Dzisiaj jest 13 lip 2025, 20:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kapitan Turowa obiecał jedno zwycięstwo w Sopocie i słowa dotrzymał, a co ważniejsze był najważniejszym ogniwem i przyczynił się do tego zwycięstwa. Walczył na zbiórkach, podwajał "ceramicznego" z Trefla, przeszkadzł Dylewiczowi i punktował. Turów przede wszystkim powalczył na deskach i nie pozwolił na rozwinięcie skrzydeł Treflowi. Słowa uznania dla Bartka - zagrał dobry mecz i widać,że "dojrzewa". Do końca rywalizacji pozostało max.3 spotkania, ale najważniejsze, że odzyskaliśmy atut parkietu i mecz nr 5 będzie cholernie ważny. Tak jak moje szanowne przedmówczyni apeluję o maksymalny, mega mocny doping w meczu nr 5.

Tytuł:
pismak
pismak

Mecz nr 5 jest baaardzo ważny. Musimy wzmocnić obronę, nie popełniać głupich strat i dużo zbierać. W rywalizacji z treflem zbiórka to podstawa.
Oczywiście musimy trafiać, dzisiaj nie było źle ale mam nadzieję że w przyszły czwartek będzie lepiej...

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

No i mamy ponownie przewage parkietu - brawo za zwycięstwo !!! :smt026

Mecz wygraliśmy dzięki pierwszej kwarcie - zadecydowała o tym większa ilość zbiórek po naszej stronie.
Sytuacja analogiczna jak w poprzednim meczu - w drugiej kwarcie trufle zebrały więcej piłek i nam odjechali, dlatego wygrali.
Teraz to my biliśmy się lepiej o piłki i dlatego zwycięstwo jest po naszej stronie.
Pozostałe kwarty można uznać za wyrównane - kontrola wyniku/przewagi z pierwszej kwarty i spokojnie odnieśliśmy zwycięstwo.

Można się zgodzić z naszymi "wsaniałymi ekspertami" telewizyjnymi, że udało się to osiągnąć małym nakładem sił, chociaż momentami była szarpanina. 8)

Wydaje mi się, że trufle zaskoczone takim obrotem sytuacji - spodziewali się walki z naszej strony, ale liczyli też na w miarę lekką przeprawę - dwa zwycięstwa u siebie - a tu taka zaskakuwka ... :twisted:

Zgadzam się z przedmówcami, że w następnym meczu trzeba zrobić piekło i to takie, że to, co było dotychczas, to tylko przedsionek do piekła ]:->
Jak poczują oddech kibiców na plecach, to odechce im się grania - trzeba ich przybić od początku do końca, aby po wyjeździe stąd - oczywiście po przegranym meczu - mieli pełne gacie przed możliwie ostatnim meczem w tej serii dla nich ... :P
Myślę, że ich morale i psycha znacznie podupadły po tym meczu :D

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

manzir pisze:
brawo za zwycięstwo !!!

Oczywiście się należą za tą wolę walki. Kolejny raz Tury pokazały swój charakter i wygrały mecz, który był bardzo ważny. Bardzo dobrze, że mamy takich zawodników, którzy wykazują się ogromną wolą walki i to jest najważniejsze. Tego brakowało naszym w poprzednim sezonie.
manzir pisze:
Zgadzam się z przedmówcami, że w następnym meczu trzeba zrobić piekło i to takie, że to, co było dotychczas, to tylko przedsionek do piekła

hakunamakata pisze:
Do końca rywalizacji pozostało max.3 spotkania, ale najważniejsze, że odzyskaliśmy atut parkietu i mecz nr 5 będzie cholernie ważny.

Tak trzeba uczynić. Doping maksymalny, zero oszczędzania się. Trzeba też poinformować innych ludzi, ja znajomym oczywiście powiem i przypominać będę.

Opisy meczu z plk i SF :
http://plk.pl/pl/2,wiadomosci/8521,Tref ... akuje.html
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... nal-wynik/

Krótki wywiadzik z kapitanem Konradem :
http://plk.pl/pl/2,wiadomosci/8523,Wyso ... mecze.html

I parę słów Dylewicza, który lubi się powtarzać :
http://plk.pl/pl/2,wiadomosci/8522,Dyle ... zelca.html

Na koniec.
Życzę wszystkim mile spędzonych i Wesołych Świąt, oraz mokrego śmigusa - dyngusa. Alleluja :)

Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, 10:12 przez Tom#11, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

czemu Zigi nie gral? myslicie ze na wylocie :-?

Tytuł:
pismak
pismak

raczej nie pasuje do przeciwnika

myślę że jeszcze będzie mógł się pokazać...

EDIT:
mam pytanko
znaleźliście gdzieś wyniki oglądalności poszczególnych meczów półfinałowych?
Znalazłem tylko to, że TVP Sport notuje doskonałe wyniki dzięki PP w piłce nożnej i dzięki wysokiej oglądalności koszykarskiego spotkania...

jak ktoś znajdzie info to proszę o podanie...

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2011, 9:35 przez zgc_qwerty, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

badyl pisze:

Na jakim wylocie ?? co ty wypisujesz ?? W tym momenci play off nigdy nie pozbywa sie graczy, no chyba że kogoś takiego jak mały Ivan który siał ferment.

Wg mnie powinien dostać kilka minut aby zdobyć choćby 4 punkty i dać odpocząć innym.
Do tego mógł przecież pomęczyć trochu Ceranicia i Ljubota. Ale cóż trener ma inną wizję.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

badyl pisze:

badyl, ty tak powaznie???

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Zigi czeka na swoje 5 min w grze przeciw R. Warda.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Obrazek

Ljubo w morderczym potrzasku... o to właśnie cho... zagęszczanie środka, pomoc w obronie, kuksaniec pod żeberko połączony ze szczyptą błotnego basketu... oczywiście nie mam tu na myśli zachowań w stylu "gastrycznej sondy Arboledy" ;-) Nie było piłek straconych, a nawet TT ryzykując faulami walczył o wyszarpanie gumiaka...
Po raz kolejny irytował mnie Gustas... te jego aktorskie drgawki po każdym kontakcie na zasłonie lub z obrońcą na twarzy są absurdalne... drugi Cesnauskis

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Cytuj:
mam pytanko
Znalazłem tylko to, że TVP Sport notuje doskonałe wyniki dzięki PP w piłce nożnej i dzięki wysokiej oglądalności koszykarskiego spotkania...

TVP i PLK nie podają takich informacji, na forum basketa Adrom podawał przybliżone statystyki oglądalności poszczególnych meczy, jak znajdę to podam.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wisienka na czarno zielonym torcie... czyli akcja Bartek&Marco mniód malyna

http://sport.tvp.pl/koszykowka/tauron-b ... no/4368723

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Obrazek

Ljubo w morderczym potrzasku... o to właśnie cho... zagęszczanie środka, pomoc w obronie, kuksaniec pod żeberko połączony ze szczyptą błotnego basketu... oczywiście nie mam tu na myśli zachowań w stylu "gastrycznej sondy Arboledy" ;-) Nie było piłek straconych, a nawet TT ryzykując faulami walczył o wyszarpanie gumiaka...
Po raz kolejny irytował mnie Gustas... te jego aktorskie drgawki po każdym kontakcie na zasłonie lub z obrońcą na twarzy są absurdalne... drugi Cesnauskis

wygląda na tym zdjęciu jakby go mieli do krzyża przybić - czuć wielkanoc w powietrzu ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Entor pisze:
Cytuj:
mam pytanko

TVP i PLK nie podają takich informacji, na forum basketa Adrom podawał przybliżone statystyki oglądalności poszczególnych meczy, jak znajdę to podam.

wystarczyło aby ktoś miał dostęp do danych telemetrycznych AGB Nielsen i po sprawie
tak w ogóle to jestem ciekawe dlaczego liga to tak kryje?
możemy znać oglądalność xfacora w TVN, czy pimp my ride w MTV to i takiego meczu moglibyśmy poznać.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hakeem pisze:
badyl pisze:

Na jakim wylocie ?? co ty wypisujesz ?? W tym momenci play off nigdy nie pozbywa sie graczy, no chyba że kogoś takiego jak mały Ivan który siał ferment.

Wg mnie powinien dostać kilka minut aby zdobyć choćby 4 punkty i dać odpocząć innym.
Do tego mógł przecież pomęczyć trochu Ceranicia i Ljubota. Ale cóż trener ma inną wizję.

widze ze kolego mnie nie zroumiales. chodzi mi wlasnie o to czy sam nie odejdzie jak ivan K.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.