Dzisiaj jest 12 lip 2025, 0:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

ROZNIEŚCIE DZIŚ HALE LUDZISKA !!!!!!!!!!!! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dajmy z siebie wszystko ! Sluchajcie gdzie, w jakiej cenie i czy mozna kupic jeszcze koszulke goTorey ?

Ostatnio zmieniony 12 maja 2011, 15:26 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wysocki i Tomaszek dzisiaj w I i II kwarcie tragedia - jak tak dalej bądą grać to przegrana Turowa pewna ]:->

Mimo wszystko mam nadzieję, ze w III i IV kwarcie nasi zagrają lepiej i wygrają ten mecz :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Co niektórzy kibice zadziałali wręcz odwrotnie. Żenujące te wycieranie parkietu. Nie było to mobilizujące dla zawodników. Co za debil i na pewno nie był z KK, ale z tych co chyba ich krytykują.Ten sektor tez nie był ambitny w kibicowaniu;) ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomaszek, Wysocki, Jackson, Zigeranovic, Bochno - w sumie 8 pkt i 7 zbiórek więc jak mieliśmy to wygrać ]:->

Ostatnio zmieniony 12 maja 2011, 18:52 przez terqux, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Ostatnio Paceko , dziś My. Cóż to nie pierwszy nasz mecz kiedy wszystko nie wychodzi. Pocieszające jest to że po każdym takim meczu Turów wychodzi na parkiet dopracowany jak maszynka.

Dobrze że Winnicki widząc że nie ma żadnych szans na wygraną zdjął TT. Niech chłopak odpocznie.

Nie mam żadnego ale o ten mecz , szkoda że seria "3-jek" się urwała bo wtedy to Turów klapnął.

CO JAK CO ALE PANIE I PANOWIE GRAMY DALEJ TO DOPIERO TRZECI MECZ.
TYLKO TURÓW ZE ZGORZELCA.... !!!!

---------------------------

Co do dopingu - lewa strona kk ( patrząc od kosza ) - zwłaszcza ci przy bandzie - albo kibicujemy cały mecz albo składamy ręce na piersi bądź bandzie i się patrzymy. Zdecydujcie się bo słów aż szkoda człowiekowi na to. Karmiąc pierworodnego i oglądając mecz w TV mam w sobie więcej życia. Prawa strona żyje , skacze , bawi się a lewa w 30% - reszta to już w zależności od widzi mi się.

P.S O co chodziło z tym czyszczeniem parkietu , bo akurat pampercha wywalałem.

P.P.S Skoro to już finały to nadgryzę tylko tematu. Mam nadzieję że skład Turowa w następnym sezonie pozostanie podobny. Z jakimiś wzmocnieniami za dodatkowe $$$ - bo mam nadzieję że takie się znajdą. Jakiś ciekawy polak , ktoś dla TT i kolejnego ktosia pod kosz.

Ostatnio zmieniony 12 maja 2011, 19:25 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Co za kretyn rzucił na parkiet butelkę ?
Powinien zostać srogo ukarany.
Taki czyn szkodzi naszemu wizerunkowi. Tak zachowuje się "wiocha".
Zawodnicy wycierają ręcznikami parkiet.
Wstyd ! I jeszcze raz wstyd!

Tytuł:
rekrut
rekrut

;/ Ktoś ze środka, albo z lewej strony patrząc od parkietu. Coś mi się wydaje, że klub poniesie za to konsekwencję. Jakąś pieniężną karę... Dobrze, że w sędziego nie trafił (a może i nie? ]:-> ).

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Fanka pisze:
Co za debil i na pewno nie był z KK, ale z tych co chyba ich krytykują.

Widzisz co robisz? Od razu ustaliłaś, że to ci, których krytykują. I wio! Zaraz odezwą się głosy, że to z mojej otoczki ludzie rzucali, ale nie, to nikt od nas, ani nikt od was (bo po tej stronie siedzą również członkowie KK), to pijany imbecyl, którego wizerunek już jest znany ochronie. I zapewniam, że ludzie odpowiedzialni za wizerunek klubu w trakcie meczu zrobią wszystko aby wyciągnąć konsekwencje od tego przygłupa. Nie boję się go tak określać, bo pierwszy rzut, który wykonał trafił M.Grygowicza w rękę, drugi nastąpił z otwartej butelki i stąd to zamieszanie. Mam nadzieję, że sąd grodzki go nie ominie. I na przyszłość mam prośbę - nie osądzaj ludzi zanim nie sprawdzisz faktów.

Co do samego meczu - szkoda słów, ale na konferencji Konrad stwierdził, że wina jest wyłącznie po stronie zawodników Turowa, że byli za mało agresywni itp. Ja jednak uważam, że nie da się wygrać z APG, jeżeli będą grać w ósemkę. Nie chcę aby ktoś pomyślał, że obwiniam wyłącznie sędziów, ale tak jak gwizdali zawodnicy APG odebrali prawdopodobnie jako sygnał, że dzisiaj gwizdki są z nimi i to ich uskrzydliło do dalszej gry, co równocześnie odebrało naszym wiarę w uczciwe sędziowanie i po raz drugi w tej serii przełożyło się na wynik meczu.

Mam nadzieję, że w sobotę Jacek i spółka pokażą znowu swój "pazur" i ostudzą gdynianom apetyty na szybkiego misia.

Tytuł:
pismak
pismak

Na parkiet poleciał litrowy sprite z lekko odkręconą butelką w stronę sędziów. Powędrował on tam z ostatniego (najwyższego) rzędu sektoru naprzeciw KK.
Ochrona od razu wyjęła gościa za szmaty z hali. I tutaj uważam - błąd! Powinien gościu dostać od klubu ZAJEBISTĄ karę albo go przed sąd albo coś! - jak by co, mogę być świadkiem, bo to akurat widziałem!

Zastanawiające jest również, co robiła litrowa butla na hali, skoro na masowe imprezy można maks 0,5 l wnosić... ? i tu kolejna kasa, tym razem do płacenia przed firmę ochroniarską!

Co do samego meczu - skuteczność za dwa, zbiórki i... nie chciał bym być uznany za idiotę, ale czynnikiem jak dla mnie kolejnym byli panowie trzej w żółtych koszulkach... Niestety bardzo widzialni w tym spotkaniu... Jak tylko w pierwszej połowie coś się nakręcało, to oni pięknie to trzymali dla Asseco. Sytuacja gdzie Szczotka oddaje przewinienie Ewingowi (bo Szczoty byłoby to już 4, a to dopiero początek 3 kwarty był...) to jak dla mnie KEY PLAY IN THIS GAME ! Sędziowie za to powinni dostać MVP spotkania !

Wrąbałem dzisiaj 30 zł na Turów i ehhh... ale mam nadzieję, że w sobotę pokażemy basket, a żółci nam " pozwolą grać w koszykówkę " - cytując Konrada!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Taki wierszyk mi przyszedł do głowy:

APG to taka polska "święta krowa"
Mistrza Polski oddać nie jest dziś gotowa.
Odkąd Rysio płaci na ligę kasiorę
nikt nie przejdzie Gdynian - to jest bardzo chore.

A panowie "gwizdki" wielce zatroskani,
bo co zrobią biedni, ile będzie dla nich?
Ale się nie martwcie kontami waszymi,
wszystko będzie wporzo jak miś będzie w Gdyni.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
Zastanawiające jest również, co robiła litrowa butla na hali, skoro na masowe imprezy można maks 0,5 l wnosić... ? i tu kolejna kasa, tym razem do płacenia przed firmę ochroniarską!

Bo ta ochrona zajmuje sie tylko ,,kasowaniem biletow'' . Sam dzis widzialem jak gosciu wnosi drinki z mala iloscia % (takie gotowe w szklanych butelkach)

No to teraz pozostaje mecz w sobote - jak go przegramy to skonczymy na 4:1 ;(

Edit : No ladnie ladnie poeata z Ciebie Grengo ;) Sama prawda!

Ostatnio zmieniony 12 maja 2011, 20:54 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
No ladnie ladnie poeata z Ciebie Grengo ;) Sama prawda!

Dzięki, ale takie są moje odczucia po meczu i nikt nie jest w stanie przetłumaczyć mi, że APG potrafi w tym sezonie i kilku wstecz wygrać mecz bez pomocy sędziów.

Tytuł:
pismak
pismak

Laupinka - skoro się specjalizujesz w filmikach to ja mam prośbę :) Powyciągaj "najlepsze" akcje "żółtej trójki" - najlepsze fragmenty z meczu nr 1 i 3 teraz są! I może do tego jakaś ciekawa muzyczka "o mnie się nie martw" np. :D

Jeśli miałabyś chwilę, to może byś chciała się w to zabawić :D Taka prowokacja :))

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
Bo ta ochrona zajmuje sie tylko ,,kasowaniem biletow'' . Sam dzis widzialem jak gosciu wnosi drinki z mala iloscia % (takie gotowe w szklanych butelkach)

No właśnie!!! Poruszyłeś bardzo ważny temat, a mianowicie: czy ochrona jest od kasowania biletów, czy od dbałości o bezpieczeństwo uczestników masowej imprezy. Może przydałaby się weryfikacja odpowiedzialności poszczególnych służb za określone działania. Nie chcę ujmować nikomu z firmy ochroniarskiej, ale wielu z nich to leśne dziadki, które powinny oglądać meczyki w TV z ciepłymi bamboszkami na nogach. Do ochrony potrzebni sa "bezwzględni, silni, wielcy i nie przekupni ludzie", dla których jedyne dobro, to dobro uczestników takiej imprezy.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.