Dzisiaj jest 14 lip 2025, 5:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

kwiatek1991 pisze:
Co do Turkiewicza z tego co wiem to ma prowadzić Turów tylko do końca kary dla Saso ....
Wtedy Saso prawdopodobnie wróci

ciekawe miałem identyczny sen :grin: a potem było zloto i Stefański MVP play-off w koszulce Turowa :smt082

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

kwiatek1991 pisze:
Zgadzam się z Tobą Kitzinger ma się za nielada gwiazdę a na boisku nie robi nic ...
Co do Turkiewicza z tego co wiem to ma prowadzić Turów tylko do końca kary dla Saso ....
Wtedy Saso prawdopodobnie wróci :smt026 ....
Więc jeszcze nic nie jest stracone ....
Pozatym Turkiewicz moze nie jest najlepszym trenerem ale napewno nie najgorszym ...
Chyba lepiej że jest ktos kto zna aktykę Saso i ją kontynuuje niz że wprowadza jakieś nowe taktyki gdzie gracze sobie teraz z tym nie poradza :( .....

Aha Saso ma wrócić ciekawe skąd ty masz takie info to raz a dwa to co zrobimy z wielkim Adamkiem który jako wzmocnienie będzie pełnił rolę drugiego trenera ^^.Pomyśleć, że jeszcze rok temu było tak pięknie a teraz jakaś choroba(PO) dopadła naszych prezesów i co najgorsze nie ma żadnego leku na te całe zło;/

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Sam Saso powiedział że zostaje w Zgorzelcu ....
Pozatym powiedział że do nas wróci ....
Może to nie jest prawda ale jest duże prawdopodobieństwo że wróci ...
Mam tyle asystentów trenera w Turowie że jak będziemy mieć jeszce jednego to chyba nic się nie stanie :grin: .....
A p. Michalski to (dalsza część newsa została usunięta w związku z naruszeniem dóbr osobistych dla celów dowodowych. IP użytkownika także)- admin

Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, 14:05 przez kwiatek1991, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

kwiatek1991 pisze:
Sam Saso powiedział że zostaje w Zgorzelcu ....
Pozatym powiedział że do nas wróci ....
:(

zacytuj mi ten fragment jego wypowiedzi :)
kwiatek1991 pisze:
Może to nie jest prawda ale jest duże prawdopodobieństwo że wróci ...

prawdopodobienstwo jest male, bo daje sobie leb uciac, ze dostanie propozycje z innego klubu
kwiatek1991 pisze:
Mam tyle asystentów trenera w Turowie że jak będziemy mieć jeszce jednego to chyba nic się nie stanie :grin: .....

chyba chodzilo Ci o "mamy", wiec powiem Ci, ze juz nie mamy :) a wole na asystenta Edka Zaka niz ta lame Adamka
kwiatek1991 pisze:
A p. Michalski to pedał i nie zna się na rzeczy ale to już swoja drogą

tu sie zgodze

kwiatek1991 taka mala prosba, nie nadinterpretuj niektorych wypowiedzi, saso nic takiego nie mowil, tak samo jak nikt nie pisal na forum, zeby sprzedac miljkovica (odnosnie twoich wczesniejszych postow)

Tytuł:
pismak
pismak

ja slyszalem ze saso zostaje w zgorzelcu do konca sezonu

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie moge Ci zacytować tego fragmentu ponieaż Saso powiedział to na pożegnaniu :) ....
No może i ma co nie oznacza że chce odejśc z Turowa sam powiedział w wywiadzie że dla niego też było ciężkie to że ich trenował a nie mógł być z zawodnikami na meczu:(
Można równie dobrze powiedzieć że sobie zrobił przymusowe wakacje ...
Jak narazie jest w Zgorzelcu i nigdzie się nie wybiera więc nie gadaj że nie ma dużego prawdopodobieństwa ....
Tak chodziło mi o "mamy" xDD ....
Teraz już w sumie nie mamy ale zawsze mieliśmy więc jeśli ten tragicznny Adamek przylezie to może być asystentem prawda? .....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ale chyba teraz Saso jako ze nie jest nie jest trenerem Turowa moze chyba przychodzić na hale i ich trenować ? bo z tego co wiem to bedzie w Zgorzelcu do maja lub czerwca

Tytuł:
rekrut
rekrut

bylem na pozegnaniu i nigdzie saso nie mowil, ze do nas wroci. wiem tylko, ze w pewnym wywiadzie powiedzial, ze nie zamykaja sobie z klubem drzwi, wiec jest taka mozliwosc, ale do duzego prawdopodobienstwa to daleko. nie dziwie mu sie, ze zostal w zgorzelcu, ma tu wielu znajomych i z pewnoscia ciekawi go los druzyny, ktora sam zbudowal.
tak niektorzy mowia, ze adamek jest przymierzany do roli asystenta, tu jest duze prawdopodobienstwo bo zwolnil sie z walbrzycha, ale czekam na oficjalne info. w kazdym razie gosc zwiedzi juz caly dolny slask :D a po turowie pojdzie do jeleniej gory do zenskiej chyba :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

BossZgC pisze:
ale chyba teraz Saso jako ze nie jest nie jest trenerem Turowa moze chyba przychodzić na hale i ich trenować ? bo z tego co wiem to bedzie w Zgorzelcu do maja lub czerwca

Co ty pieprzysz ^^ jak Saso nie jest już trenerem to nie może trenować Turowa, to tak jak ktoś z kibiców co ogarnia koszykówkę miałby przyjść na trening i podpowiadać graczom co robią źle a co dobrze :P

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a Saso to kibic ? ;> a co nie mogli by tego wariantu zastosować ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

BossZgC pisze:
a Saso to kibic ? ;> a co nie mogli by tego wariantu zastosować ?
Nie chodziło mi o to, to był tylko przykład. Jak byś chciał wiedzieć Saso nie jest już pracownikiem Turowa wiec nie może sobie przychodzi tak o na trening i trenować zespół(mogę się mylić ale to chyba byłoby ukarane przez władze PLK) po czym usiąść na trybunach.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wiem to -.- ale jako obserwator chyba mógbły dawac rady , wskazówki ?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Powiem tak jak na początku usłyszałem o Turkiewiczu wydawało mi sie to śmieszne i wogole beznzadzejne ;) Jednak pomyślmy spędził z Saso i Bobanem mnóstwo czasu także musiał się wiele nauczyć ;) Kumpel który go dobrze zna powiedział mi że jest dokładna kserokopia taktyki Saso i Bobana i jeżeli tak jest to cóż wierze w niego i mam nadzieje że dojedzie taktyką Saso do końca i powalczy w tym sezonie ;) :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Powiem tak jak na początku usłyszałem o Turkiewiczu wydawało mi sie to śmieszne i wogole beznzadzejne ;) Jednak pomyślmy spędził z Saso i Bobanem mnóstwo czasu także musiał się wiele nauczyć ;) Kumpel który go dobrze zna powiedział mi że jest dokładna kserokopia taktyki Saso i Bobana i jeżeli tak jest to cóż wierze w niego i mam nadzieje że dojedzie taktyką Saso do końca i powalczy w tym sezonie ;) :)

Nie no pewnie ja tam do Turkiewicza nic nie mam, trzeba dać mu kredyt zaufania. Tyle tylko nie chodzi o to, że on zagrywek nie zna które wymyślił Saso. Saso po prostu wiedział co zrobić w trakcie meczu aby gra układała się a czy Turek po nim to przejął tego nie wiadomo, trzeba poczekać, dać szanse

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

hakunamatata - w zasadzie pełna zgoda z tym co napisałeś

Cała ta sytuacja pokazuje w zasadzie jedno rzecz - WIELKĄ NIEUDOLNOŚĆ klubu, a głównie Michalskiego.
1) Po co były jakieś zapewnienia, "poszukiwania" trenera z wyższej półki? Czy był tak naiwny i myślał, że taki trener przyjdzie tu trenować za "czapkę gruszek"? Zresztą te "rozmowy" też długo trwały - co pokazuje słabe zdolności negocjacyjne i brak "twardej ręki".
2) Zawodnicy - klub już od zawieszenia Saso powinien "badać teren", przymierzać się do pewnych zakupów (choć oczywiste że byłaby to decyzja trenera), a tak teraz zostali z "ręką w nocniku"
3) Ta wypowiedź Michalskiego (wygadał się zwyczajnie): "bo o jego angażu zdecydowała już rada nadzorcza" pokazuje kto podejmuje decyzje w klubie, a kto jest statystą. Tak więc klubem kieruje rada nadzorcza, a nie zarząd! W tej radzie obecnie zasiadają bodaj panowie: Mazur, Kozłowski i Delijewski.
4) Kasa - obecnie po zwolnieniu Saso i Bobana, w kasie zostaje jakieś 35 tyś euro miesiecznie, za tą kasę można zakontraktować 2 KLASOWYCH EUROPEJSKICH zawodników! Pomijam tu ew. śladową pensję dla Adamka.

Turkiewiczowi z całego serca życzę powodzenia i szczęścia - oby po poczynionych sporych oszczędnościach zakupieni zostali WYBITNI zawodnicy na pozycję 1 i 2/3, a nie jakieś "odpady".

PS Ostrzegam niektórych aby uważać co się pisze - zdecydowane pomawianie i obrażanie
może mieć konsekwencje prawne. Poza tym za wulgarne wyzwiska będą od teraz lecieć OSTRZEŻENIA!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.