Dzisiaj jest 12 lip 2025, 23:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ja mam takie pytanie ile jeszcze meczow musimy przegrac w tak kiepskim stylu aby porzegnac P.Winnickiego? Kiepska gra to juz malo powiedzialne jesli mamy przegrywac to juz bym wolal rzeby w skladzie byl Jankowski chlopak chociaz ma ambicje i normalnie z wola walki podchodzil do meczy a nie ta zgraja "gwiazdorow"

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

W tym sezonie walkę o medal podjął Zastal , po zmianie trenera i pewnie zdobędzie. Gra cała drużyna ,zostawiając serce na parkiecie. Tylko pozazdrościć. :cry:

Tytuł:
pismak
pismak

NO32 a kto na play-off zmienia trenera ?!

Tytuł:
pismak
pismak

Teraz to już za późno. Niech Łuczak zacznie szukać dobrego trenera i niech pożegna się z Winnickim, Łączenie trenera klubu i reprezentacji nie jest dobrym pomysłem.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
Łączenie trenera klubu i reprezentacji nie jest dobrym pomysłem

Wszyscy to wiedzą, ale ślimak poleciał na dodatkową kasę, a nasi włodarze klubu uwierzyli mu, że nie osbije się to negatywnie na naszych wynikach.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Przed ostatnią kolejką:

Walka o miejsca 5-6

Korespondencyjnie o piąte miejsce zagrają PGE Turów Zgorzelec i Energa Czarni Słupsk, które mają obecnie stosunek punktów do meczów 1,576 (52 pkt. w 33 meczach). Jeśli po ostatniej kolejce będą miały nadal taki sam stosunek, wtedy wyżej w tabeli będzie zespół ze Słupska, który pokonał zgorzelczan trzykrotnie w czterech meczach tych drużyn.

Potem wpadamy na Anwil lub Zastal...

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, 7:25 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Według mnie lepiej że Anwil lub Zastal :P
Mam nadzieje że to co zrobili z Prokomem i we wcześniejszych meczach to jest tak zwana zasłona dymna ;)
Tak jak komentator powiedział liga rozgryzła taktykę i zagrywki trenera Winnickiego, dlatego może wymyślili nowe zagrywki ale nie chcą ich zdradzać przed Play Offami :P;P
Z drugiej strony kalkulacja żeby nie wpaść od razu na Popkorny albo na śledzie :P:P

Nieee chyba sam nie wierze w to co piszę :smt044 Chociaż mam taką małą nadzieję że może okazać się to prawdą :P:P

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, 8:50 przez BR3MEK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

BR3MEK pisze:
Chociaż mam taką małą nadzieję że może okazać się to prawdą :P
Ja także nie wierzę aby zawodnicy Turowa stracili umiejętności gry. Zaangażowanie w grze spadło w okolicę zera. Albo to jakaś forma "strajku włoskiego" albo taktyka. Jeśli taktyka to bardzo ryzykowna... Nie wiem czy można być aż tak wyrachowanym. To wypacza istotę postawy sportowej. Ale... skoro zasady w PLK same w sobie wypaczają tą istotę ( patrz Prokom i II tura) to czemu się tu dziwić. Układy układziki, spekulacja, rachuba... nie ma to żadnego związku ze sportem. Nawet jeśli w PO jakimś cudem sie "odrodzą" to i tak uważam że to chore, mało widowiskowe. Misiek za wszelką cenę zdobywa od lat Prokom. Wolę oglądać wole walki i wylewanie potu, od kalkulacji. Ciekawe ile kosztuje misiek, może poprosić sponsora aby go nam zakupił. Lipa ta liga, ale wczorajsza gra Zastalu bardzo mi się podobała. Widać było radość z gry i radość kibiców. Cała hala dopingowała. 8)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dardan o sobotnim meczu.... chili włocławska zaraza nadciąga...

Nie wiem dlaczego, ale w meczach z PGE Turowem po prostu gramy bardzo słabo w ataku. Ciągle szwankuje nam skuteczność, ciągle rzuty, które na treningach wpadają, w meczach wpadać nie chcą. Nie wiem z czego to wynika, ale generalnie ciężko gra się w tamtej hali i bynajmniej nie z powodu dopingu fanów. Raczej ta hala sama w sobie jest jakaś dziwna, taka mała, brzydka, jest ciasno, duszno... Myślę, że kluczową kwestią będzie defensywa. Turów ma swoje problemy, ale nadal potrafi dobrze bronić i ważne jest byśmy umieli zagrać obronę na lepszym poziomie. Jeśli zagramy z takim samym zaangażowaniem jak w ostatnich meczach to obrona przyjdzie sama, a jak będzie obrona, będzie też atak.

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, 14:18 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ach ten Dardan a fuj.

A co do naszych no cóż , nie ma się co rozpisywać nie zastawiamy dechy nie rozgrywamy jednymi słowy nie mamy drużyny ale ja nadal wierzę bo człowiek to takie stworzenie , że musi w coś wierzyć.
Mam tylko prośbę żeby ktoś mi przypomniał kto pisał że nasi zrobili progres , no to ten progres wygląda tak jak to słynne zdanie " Stanęliśmy nad przepaścią , ale zrobimy ogromny krok na przód " nasi już ten krok chyba zrobili.
Myślę , że w PO parę meczy wygramy ale to nie będzie nasz sezon.
Co do zmiany trenera to naprawdę nie ma sensu teraz , ja nie bronię Jacka tylko twierdze , że na tym etapie zmiana trenera nic nie da.

Miejmy nadzieję , że nasi godnie zakończą sezon.
;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Raczej ta hala sama w sobie jest jakaś dziwna, taka mała, brzydka, jest ciasno, duszno...

Ma trochę racji w tym co mówi, ale nie wiedziałem, że z niego taka rozkapryszona panienka :D
Profesjonalista nie uciekałby do takiego wątpliwego tłumaczenia się 8)
W sobotę będzie miał ponownie okazję do marudzenia na temat hali ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Złej tancerce (Dardan Berisha :D ) przeszkadza rąbek w sukience ]:-> ale fakt jest faktem. Kurnik mamy beznadziejny! :roll:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Kurnik mamy beznadziejny!

Już niedługo :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

manzir pisze:
Już niedługo :D

Od ilu lat to powtarzamy ?! ]:->

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
Od ilu lat to powtarzamy ?!

Tak, ale teraz wygląda to już bardzo realnie :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.