Dzisiaj jest 18 lip 2025, 4:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Co do sparingów to mi się zdaje że nic nie wiemy dlatego że Filipovski poprosił o dyskretaność.Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia

[ Dodano: Czw Wrz 11, 2008 8:38 pm ]
NoBody pisze:
wiem ze tak siedza tylko fan turowa napisal czy zawodnicy beda siedziec po przeciwnej stronie niz siedzieli

No bo mi sie obiło o uszy że prawdopodobnie będą siedzieć gdzie indziej

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
Co do sparingów to mi się zdaje że nic nie wiemy dlatego że Filipovski poprosił o dyskretaność.Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia

Wydaje mi sie, ze gdzies wczesniej pisalem, ze terminy spotkan i przeciwnicy maja byc zachowani w tajemnicy, bo tak chce Saso :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Doping powinien byc taki ja na meczach wisly krakow czyli jeden czlowiek w kk muwi przez megafon a reszta powtarza to samo wtedy napewno wiecej kibicow by dopingowalo nasz zespul bo moge sie zalozyc ze polowa kibicow niezna nawed przyspiewek na meczach turowa pozdro

Tytuł:
obserwator
obserwator

Na stronie Helios Domzale podali informację, że znowu polegliśmy przeciwko wicemistrzom Słowenii... :(
http://www.kosarkarski-klub-domzale.si/ ... e&sid=1728

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Kurde, znow w plecy z Heliosem........ juz sam nie wiem, co o tym myslec.
Przebieg spotkania znow taki sam, czyli poczatkowe prowadzenie, a potem baty.
Rzucilismy tylko 5 trojek, podczas gdy rywale 11. Co to ma byc ? Turow ? ;]
Gdzie jest nasza obrona ?? Wyglada na to, ze Saso chce pokazac mlodym Amerykanom, jak sie gra strefa i stad te 11 straconych trojek..... mam przynajmniej taka nadzieje. Nie potrafie inaczej tego wytlumaczyc.
Z nieciepliwoscia czekam na jakis wywiad z Filipovskim po obozie i jakies krotkie sprostowanie... :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator

saviol22 pisze:
Doping powinien byc taki ja na meczach wisly krakow czyli jeden czlowiek w kk muwi przez megafon a reszta powtarza to samo wtedy napewno wiecej kibicow by dopingowalo nasz zespul bo moge sie zalozyc ze polowa kibicow niezna nawed przyspiewek na meczach turowa pozdro

w kazdej porzadnej ekipie doping prowadzi wodzirej/gniazdowy,nie tylko w smiesznej wisle krakow

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Kolejny wygrany sparing Unicai. Tym razem zwyciestwo z Lietuvos Rytas Wilno 98:84. 22 punkty i 6 zbiorek Kelatiego. Wspanial seria: 6/7 trojek. Chop sie rozkreca ;]
Miejmy nadzieje, ze w sezonie tez tak bedzie wymiatal.

zrodlo: http://www.acb.com/redaccion.php?id=51651

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Co do sparingu z Heliosem no to troche mnie nie pokoi forma naszych zawodników.Obrony nie ma,celnych rzutów za trzy i z wolnych też nie ma.Co sie dzieje z naszą dryżyną?Może to jest tylko efekt ciężkiej pracy a co za tym idzie dużego przemęczenia.Mam nadzieje że z chwilą nadajścia pierwszych meczów w sezonie forma naszych chłopaków będzie o wiele lepsza

Tytuł:
rekrut
rekrut

KUPIE KARNET !!!! PISAC NA GG 7173270

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

4 przegrane? 2 z Heliosem 1 z Albą a czwarta porażka z kim? Teraz porażki bez konsekwencji. Zobaczymy jak będzie w lidze tym bardziej, ze początek sezonu ( pierwsze mecze do łatwych należec nie będą ). Z AZS-m będą grali pod presją- w końcu debiut kilku zawodników na polskich parkietach, w Poznaniu Pyry się sprężą po bodajże 12letniej przerwie braku Poznania w ekstraklasie, Czarni będą w formie zapewne, bo trener przygotowuje ten zespół pod względem dwumeczu z Uniksem i ich forma przyjdzie najprawdopodobniej wcześcniej niż wielu innych zespołów w polskiej lidze. Pożyjemy zobaczymy. Na razie nie ma co robić tragedii. Zespół jest duża niewiadomą, ale już niedługo wiele się wyjaśni. Pozdrawiam

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
4 przegrane? 2 z Heliosem 1 z Albą a czwarta porażka z kim?

Być może my kibice nie wiemy o jakimś sparingu??A redaktor na ksturow sie wysypał

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hakuna - a skąd wiesz, że 4 przegrane? Miał być sparing z Lokomotivem ale nie ma nigdzie na jego temat informacji.
Chłopcy są już w Zgorzelcu, jakąś godzinę temu widziałam na Kościuszki Krzysztofa Roszyka.

Fakt, te wszystkie przegrane niepokojące. Już nie pamiętam, jak wychodziły nam sparingi przed pierwszym sezonem Saso w Zgorzelcu. Wtedy też była nowa drużyna, którą trzeba było poskładać w jedną całość. W zeszłe lato byliśmy niemal niepokonani, choć to głównie zasługa praktycznie nie zmienionego składu okraszonego tylko Davidem Loganem. Ale w tym roku Filipovski razem z Mitevem zapowiadali taki scenariusz, że sezon może zacząć się od porażek. Właśnie z powodu takiego a nie innego sposobu prowadzenia przygotowań. Fajnie, jakby na przekór wycieńczeniu fizycznemu wygrywali. Ale obawiam się, że póki co to niemożliwe - organizm musi po prostu mieć czas, żeby przyzwyczaić się do takiego obciążenia. Zobaczymy co z tych przygotowań wyjdzie. A przy Filipovskim o obronę jestem spokojna. Na pewno się znajdzie w odpowiednim momencie.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

W 100% zgadzam się z Azlo.Ale tak naprawde to zobaczmy że rok temu w czasie okresu przygotowawczego wygrywaliśmy wszystkie mecze,a potem na początek sezonu była porażka ze słabym Górnikiem.Już za tydzień przekonamy się jak nasz Turów prezentuje się na tle polskich zespołow na turnieju w Ostrowie

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Hakuna - a skąd wiesz, że 4 przegrane?

Cytuj:
Tym spotkaniem koszykarze PGE Turowa zakończyli zgrupowanie na Kranjskiej Gorze z czterema porażkami i jedną wygraną
za ksturow.pl

No i macie oficjalna prezentacje zawodnikow we wtorek o 21:00.

Happy ?

Tytuł:
obserwator
obserwator

tommason pisze:
Cytat:
Hakuna - a skąd wiesz, że 4 przegrane?

Cytat:
Tym spotkaniem koszykarze PGE Turowa zakończyli zgrupowanie na Kranjskiej Gorze z czterema porażkami i jedną wygraną
za ksturow.pl

No dobrze, w takim razie musiał odbyć się sparing z Rostovem, który też przegraliśmy. Nie było o tym spotkaniu żadnej informacji, poza tym, że miał być.

A co do prezentacji, to taką właśnie informację mięliśmy z klubu, tylko, że pewnie czekali na prezesa, żeby do końca ustalić szczegóły.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.