gawiniecki.a pisze:
a poza tym, kto jest w stanie wypisac pelna liste zawodnikow, ktorzy do godzin porannych imprezowali w sobote na urodzinach w Plazie? bo chyba co poniektorych bylo widac, ze zbyt malo czasu mieli na odpoczynek po serii z Poznaniem.
na pewno byli Jarmakowicz, Tomaszek, Gabinski. Nie jestem w stanie powiedziec do ktorej godziny, ale predko nie wyszli.
5 minut Brkicia... az tak zle u niego z forma na treningach? W momencie kiedy kompletnie nie siedzi rzut z obwodu calej druzynie, MB powinien wejsc i probowac sie wstrzelic. Dostal na to szanse Gabinski, wiec tym bardziej powinien ja dostac Brkic. Dylewicz i tak robil co chcial, a przynajmniej moze w ataku by cos u nas ruszylo.
Jackson zdecydowanie nie jest typem do rozgrywania. W pierwszej kolejnosci kreuje pozycje dla siebie. Pod tym wzgledem to taki drugi Koljevic, tylko z troszke mniejsza tendencja do strat (chociaz czy ja wiem? Patrzac na jego skutecznosc...).
Pozytywnie Kickert. Jak dla mnie starter na piatek, w miejsce Ivana (chyba ze w s5 wyjdzie Tomaszek, ale w sumie nic nie stoi na przeszkodzie zeby przez chwile sprobowac zagrac Tomaszek - Kickert na PF/C).
Zdecydowanie przez te 2 dni trzeba popracowac nad defensywa i skutecznoscia. Jackson tez musi zrozumiec ze kiedy gra jako pg, to niekoniecznie on musi oddawac rzut. Sa pewne drobne pozytywne przeslanki na najblizszy mecz, ale w Sopocie bedzie ciezko odzyskac przewage parkietu, utracona juz w pierwszym spotkaniu.