Dzisiaj jest 17 lip 2025, 23:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Mailmann pisze:
to samo można powiedzieć o kazdej druż. przecież nawet kotwicy powinien bać sie kazdy w lidze , zastal tez na papierze nie imp. a 1 czesc sez w czubie tabeli... wydaje mi sie ze w końcu w tym sez liga sie bardziej wyrównał tj." najemnicy z Gdyni" osłabli..ot co

Moim zdaniem najemnicy z Gdyni nie osłabli, lecz ktoś w tym klubie deko prezekombinował...Co nie oznacza że są słabi.Już nie raz, nie dwa przed play-offami były teksty typu-jaki ten prokom słaby w tym sezonie, dziadki nie dadzą rady, itp.I co?Jakoś dawali rade i zdobywali kolejne tytuły.Podobnie może być i w tym sezonie, zwłaszcza że mają jeszcze w odwodzie QW.Wprawdzie forma tego zawodnika jest jedną wielką zagadką, ale to jest typ gracza który i bez formy może być nie do zatrzymania w naszej lidze...

Tytuł:
rekrut
rekrut

tak.polecieli na kase z VTB , na prestiż z euroligi i myśleli ze wygrają lige witka szubarga czy kostrzewski, a tu d**a wyszła z gry na 3 fronty i tylko liga im została , czesciowo masz racje ze w play off dopiero sie okaze ile są warci w tym sezonie, ale nie zapominaj ze na play off kazdy mobilizuje sie podwójnie nie tylko PASSECO

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Enter the Kuebler. 3/3 na obwodzie. I tu pytanie - dlaczego nie gral wczesniej?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Mecz wygrany , emocje siegaly zenitu ale gorszego meczu w naszym wykonaniu w tym sezonie nie widzialem... Wiadomo cos na temat Ivana ? Bedzie gral jeszcze w tym sezonie ? ;/

Tytuł:
obserwator
obserwator

Bez Ivana nic nie wygramy.... najlepszym rozgrywajacym nie jest ale przynajmniej na 3-4 min odciazy Thomasa, kto ogladal dzisiejszy mecz to wie o co chodzi, niech zostawia kogos z 2 Zigi/Kikert.

wlasnie czemu Kikert tak malo gral? :-? i czemu 2 dogrywki gralismy prawie taka sama 5? :-?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Bez Ivana w PO nie ugramy wiele , Mozecie mnie zjechac ale jak dla mnie Kuebler powinien byc na miejscu Ivana - zakladajac ze jest to tylko i wylacznie decyzja Slimaka . Kuebler mimo dzisiejszych 3ch 3jek nie pokazuje nic - nie potrafi sobie zorganizowac pozycji , ZERO obrony , dostaje pilke i sie gubi ...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Gratulacje dla chłopaków! Wyszli z nerwowej sytuacji wielką ręką. A atmosfera była świetna :)
EDIT: http://polskibasket.blogspot.com/2011/0 ... off-w.html
Sytuacja Koljevicia i inne informacje z ust Konrada ;)

Ostatnio zmieniony 20 mar 2011, 22:18 przez Laupinka676, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Wiadomo cos na temat Ivana ? Bedzie gral jeszcze w tym sezonie ? ;/

Z tzw. kuluarowych rozmów wiem, że "mały" Ivan zrozumiał chyba, że jeszcze nie jest gwiazdą takiego formatu, by dyktować swoje warunki i chyba na Play Off będzie gotów do gry. Mam taka nadzieję, bo pomimo Jego wielu strat potrafił na tyle zaabsorbować obrońców drużyny przeciwnej, by swoim kolegom stworzyć pozycję do zdobycia punktów. Sadzę, że jako "klepacz" jest bardziej przydatny od np. Oskara, oczywiście nic Oskarowi nie ujmując, ale Ivan jest bardziej doświadczonym i "ogranym" zawodnikiem. Poza tym zastanawiam się, czy ta cała akcja z "małym" Ivanem nie jest swego rodzaju "zasłoną dymną" aby uśpić czujność ew. przeciwników? Kto wie?

Ps. Po dzisiejszym meczu powiedziałem Konradowi, żeby już w szatni rozpoczął zbiórkę od kolegów z drużyny na wypłaty tzw. "dodatku szkodliwego" dla kibiców o słabych nerwach, o ile planują nadal takie mecze serwować w hali przy Maratońskiej.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Powinno być wiecej ratowników na hali , ponieważ wiele osób było bliskich do stanu zawałowego :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Laupinka676 pisze:
Powinno być wiecej ratowników na hali , ponieważ wiele osób było bliskich do stanu zawałowego :)

Pewnie było Ich wielu, ale nie wszyscy byli "na służbie". Niemniej masz rację dzisiejszy mecz należał do tzw. horrorów i o takim widowisku powinny być umieszczane informacje "przy kasie", bo nie każdy lubi horrory, nawet z happy endem w tle... :lol:

Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 0:27 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Laupinko ! Zauważyłam przestój w tworzeniu filmików z udziałem " czarno- zielonych".
W ogóle forum Turowa stał się nie ciekawy poprzez pranie brudów niektórych
forumowiczów. Twoje filmiki rozweseliłyby to forum.
Może natchnienie przyniosą ci mecze play - off ?
Trzymam kciuki za wygrany mecz z Treflem.
Pozdrawiam!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

halcia pisze:
Laupinko ! Zauważyłam przestój w tworzeniu filmików z udziałem " czarno- zielonych".
W ogóle forum Turowa stał się nie ciekawy poprzez pranie brudów niektórych
forumowiczów. Twoje filmiki rozweseliłyby to forum.
Może natchnienie przyniosą ci mecze play - off ?
Trzymam kciuki za wygrany mecz z Treflem.
Pozdrawiam!

Niestety nie moge używac video z meczy... Postaram sie sama coś wykombinowac :) PO rozmowie z Konradem Wysockim ustaliłam kilka pomysłów. Nagramy z chłopakami kilka rzeczy i się wszystko ruszy :) Pozdrawiam gorąco i dziękuję za miłe słowa! :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Lupinko ale nie jest to Twój pomysł.Spijasz tylko śmietankę. Wymyśl może coś naprawdę swojego.Jak to już kiedyś określił mój najlepszy koleszka nie wypinaj piersi po ordery.Pozdrawiam i czekam.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Do: Teraz ja - Czy temat "Kibice Turowa" już cię znudził i zamierzasz
mieszać w temacie "Sezon 2010/2011 " ? Błagam ! Więcej serdeczności .
Pozdrawiam kibiców :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Halcia nie o to mi chodzi.Każdy chce coś ugrać dla siebie.Wożą pupkę na nie swoich zasługach zapominając o tym co się naprawdę liczy.Dobrze piszesz Dr.Dre również.My wspieramy NASZYCH ZAWODNIKÓW a nie coś ugrywamy.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.