Dzisiaj jest 12 lip 2025, 0:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Grengo ! Prosze Cie... taki obcykany w przepisach prawie punktach podpunktach a nie wiesz co to jest osobista wycieczka?

[ Dodano: Sob Mar 19, 2011 12:19 pm ]
grengo pisze:
a co do drugiej części wpisu to chyba nie do końca tak jest z tą dojrzałością. Za jazdę pod wpływem zabrali mu prawo jazdy więc może za wpisy pod wpływem "ktoś" zaaresztował mu modem?

Mailmann napisał/a:

[ Dodano: Sob Mar 19, 2011 12:24 pm ]
sam napisałeś ze sprawy kk... to za prywatne sprawy nie krytykuj nie na tym forum .Juz nawet tomczan widze powoli sie uspokaja wiec polecam to samo wczoraj z dr.dre próbowaliśmy zmienić temat ale widze ze nie wyszło .... to nie pierwszy apel z tego co widze i czytam ale powiele go NIE ATAKUJCIE I NIE ROZLICZAJCIE SIE TU !!!!!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ty chłopaczku(balkonikonowy) mediatorem chcesz być? :smt021

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

a Ciebie Swistak ktos zapraszal na forum?

Tytuł:
rekrut
rekrut

nie prowokuj k.łótni moja sprawa nie tłumacze sie nawet ksiedzu i tobie tez nie bede .Polska wolny kraj i jesli tam lepiej mi , to tam ide. a mi nie zalezy zeby kogoś pogodzić a tym chyba mediator sie zajmuje tylko zeby nie syfić tutaj i nie atakować sie publicznie kazdy i tak juz ma zdanie wyrobione na temat tej wojny ale tylko kilka osób sie wypowiadało reszta raczej nie iteresuje sie i próbuje jakoś na temat pisać na tym forum.osobiste zale załatwia sie osobiscie (chociazby po to stworzono wiad priv, ) czy telef albo nawet e mail a popisywać sie publicznie kazdy umie i wytknąć cudze błedy a zadko kto umie sie powstrzymać. pozatym po co zmieniałeś nick? czyzby jakiś banik czy co?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Pudło złe trafienie. Słuchaj chłopczyku- napisz dlaczego tam jesteś?Twój najlepszy koleś Maniks był w KK przypomnę warunkowo.Oczywiście niezgodnie ze Statutem dzięki Pitu(dlaczego dobrze wiesz).

Ostatnio zmieniony 19 mar 2011, 22:34 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Dajcie Pitu spokój niech ulży sobie.Niech tylko nie zapomina krytyka konstruktywna nie subiektywna :smt082

W niczym sobie nie muszę dawać ulgi. Nie krytykuję, piszę o faktach i zdarzeniach jakie miały miejsce. Ty natomiast nie siej propagandy (4 posty) tylko pisz rzeczowo.
halcia pisze:
Zejdźcie wreszcie z tego forum

Zejdźcie w końcu ze mnie, o ile dostrzegam, to moje wpisy są już tutaj rzadkością, a dyskusja toczy się między innymi użytkownikami, jednak z uporem maniaka cały czas ktoś chce czegoś ode mnie. A fe...

[ Dodano: Nie Mar 20, 2011 4:55 pm ]
Mailmann pisze:
Grengo ! Prosze Cie... taki obcykany w przepisach prawie punktach podpunktach a nie wiesz co to jest osobista wycieczka?

Doskonale wiem co to wycieczka osobista, ale dyskusja toczy się wokół tego co on robił jak był prezesem KK, ale stchórzył przed pójściem na walne zebranie (była tu o tym mowa), więc niejako sprawa ma "służbowe" podłoże.

Pozdrawiam i zaznaczam, że nie jest moim celem żadna kłótnia, a dociekliwy jestem, bo mój nieletni syn jest członkiem KK i jako jego rodzic i prawny opiekun mam chyba prawo wiedzieć co nieco?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Musisz gdzieś wylać gorycz porażki.Co do siania propagandy.Cały ty wszyscy którzy mają poniżej 1007 postów sieją propagandę.Ty nie krytykujesz, piszesz o faktach i zdarzeniach.Oczywiście jesteś mistrzem manipulacji nimi.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Teraz ja, taki nick masz teraz?
Cytuj:
Musisz gdzieś wylać gorycz porażki.
porażki z kim? z tobą? nie schlebiaj sobie :smt082
...niestety tylko ty zawsze zarzucasz mi manipulowanie faktami, więc nietrudno cię odkryć... zresztą ... to Pitu, to też tfuj wymysł, więc myśl, że nikt cie nie rozpoznał...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jak zawsze czepiasz się osoby.Brak ci innych argumentów mistrzuniu manipulacji. Odkrywaj kolejne karty.KK to wielka twoja porażka którą niszczysz przez swoje ego.Teraz jestem ciekaw kiedy zaatakujesz obecny zarząd bo przecież wszyscy widzimy że jest źle?Może jest ci poprostu głupio no ale kiedyś twierdziłeś że chodzi ci o dobro KK.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Prośba do admina, moda. Proszę o zmianę tematu tego wątku z Kibice Turowa na Kmioty Turowa!!! lub na Byli kibice Turowa Zgorzelec ponieważ ten wątek został przejęty przez byłych kibiców Turowa Zgorzelec.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dr.Dre członku fan klubu balkonikowego(zresztą dogasającego).Taki z ciebie wierny kibic że z przerwy przychodzisz pod koniec 3 kwarty(nie pierwszy raz).Do powiedzenia masz dużo ale wykonanie zachowania jako kibic słabiutko. Coś daj z siebie a później narzekaj.Gdzie był mailman na meczu Victori Ruszów?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Teraz ja pisze:
Dr.Dre członku fan klubu balkonikowego(zresztą dogasającego).Taki z ciebie wierny kibic że z przerwy przychodzisz pod koniec 3 kwarty(nie pierwszy raz).Do powiedzenia masz dużo ale wykonanie zachowania jako kibic słabiutko. Coś daj z siebie a później narzekaj.Gdzie był mailman na meczu Victori Ruszów?

Widzę że znasz mnie, więc powiedz mi to prosto w oczy odważny pseudo kibicu, co to ośmiesza i szkaluje kibiców Turowa i zarazem cały Klub Turowa, wyciągając jakieś zaszłości z KK.
Widzę że zaczynasz nas atakować. Ale obiecuję Ci że nie dostaniesz za to po gębie i nie sprowokujesz nas do wyciągnięcia innych środków przymusu osobistego :smt082 . Dlaczego? Bo My jesteśmy "kulturalni kibice nie pijący kibice..." :smt026 i olewamy Cię z uśmiechem od ucha do ucha... :D ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Co zabolało cała prawda o was.I wozicie tyłeczki kosztem KK.Pytam co zrobiłeś dla kibiców a nie co wziąłeś?Tobie w oczy nie ma problemu ale jeszcze nie teraz muszę wykorzystać tą anonimowość.Mnie jako kibica nie oceniać siebie niech to robią inni.

Tytuł:
rekrut
rekrut

zadzwoń albo napisz maila to ci powiem gdzie byłem Nie kazdego chce informować o mojej syt rodzinnej ( bo nie zawsze moge być tam gdzie chce ) omg czuje sie jakbym musiał sie usprawiedliwiać....a nie musze .A maniksem to o co ci chodzi -zle trafiłeś choć nie jest najlepszym kumplem to on przynajmniej nie jest politykiem w kk a ze warunkowo był kk to nie moja sprawa nie interesuja mnie jego przewinienia czy kary za nie. choć niektóre to fakt przeginka haha. A I TAK NAJWAZNIEJSZE JEST TO ZE WSZYSCY SYMPATYZUJEMY Z TA SAMA DRUZYNA A KŁÓCIMY SIE JAKBY JEDNI BYLI Z WŁOCŁAWKA A DRUDZY Z GDYNI . CAŁA POLSKA SMIEJE SIE Z KK BO NIE UMIEMY SIE DOGADAĆ.....

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Teraz ja pisze:
I wozicie tyłeczki kosztem KK.

No tak KK Tur przelewa nam co tydzień około 1000 pln tygodniowo na paliwo do wożenia się po mieście. Mamy taki układ z nimi. My im 6 głosów do przyśpiewki, a oni nam za to płacą. Wolelibyśmy w naturze bo ładne "dzierlatki" są w szeregach KK ...no ale cóż nie można mieć wszystkiego. :smt082

Teraz ja pisze:
Pytam, co zrobiłeś dla kibiców

...nic, a miałem cos zrobić? coś obiecałem/liśmy? Może chodziło Ci o klub Turowa ? Jeśli tak to bardzo się staram, aby cała Polska nie czytała Ciebie i Tobie podobnych "syfiarzy" wizerunku klubu czy kibiców. Nie zapominaj baranie, że kibice to nie wyłącznie KK i chyba nawet jesteśmy w większości. Może tej większości przyrosła pupka do siedzenia, ale jednak kibice. Bez których nie było by KK ani zabawy w koszykówkę. :smt084

Teraz ja pisze:
Tobie w oczy nie ma problemu ale jeszcze nie teraz muszę wykorzystać tą anonimowość.

bez komentarza – żenuaaaa :-? :-? :-?

Teraz ja pisze:
Mnie jako kibica nie oceniać siebie niech to robią inni

Naucz się wpierw pisać po Polsku, bo Ciebie oceniać” Kali miec Kali pisać”. "Durniu" bez szkoły. ]:->

[ Dodano: Pon Mar 21, 2011 3:18 pm ]
Teraz ja pisze:
Pytam co zrobiłeś dla kibiców

Przypomniałem sobie - coś zrobiłem. :roll: nie dostaję dotacji do karnetu KK Tur - nie jestem kosztem KK :smt082. Jeśli myślisz "kibicu sukcesu" o wyjazdach to przypominam, że rok temu kiedy z KK jeździłem na mecze ciężko było znaleźć 20 os na wyjazd. W autobusie przypadały po dwa miejsca na osobę. Kibice sukcesu w zeszłym sezonie nie mieli niezbędnych sukcesów Turowa aby jeździć na mecze wyjazdowe.

Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 15:23 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.