SeaBlade pisze:
Nie ma co na chłopakach wieszać psów, bo źle nie grają, moim zdaniem wyglada to dużo lepiej niż rok temu, aczkolwiek na grę Jaramaza tak samo można patrzyć jak na Micica czy Aleksica (czyli nie dało się tego oglądać bez połówki

zapewne jeszcze nie raz napsuje nam meczy ) to pozostali są ok i myślę że to kwestia zgrania.
Dokładnie, choć mam wrażenie, że Kicia z premedytacją gra tyle Jaramazem - należy wziąć pod uwagę jeszcze jeden aspekt - zarówno on jak i TT to zawodnicy bardzo młodzi i wbrew pozorom nie za bardzo doświadczeni w poważnym graniu w dłuższym wymiarze czasowym, póki co na gracza 2/1 z wyższej półki środków nie ma... nie wiadomo jeszcze jak ustabilizuje się sprawa pod koszami zarówno na C jak i na PF, w trakcie sezonu dojdzie jeszcze co najmniej jeden zawodnik/możliwa jakaś wymiana/, to na jaką pozycję okaże się - w zależności od potrzeb...
Wracając do albo Jaramaz się ogarnie i będzie grał na zadowalającym poziomie - fajerwerków się po nim nie spodziewam, albo będzie w decydujących meczach grywał mniej tak jak VA czy DM w poprzednim sezonie...
Cypis pisze:
A tam jak ma chłop nabiał to niech mówi co go boli, albo da sobie spokój - takie pitolenie zawsze mnie będzie irytować...