Dzisiaj jest 14 lip 2025, 4:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Moim zdaniem zawiodła też spora część "kibiców" czy niektórzy maja zamiar dawać coś od siebie tylko wtedy gdy Turów będzie miał nóż na gardle? Wtedy może być już trochę za późno! Jutro Kocioł przy Maratońskiej!:)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Większość ludzi to albo się wstydzi dopingować albo myśli że jak ktoś nie dopinguje to po co ja to mam robić. W meczu z Poznaniem to na początku klub kibica dał z siebie wszystko, inni podpatrzyli i też zaczęli dopingować to i reszta hali się włączyła, choć w tym meczu prowadziliśmy od początku do końca a nie jak wczoraj gdzie przegrywaliśmy od początku. Przed meczem trzeba przypomnieć ludziom żeby każdy dopingował, można to zrobić po przez jakiś transparent w holu albo coś.

Tytuł:
pismak
pismak

Pasztetasy dostali od czarnych, więc mamy 1:1
jutro też u nas będzie 1:1

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

I co mozna ? mozna! Brawo Czarni , sledzie na kolanach i to u siebie - bezcenne ;> Szykowac gardla na jutro i trzymac kciuki za Turow !

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

to teraz tylko prosze przypomniec mi czyja decyzja bylo oddanie Leonczyka do Czarnych...? Ja wiem, mamy Gabinskiego na tej samej pozycji, w sumie tez nie jest zle, ale Leon... to jaki on zrobil progres od momentu odejscia z Turowa jest zadziwiajace.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Obradovic nie widział go w składzie...Wysocki zresztą też mu nie pasował....a dziś to filar drużyny.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Leon rozgrywa najlepszy sezon w dotychczasowej karierze w ekstraklasie... trafił do Nas niestety w okresie największego fermentu... z drugiej strony mam wrażenie, że potrafiłby się tylko odnaleźć w warunkach Słupskich gdzie jest już niemalże ikoną niczym Dylu w Sopocie...

Czarni od samego początku ostra petarda w ataku jak i w obronie... przezwyciężyli stójkę... płynną grę śledzi przerywali faulami a agresywne krycie i odcinanie strzelców wymuszało straty... Avery i a w szczególności Mentos efektywnie odciążył JBlass w organizacji gry... smaczku całemu meczu dodał trash talking Davisa z Hrycanem jak i spięcie Krzysia Roszyka... to tylko pokazało jak mocno byli zdeterminowani...

Turowie podążaj tą drogą!!!

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2011, 20:45 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Pozwolę sobie na stwierdzenie, że Adomaitis to najinteligentniejszy trener PLK od czasu Filipovskiego. Stąd taki dobry sezon Czarnych i ta dzisiejsza wygrana kilkunastoma pkt i to w Gdyni. A ciekawie dopiero będzie... Już nawet nie po cichu liczę na Czarnych w finale. Tego im życzę! Dla piękna finału.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Nie wiem co lepsze.... final z Czarnymi czy wygrac boj o 3 miejsce ze sledziami:) <JOKE>.... Ale mecz.... licze ze jutro tez wyrownamy.

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2011, 21:00 przez ostry2k, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Lojek9013 pisze:
Moim zdaniem zawiodła też spora część "kibiców" czy niektórzy maja zamiar dawać coś od siebie tylko wtedy gdy Turów będzie miał nóż na gardle? Wtedy może być już trochę za późno! Jutro Kocioł przy Maratońskiej!:)

Dokładnie, pitolenie było o „sektorówce”, a nawet dużych flag KK nie posiadało. Doping był tak słaby jak gra Turowa. Jutro kocioł i nie oszczędzać gardeł. :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 Tylko Turów ze Zgorzelca hey!!! :smt026 :smt026 :smt026 2:2 po meczach w Sopocie i u nas kończymy z Sopockimi dopalaczami. :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zapraszam wszystkich fanów zawodników Koszykarskiego Klubu Sportowego TURÓW na „Goerlitzki Wyścig Taczek z Obornikiem“, w którym udział wezmą nasi koszykarze :grin: Impreza odbędzie się 25 kwietnia br. (lany poniedziałek) na terenie ZOO w Goerlitz ok. godz. 11.00 (wstęp płatny). Tegoroczny polsko-niemiecki wyścig taczek z obornikiem ma zapoczątkować akcje na rzecz ochrony pandy czerwonej.

W ten szczególny dzień sportowcy z obydwu stron, biorąc udział w wyścigu, będą mogli pokazać kibicom i zgromadzonym gościom swoje zaangażowanie w akcje utrzymania populacji czerwonych pand i stać się posłańcami przekazania tej szczytnej idei.

Pandy czerwone napotykają się na problemy takie jak: kłusownictwo, wycinanie lasów oraz przepasanie pastwisk przez zwierzęta hodowlane. Nowa strategia ochrony przyrody ma zapewnić więcej leśniczych na obszarach chronionych, alternatywne źródła dochodów dla ludności, szkolenie w zakresie ochrony przyrody oraz ponowne zasiedlanie tych zwierząt.

Więcej info ( również w języku polskim) na stronie info@tierpark-goerlitz.de

Gorąco zapraszam do kibicowania!!!!!!! :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Liska pisze:

a byłaś na tej STRONIE? Coś się dowiedziałaś ciekawego? :D

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2011, 9:31 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

ja powiem tak , nie ma mnie na większości meczy bo praca ale na dziś biorę urlop za który mi szef nie chce zapłacić ale to nic najważniejsze że idę jak zawsze dopingować naszych na balkon , nie ma dzisiaj oszczędzania WIĘC JEŚLI TWÓJ SĄSIAD PO PRAWEJ LUB LEWEJ NIE KIBICUJE TO GO NAMÓW ŻEBY TO ROBIŁ . Ktoś tu powiedział że nie wszyscy dopingują jak nie mamy noża na gardle , ALE DZISIAJ TAKI NÓŻ MAMY bo jak przegramy to w sopocie się nie odgryziemy . Więc wszyscy na mecz dzisiaj i ma być piekło , POKAŻMY ZAWODNIKOM JAK BARDZO NAM ZALEŻY NA WYGRANEJ I NA AWANSIE DO FINAŁU . Więc dzisiaj od początku trzeba naszym całą halą zaśpiewać "TURÓW chcemy zwycięstwa hej TURÓW chcemy zwycięstwa" i to tak głośno żeby od początku meczu zawodnikom trefla drżały ręce . Tyle z mojej strony

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ziemista cera i kędzierzawy włos czyli czarujący profil mrocznego Dragana C. na oficjałce PLK

Obrazek

Znajdź różnice na fotkach... o ile są ? ;-)

Obrazek

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Mam nadzieje, że na pustym gadaniu się nie sokńczy i uda się powtórzyć doping z meczu jak rozjechaliśmy PBG ...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.