Dzisiaj jest 18 lip 2025, 1:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Jaka druzyna przyjedzie zeby zagrac 1 czy dwie kwarty? :smt044 Chyba ze zagraliby miedzy soba.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... ia-turowa/

[ Dodano: Pon Wrz 15, 2008 2:41 pm ]
http://wroclaw.naszemiasto.pl/sport/897712.html

Tu jeszcze jeden artykuł

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Co do jutrzejszej prezentacji naszych nowych zawodników. Czy KK coś szykuje na przywitanie?? Chodzi mi o jakieś bębny, żeby poderwac ludzi do sprezentowania pierwszego w tym sezonie dopingu. I trzeba jakoś Filipovskiego głośnymi owacjami przywitac :P Jak wy to jutro widzicie?? :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Co do jutrzejszej prezentacji naszych nowych zawodników. Czy KK coś szykuje na przywitanie??

serpentyny przygotowac i jak wszyscy beda na scenie t orzucac fajnie by wygladalo

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wade pisze:
I trzeba jakoś Filipovskiego głośnymi owacjami przywitac :P Jak wy to jutro widzicie?? :smt026

Proponuję skandowanie "Saszo Filipovski", a potem "Dziękujemy" - że nadal jest naszym coachem, byłaby to konsekwencja naszych okrzyków na zakończenie sezonu: "Zostań z nami!".

Cytuj:
- Przeprowadzimy prezentację nowych graczy, pokażemy film o zespole, będzie okazja, by po raz pierwszy zebrać autografy - zapowiada Grzegorz Ardeli.

Z tego co mi wiadomo, to klub miał wydać płytkę z zakończenia ostatniego sezonu - więc może to wyświetlą?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Niekoniecznie serpentyny- bo kontuzji wśród zawodników limit został już
wyczerpany. :-?

Oby tylko nie było piknikowej atmosfery jak przy kiełbaskach. Ale
chyba moje obawy są bezpodstawne. W końcu mamy prężny zarząd , nową krew
w KK. Pewnie wszystko na prezentację jest zapięte na ostatni guzik. :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

paawlus pisze:
Z tego co mi wiadomo, to klub miał wydać płytkę z zakończenia ostatniego sezonu - więc może to wyświetlą?

Fajnie że wydadzą, mam nadzieję, że poprzecinają za bardzo rozwleczone momenty i wyciągną z tego kwintesencję tamtego wieczora. To były dla mnie bardzo wzruszające chwile, naprawdę - bardzo tamci ludzie zapadli mi w serce. Ale pewnie nie o ten film chodzi, bo to dotyczy Turowa z zeszłego sezonu, a przecież prezentować będą nowy zespół. Być może będzie to film z przygotowań w Kranskiej Gorze i w Zgorzelcu.

Co do oprawy prezentacji, to fajnie by było gdyby wszyscy, nie tylko KK, przynieśli szaliki, klaskacze, a KK flagi i bębny, tak jak na normalny mecz. Pokażmy nowym zawodnikom Turowa, że jesteśmy z nimi od samego początku, że cieszymy się, że są z nami i będą bronić naszych barw. Mam nadzieję, że będą robić to całym sercem i że kiedyś tak jak Logan czy Kelati stwierdzą w wywiadach, że to zaszczyt grać dla takich kibiców jak Zgorzeleccy.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Prezentacja już za 2 godziny, a ja dowiedziałem się ciekawych rzeczy. Otóż podobno dwóch naszych nowych Amerykanów nie sprawdza się - chodzi głównie o funkcjonowanie w "systemie Filipovskiego". Brany jest więc pod uwagę scenariusz pożegnania się z nimi. W związku z tym możliwy i rozpatrywany byłby powrót Drole do naszej ekipy.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

paawlus, na ile prawdziwe te info? domysly czy podslyszane w ekipie?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO_81 --> domysły pozostawiam sobie, to jest info od osoby związanej z klubem od wielu lat. Głową nie ręczę za tę informację, ale człowiek jest godny zaufania i nie rozsiewałby plotek - powiedział to co wie. Zostawmy to na razie - zobaczymy jak to się potoczy.
A teraz hurtem na halę i zróbmy tam kocioł :grin:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

mi sie obiło ze Bailey nie spełnia pokładanych w nim nadziei... i choc faktem jest ze atak mamy bardzo silny, to Bryan stanowi sporą dziure jesli chodzi o obrone... ale wszystko jest do wyuczenia, tymbardziej przy takim trenerze jak Saso...

Tytuł:
obserwator
obserwator

No cóż, biorąc pod uwagę wyniki sparingów to ewidentnie widać że coś lub ktoś w machinie Filipovskiego się nie sprawdza. Ciekawe, o kogo chodzi? Skoro mówi się o powrocie Drole, to widocznie coś pod koszem nie zatrybia.Myślicie, że o Turka i Townes'a? Jeden Drobnjak za ich dwoje i tak pewnie nie zmieni sytuacji na lepsze... Chociaż Drole to Drole, przynajmniej zna "jedynie słuszną" filozofię coach'a. Qurcze, nie dobrze, gdyby faktycznie były takie problemy. Na dwa tygodnie przed rozpoczęciem rozgrywek... Niefajnie... A myślałam, że pod koszem po raz pierwszy od dwóch lat nareszcie będzie dobrze.

No i tak jak pisze Gregor, bardziej wydaje mi się, że to amerikański rozgrywajek zawodzi... Jego podstawowym minusem jest - w moich oczach - to, że nie nazywa się Andres Rodriguez i nie zna się od paru lat z Filipovskim...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
Otóż podobno dwóch naszych nowych Amerykanów nie sprawdza się - chodzi głównie o funkcjonowanie w "systemie Filipovskiego". Brany jest więc pod uwagę scenariusz pożegnania się z nimi.

Jesli to prawda, to bardzo kiepska informacja. Tylko o kogo chodzi ? Harry i Townes ? Townes i Bailey ? BAiley i Harry ?
Jak sie nie sprawdza w Systemie, to ewidentnie chodzi o obrone, bo w ataku gramy raczej koszykowke nieskomplikowana.... Jesli to wszystko prawda, to kiepsko sie to wszystko zapowiada.

P.S. Licze na Was ludzie, a mianowicie na jakies sprawozdania z prezentacji, foty i filmiki na youtube. ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Poczekamy, zobaczymy. Mam nadzieję, że Saso i spółka nie będą nikogo trzymali na siłę, póki okienko transferowe pozwala na zmianę zawodników. Inna sprawa, że ciężko będzie wkomponować nowych graczy do zgorzeleckiej układanki...
Byle nie zamienić siekierki na kijek...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wg mnie sparingow nie nalezy brac jako slaby poziom przygotowania - porazki. Byli zmeczeni po silowych cwiczeniach i jeszcze 40 minut meczu. Hardcore.

A moze wlasnie brac te sparingi jako ich dobry poziom. Z euroligowa Alba kilka pkt straty. Z Heliosem tez nie bylo zle. Sadze, ze te druzyny sa niezle przygotowane a wyrownana gra Turowa swiadczy juz o naszej klasie.

[ Dodano: Wto Wrz 16, 2008 9:49 pm ]
Prezentacja delikatnie mowiac skromna i nie do konca organizacja sie udala :/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.