Teraz ja pisze:
I wozicie tyłeczki kosztem KK.
No tak KK Tur przelewa nam co tydzień około 1000 pln tygodniowo na paliwo do wożenia się po mieście. Mamy taki układ z nimi. My im 6 głosów do przyśpiewki, a oni nam za to płacą. Wolelibyśmy w naturze bo ładne "dzierlatki" są w szeregach KK ...no ale cóż nie można mieć wszystkiego.
Teraz ja pisze:
Pytam, co zrobiłeś dla kibiców
...nic, a miałem cos zrobić? coś obiecałem/liśmy? Może chodziło Ci o klub Turowa ? Jeśli tak to bardzo się staram, aby cała Polska nie czytała Ciebie i Tobie podobnych "syfiarzy" wizerunku klubu czy kibiców. Nie zapominaj baranie, że kibice to nie wyłącznie KK i chyba nawet jesteśmy w większości. Może tej większości przyrosła pupka do siedzenia, ale jednak kibice. Bez których nie było by KK ani zabawy w koszykówkę.
Teraz ja pisze:
Tobie w oczy nie ma problemu ale jeszcze nie teraz muszę wykorzystać tą anonimowość.
bez komentarza – żenuaaaa
Teraz ja pisze:
Mnie jako kibica nie oceniać siebie niech to robią inni
Naucz się wpierw pisać po Polsku, bo Ciebie oceniać” Kali miec Kali pisać”. "Durniu" bez szkoły.
[ Dodano: Pon Mar 21, 2011 3:18 pm ]Teraz ja pisze:
Pytam co zrobiłeś dla kibiców
Przypomniałem sobie - coś zrobiłem.

nie dostaję dotacji do karnetu KK Tur - nie jestem kosztem KK

. Jeśli myślisz "kibicu sukcesu" o wyjazdach to przypominam, że rok temu kiedy z KK jeździłem na mecze ciężko było znaleźć 20 os na wyjazd. W autobusie przypadały po dwa miejsca na osobę. Kibice sukcesu w zeszłym sezonie nie mieli niezbędnych sukcesów Turowa aby jeździć na mecze wyjazdowe.