Dzisiaj jest 15 lip 2025, 22:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Jestem również zbulwersowana karą dla Filipowskiego... Jednak są w tym kraju równi i równiejsi. Co za burak ten W.! Miałam nadzieję, że wszystko skończy się na odsunięciu od 1 meczu - w PLK nie ma żadnych zasad i to jest przygnębiające...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Gurovic jeden mecz zawieszenia a kara dla Filipovskiego nie liczona w meczach, nie liczona w tygodniach a w miesiacach. 3 mecze bym sie zgodzil bo tylko (lub az) 3 razy dluzsza kara. To absurd bo regulamin ten sam, prezes ten sam.... tylko barwy klubowe inne...

ps
Moze ten caly GE_Devils to prezes Wierzbowski? :smt021 :smt021 :smt021 i wszystko jasne.

Tytuł:
obserwator
obserwator

W sądzie by takiej sumy nie zarządzono, ale plk to nie sąd, to samosąd.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://zgorzelec.naszemiasto.pl/sport/937465.html

Szef ligi spodziewa się odwołania ze strony PGE Turowa.
- Jeśli podjąłem zbyt drastyczną decyzję, niech zweryfikuje ją komisja odwoławcza, ciało niezależne od PLK. Tam kara nie może być zwiększona - albo zostanie utrzymana w mocy, albo zredukowana. Jako człowiek współczuję trenerowi i życzę mu mniejszego wyroku. Jako prezes nie miałem wyjścia - stanowczo twierdzi Wierzbowski.
Śmieszy mnie ta wypowiedź. Jednym słowem śmierdzi tu Korupcją ;/

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wierzbowski moze stracic funkcję prezesa plk. Ciekawe czy to kaczka dziennikarska czy cos jest na rzeczy.
Nie zmienia to faktu, że Turów będzie grał przez 3 miesiące bez Filipovskiego, chyba, ze odwołanie złagodzi karę. A że odwołac się prezes Turowa od decyzji zarzadu plk powinien.

Nasuwją się pytania:
1. Czy Saso będzie mógł będąc zawieszony oglądać mecze Turowa z ławki kibica
2. Jak postapi jako człowiek, trener. Powie pas- pier...lę "Lachów", czy wrecz odwrotnie będzie chciał pokusić się z Turowem o sukces w lidze.
3. Jezeli to drugie to kogo klub zakontraktuje. Dragisa to wzmocnienie, ale potrzebujemy tak jak pisałem wczesniej gracza na poz.1 i 3.
4. Jak egzamin dojrzałości zda prezes Michalski. Musi wykazac się to nie ulega watpliwości bo kryzys widoczny nie tylko w gospodarce światowej ale i w Turowie i to na wielu płaszczyznach.

PS. Wypadałoby nam kibicom w jakiś sposób dodać otuchy Filipovskiemu, Bobanowi i zawodnikom. Okazja już w poniedziałek.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

NoBody pisze:
mnie tak samo juz mu raz napisalem to nieopublikowali tego

ja podpisuję się kuqba, także jak macie coś do debilsa piszcie a ja to zamieszczę, na razie wszystkiem moje posty opublikowali

wracając do awantury w Koszalinie podobno ten koleś który startował do Sasy miał ponad promil w organizmie

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jezeli to prawda ciekawe co na to wierzbowski, pewnie ma to w d....

Tytuł:
rekrut
rekrut

witam a moze napisac do TVN programu UWAGA by oni to dokladnie przeprowadzili sledztwo

Tytuł:
obserwator
obserwator

nie wiadomo czy plakac czy sie smiac przez ta cala sytuacje-- cala ta nasza liga i jej przepisy to kpina, naciaga sie co tylko mozna nie respektuje sie okolicznosci, prezes jest nieudacznikiem z klapkami na oczach, nie wiem czy sa jacys ludzie kompetentni wokol naszego ukochanego klubu co mogli by sie probowac odwolywac od tej decyzji, jesli tak to warto sprubowac bo kontrast miedzy wydarzeniami z udzialem gorovica a naszym saso jest bardzo duzy i kary sa kpinami, powinny byc zupelnie na odwrotne, a my wszyscy kibice trzymajmy kciuki kibicujmy z calych sil bo naszego wsparcia teraz najbardziej potrzeba, wiara czyni cuda pozdrawiam

pismak
pismak

Wygląda na to, że nad panującym od sześciu lat prezesem Polskiej Ligi Koszykówki Januszem Wierzbowskim zbierają się czarne burzowe chmury.

wiecej: http://polskatimes.pl/sport/koszykowka/ ... ,id,t.html

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W tej sytuacji rezygnuję z wyjazdu na Mistrzostwa Europy jako przydupas pana Wierzbowskiego !!! Prosze mnie wykreslić z listy kibiców, którzy mają stworzyć grupę o jaką zabiega Pan Wierzbowski !!!

Sam sobie kupie bilet i pojadę kibicować naszym do Wrocławia !!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Prezes Turowa powinien podjąć stosowne kroki, a to z jednego powodu. Otóż reprezentuje on spółkę akcyjną - musi bronić i dbać o jej interesy (finansowe, wizerunkowe i inne). To co się rozpętało za sprawą pismaków naraża spółkę na poważne kłopoty. Takie działanie klubu nie ma NIC wspólnego z "ochroną Filipovskiego", ale ma na celu pociągnięcie do odpowiedzialności pewnych osób za słowa i czyny, na które sobie pozwolili na fali "moralnego oburzenia".

Wierzę, że pomijając wszystkie kwestie, będzie z tej całej sprawy jeden POZYTYW: http://polskatimes.pl/sport/koszykowka/ ... ,id,t.html

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

qba pisze:
NoBody pisze:
mnie tak samo juz mu raz napisalem to nieopublikowali tego

ja podpisuję się kuqba, także jak macie coś do debilsa piszcie a ja to zamieszczę, na razie wszystkiem moje posty opublikowali

wracając do awantury w Koszalinie podobno ten koleś który startował do Sasy miał ponad promil w organizmie
W tym kraju nic nikogo nie zdziwi.... :cry:

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://nasza-klasa.pl/profile/19925172 ... może tutaj

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Właśnie w PRW podali, ze Copeland nie zagra do końca sezonu.
Wg mnie jest to szczęście w nieszczęściu...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.