabawić :D Taka prowokacja :))

Ja bym chętnie obejrzał, bo moje odczucia po tym meczu są inne- Turów był za słaby, popisami indywidualnymi i taką zbiórką się nie wygrywa meczy w finale i mimo kilku stykowych gwizdków (gdybym był z Gdyni to pewnie widziałbym takie faule w drugą stronę) sędziowie w żadnym wypadku nie wpłynęli na wynik.

Tytuł:
pismak
pismak

Teraz co do meczu.
Nierówna forma Wysockiego oraz Kickerta powoduje zapaść w grze Turowa. Bez gry na desce KW i bez pkt po izolacjach DK niestety niewiele mamy do zaoferowania - oprócz TT, ale to oczywiste. A jak to mawiał wrocławski klasyk - "trójkami mistrzostwa się nie zdobywa".
W 2 połowie jakby zeszło powietrze z naszych. Przegrali to "w głowach". Zwieszone głowy, brak energii. A jak patrzę na DJacksona to mam wrażenie, że on psychicznie niestety na tym poziomie rywalizacji nigdy nie podoła. Senny, anemiczny, traci piłkę w koźle, airballe.... Jednym słowem - kraina łagodności, podczas gdy wokół mamy wojnę....

Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 0:04 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Więc:

1. Kibic, który rzucił ta butelką poniżył naszych zawodników. :-? Żenujące było to wycieranie parkietu. Ten koleszka jak i Ochrona z naczelnym Jackiem powinna dostać sporą karę finansową. :roll:

2. Doping i prowadzenie dopingu przez KK Tur na wczorajszym meczu poniżej krytyki. Gdynia grała u siebie. Kolesie grający na bębnach w KK Tur to jakieś nieporozumienie. Nie będę nawet tego komentował, bo się zdenerwuje i obelgi polecą :smt021 . Nie ma dopingu na miarę mistrza, długa droga do zbudowania prawdziwego klubu kibica w naszej hali. 50 osób z Gdyni przejęła doping bez walki. :(

3. Napis nad klubem kibica: cos o zjednoczeniu itp. itd. HIPOKRYZJA. Pewne „leśne dziadki” są tak przesiąknięci nienawiścią ( wczoraj dali temu wyraz) do kibiców poza KK, że w głowie mi się to nie mieści. Zwykłe chamstwo :shock:

4. Mecz: Cóż… Prokom był wczoraj lepszy i tyle :( a dodatkowo słaby i chaotyczny doping oraz ta butelka zrobiło swoje. :smt021

Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 7:56 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dr. Dre pisze:
2. Doping i prowadzenie dopingu przez KK Tur na wczorajszym meczu poniżej krytyki. Gdynia grała u siebie. Kolesie grający na bębnach w KK Tur to jakieś nieporozumienie. Nie będę nawet tego komentował, bo się zdenerwuje i obelgi polecą . Nie ma dopingu na miarę mistrza, długa droga do zbudowania prawdziwego klubu kibica w naszej hali. 50 osób z Gdyni przejęła doping bez walki.

Chyba troszke to inaczej panie dre. Bo oni byli po stronie balkoniku na ktorym byliscie wy. Wiec pewnie pan widzial i slyszal bebny ktore zagluszaly wszystko. KK Asseco ma tendencje do zagluszania dopingu tak u siebie jak i na wyjezdzie. Ja ich kibicowania nie slyszalem, za to dobrze slyszalem ich bebny, ktore w naszym kurniku zagluszaly wszystkich. WAS W OGOLE NIE SLYSZALEM ANI NIE WIDIALEM MACHAJACYCH SZALIKAMI CZY FLAGA. NA BALKONIE BYLY TYLKO SPIACE KROLEWNY.

Kto byl w gdyni to wie co robi kk asseco. Przypomne:
-machanie flagami przy osobistych po drugiej stronie kk aseco
- syreny przy osobistych slyszalem przynajmniej 2
- 20 trabek tomczanek polaczonych skrupulatnie w jedna calosc i zasilanych sprezonym powietrzem, zalaczane przy akcji przeciwnika.
Brawo kk aseco nie za doping a skuteczne zagluszanie.

Proponuje na mecz w sobote wielki transparet ze slowami Wysockiego

"DAJCIE NAM GRAC W KOSZYKOWKE"

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A jednak luba Roberta zjawiła się na meczu...
Obrazek

Kiedyś Saszka podczas meczów z WKS-em przepocił na wylot gajer... Packa również zaatakowała pocica ;-)
Obrazek

Trzeba również wspomnieć, iż po incydencie z butlą i wymuszonej przerwie skończyło się niestety rumakowanie Turowiaków... jak powietrza brakowało także pointsów KW10

Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 8:18 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

djjaguar05 pisze:
balkoniku

wolę ten balkonik niż Wasz PIKNIK.

djjaguar05 pisze:
Wiec pewnie pan widział i slyszal bebny ktore zagluszaly wszystko.

Tak też pomyślałem, więc poszedłem w na trybuny aby to sprawdzić i wiesz co... poziom dopingu w KK był o niebo niższy od Prokomu. 50 do 100 czy 150 a mi wydawało się że jest odwrotnie.

djjaguar05 pisze:
które w naszym kurniku zagluszaly wszystkich.

Bębny fakt ...ale czterech kolesi z prokomu napażało w nie cały czas i robili to świetnie, w porównaniu do Was. W naszej hali to nasze bębny powinny nadawać rytm do przyśpiewki, a nie kibiców przyjezdnych.

djjaguar05 pisze:
WAS W OGOLE NIE SLYSZALEM ANI NIE WIDIALEM MACHAJACYCH SZALIKAMI CZY FLAGA. NA BALKONIE BYLY TYLKO SPIACE KROLEWNY.

Pamiętaj koleszko TO WY W KK NADAJECIE PRZYŚPIEWKĘ I PROWADZICIE DOPING JEŚLI NIE ZAPOMNIAŁEŚ PO CO TAM STOISZ! :smt084 My mamy wam jedynie pomagać i próbować rozhuśtać całą halę, no ale Ty chcesz oczywiście rywalizować dzielić. Nie wiedzieliśmy, co mamy śpiewać, bo: śpiewaliście jak na pikniku a nie na meczu, rytmu nie było, bo oczywiście „lamerzy” sobie pukali w bębenki i sie szybko zmęczyli. :-? Było cicho bez pomysłu i bez jaj jak ciotki na bazarze. My sobie mogliśmy jedynie pośpiewać coś dla siebie :smt026 , bo ani nas ani was nie było słychać. Tylko, że nas tam śpiewało góra 15 osób. Was ilu tam było?

Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 8:18 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jak donosi Szczepan Marko niestety poważnie zgruzowany...

Serb po serii półfinałowej odniósł kontuzję stopy i najpewniej nie pojawi się już na parkiecie do końca sezonu.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Zapraszamy na wywiad z naszym najlepszym zawodnikiem
Toreyem Thomasem !!

http://www.naszkosz.enbiej.pl/2011/05/12/jedna-kwarta-z-graczem-plk-2/

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Co do ich bebnow to robily wrazenie...

Nasz doping byl wczoraj slaby... LUDZIE TO OSTATNIE MECZE....

Zabralo w koncowce prostego "NIC SIE NIE STALO" lub "JESTESMY Z WAMI" ale kibice "sukcesu" i piknikowy KK na to nie wpadli....

ps
pozdrowienia dla wspolkrzykaczy z balkonu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Niezależnie od końcowego wyniku finałów Turów i tak jest zwycięzcą. Osiągnęli więcej niż zakładano, a że nie rezygnują i chcą dalej walczyć o złoto? Chwała im za to. Ten zespół ma charakter a w ostatnim meczu po prostu sił nie starczyło ( oddychali rękawami ), sam TT meczu nie wygra ( ale chłopak wychudł- daje z siebie naprawdę wiele), Prokom ma więcej graczy do grania, a w Turowie dla niektórych finały są za wysoką półką. Poza tym oba kluby dzieli przepaść organizacyjna, finansowa i infrastrukturalna. Turów potrzebuje nowoczesnego obiektu. Dopóki będzie taka przepaść pomiędzy Prokomem a pozostałymi klubami , będziemy mieli prywatny folwark Krauzego&spółki. Pzkosz ma problemy finansowe i rączki do w/w wyciąga niestety.
2. Nie wiem dlaczego tak jest, że jak Turów wygrywa hala żyje, jak przegrywa powietrze schodzi. Tutaj podzielam zdanie przedmówcy ( bodajże dr D. ), że jak było po zawodach na hali zrobiło się sennie i niemrawo. Nie może być taka huśtawka- albo się przychodzi i dopinguje cały mecz albo idzie się do baru i przy TV obala browara.
3. W następnym sezonie wykupić karnety w sektorze naprzeciw przyjezdnych, zebrać grupę zwartą i bojową ( nie trzeba żadnego stowarzyszenia ) i pokazać jak się dopinguje. Rekrutację rozpocząć zaraz po ostatnim gwizdku tego sezonu.Nie chodzi o konkurencję dla KK ale o ich wsparcie. W KK "wietrzenie" niezbędne.
4. Mam nadzieję, że pomimo iż gra toczy się dalej, włodarze klubu już myślą o następnym sezonie. Turów musi wzmocnić się Polakami i zatrudnić przy założeniu, ze TT pozostanie dobrego PG i wartościowego centra - czyli zawodników na miejsce Jarmakowicza i Bukowieckiego. Im więcej zawodników wartościowych ( TT, Wysocki, Tomaszek, Kickert, Jackson ale jako rezerwowy , )uda się pozostawić w zespole , tym lepiej.
5. Jeżeli sponsor nie dorzuci $$$$ do budżetu, warto się zastanowić nad sensem startu w pucharach, tym bardziej, że nie mamy hali i czekałyby nas wyjazdy- prawdopodobnie do Wrocławia.

Na koniec. Nie poddajemy się i na boisku i na trybunach. Finał się jeszcze nie skończył

Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę na hali.

Tytuł:
rekrut
rekrut

UPRZEJMIE PROSZĘ, ABY NA MECZ W SOBOTĘ UBRAĆ KOSZULKI ROZDANE W CZWARTEK PRZEZ KLUB KIBICA. POZDRAWIAM :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.