Dzisiaj jest 11 lip 2025, 22:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

grengo pisze:
nek pisze:
A Turów...

... a Turów jak widać męczy się okrutnie :( , ale mam nadzieję na poprawę w 3 i 4Q.

Okrutną kaszanę póki co gramy, zasłużone prowadzenie PSG jednym punkcikiem do przerwy...
Chyba drugiej tak słabej połowy nie jesteśmy już w stanie zagrać...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

-1 do przerwy? O co kaman?

pismak
pismak

A co, myśleliście że ich trzydziestką pykniemy?
Wiadomo że bedą stawiać opór. W końcu to może być ich ostatni mecz w tym sezonie.
Ale myśle że jednak damy radę.

rekrut
rekrut

No i pozostało tylko czekać na przeciwnika w półfinale :D

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Brawo TURY ! 3:0. Teraz czekamy na następnego rywala. :smt026 :smt026 :smt026

obserwator
obserwator

zgc_qwerty pisze:
A co, myśleliście że ich trzydziestką pykniemy?
Wiadomo że bedą stawiać opór. W końcu to może być ich ostatni mecz w tym sezonie.
Ale myśle że jednak damy radę.

dokladnie zgadzm sie
i tak jak napisalem we wczesniejszym poscie ciezki mecz na ciezkim terenie duza ilosc bledow wynik w okolicach remisu zadna z druzyn nie mogla zbudowac przewagi ale w sumie zadanie wykonane i teraz czekamy na przeciwnikow i dlaczego anwil :smt026 :smt026 :smt026

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Brawo !!! Chłopaki dali radę !!! Chociaż szło jak po grudach... Ale jak mówił jeden z naszych... lekkiego spacerku nie będzie...
Cóż 3:0 , to juz historia... teraz regeneracja, odpoczynek i oby forma szła w górę... półfinał przed nami i dalej...
Będzie Mistrzostwo !!! Koszykarska Polska będzie w tym sezonie czarno-zielona !!!

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Wiedziałem, że z tabletami będzie ciężko się grało - perspektywa ostatniego meczu wywołał mobilizację na 150% swoich umiejętności. Uważam, że tablety wczoraj zagrały lepiej od nas w I połowie, natomiast w II mieliśmy szczęścia i jeszcze jedna ważna rzecz, gdyby nie dach dla Andriuškevičius'a, to końcówka mogłaby być bardzo nerwowa i mogłoby to się róznie potoczyć - technik dla tego zwodnika podciął tabletom skrzydła.

Niby zwycięsców się nie sądzi, ale w perspektywie następnych meczów, drużyna która ma aspiracje na misia, powinna lepiej sobie poradzić z drużyną o dwie klasy niższą 8)

pismak
pismak

manzir pisze:
Niby zwycięsców się nie sądzi, ale w perspektywie następnych meczów, drużyna która ma aspiracje na misia, powinna lepiej sobie poradzić z drużyną o dwie klasy niższą 8)

Były pewne problemy ze zdrowiem kilku zawodników - poszkodziło ekipie jedzenie w hotelu, w którym stacjonowali - jak to wpływa na kondycję w danym dniu chyba każdy komu się zdarzyło zdaje sobie sprawę, z resztą było widać wczoraj, że graliśmy na nieco zwolnionych obrotach... Poza tym nie szło masakrycznie, gra się nie kleiła, piłkę nie chciał współpracować - takie mecze były, są i będą się zdarzały - sztuką jest wygrywać właśnie takie mecz i po tym poznaje się klasowe ekipy - że nawet jak nie idzie to wyszarpują zwycięstwa, a nie kończą z dwudziestakiem "bagażu"... Tym bardziej chwała naszym zawodnikom :smt023
Natomiast druga rzecz, że gracze Polfy spięli poślady i wykrzesali z siebie faktycznie więcej niż można się było spodziewać - brawa w związku z tym również dla nich jak najbardziej zasłużone...

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ta wygrana Czarnych to chyba wypadek przy pracy Zastalu. W meczu nr 3 Słupsk nie pokazał praktycznie niczego, trzymał wynik tylko trójkami, które częściej wpadały niż Zielonej. Jeżeli przejdziemy Anwil to w finale będzie Stelmet.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

czy naprawdę żaden trenerów w plk nie ma jaj trzeba zdjąć z parkietu drużynę kiedy gwizdki rozdają karty tak jak w tym meczu 2 min przed końcem. Nawet jak mecz jest nie udany to nie oni sa od rozstrzygnięć a wiele meczy tak właśnie wygląda. \należałoby przyjrzeć się totalizatorowi nie może być żadnych sensacji albo bardzo duże najwyżej wszystkie kreują sędziowie

rekrut
rekrut

Panowie co by nie mówić. . Jak nie teraz to kiedy? Mamy formę więc wystarczy tylko qtę formę przelać na boisko...wierzę że Miodrag to zrobi...powodzenia

rekrut
rekrut

My damy całe swoje gardła, a DRUŻYNA wygra misia:) Ja w to wierze i dlatego zostawiam pot i gardło na trybunach tak, jak Nasi zawodnicy:) I tak będzie do końca, czyli upragnionego MISIA W ZGORZELCU!!!!!

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Można powiedzieć, że tak naprawdę play-off dopiero dla Turowa się rozpoczyna. Seria z osłabioną Polpharmą była przetarciem, rozgrzewką, mocnym sparingiem. Z Anwilem spacerku raczej nie będzie. Oni przystąpią do serii bez presji, z pozycji tego ,teoretycznie słabszego. Swoje zrobili, teraz mogą, nie muszą. Turów natomiast zagra z pozycji faworyta, lidera i na nich będzie ciążyć większa presja i odpowiedzialność.
Nie chcę już apelować jak ważna seria czeka Turów i jak bardzo potrzebny jest kibiców doping. Życzyłbym sobie aby hala na Maratońskiej nie świeciła pustkami, pękała w szwach, a konstrukcja hali od decybeli wyrywała się z fundamentów. Nie wiem czy tak będzie, ale widząc co się dzieje do tej pory mam obawy o jakość dopingu. Większość na hali raczej nie zdaje sobie sprawy, że gramy o wejście do finału, gramy z Anwilem a to zawsze były mecze wysokiego gatunku.

Nie wiem co na Turów wymyśli trener Anwilu Bogicevic. Mózgiem zespołu z Włocławka jest Szubarga i nie odkryję Ameryki, że na nim musi być skoncentrowana obrona Turowa. Poza tym Anwil groźny jest w szybkim ataku, gorzej już w grze pozycyjnej. Trzeba powstrzymać ich szybki atak i pod nieobecność Łapety zdominować deskę. Nie wiem czy to wystarczy ale jeżeli Turów zagra na dużej intensywności i utrzyma swój poziom skuteczności powinno być dobrze.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Z Anwilem zapewne nie będzie lekko i dlatego będzie potrzebny mocny doping. Przykład z meczu z Polfarmą siadły koło mnie 2-paniusie, którym mój doping i darcie r.. wyraźnie przeszkadzało, myślałem, że zaraz zwróca mi uwagę, że nie mogą przeze mnie normalnie porozmawiać.. To tylko przykład. Raz usiadłem koło grupki młodzieży, która nawet ani razu nie zaklaskała, siedzieli jak mumie... Zapewne nie da się wyeliminować takich kibiców z trybun, bo każdy ma prawo wejść. Może KK rozmieści się po kilka osób na trybunach i zachęci resztę do prawdziwego kibicowania...

:smt026 :smt027 :smt050 :smt049 :smt021 :smt021 :smt064 :smt064 ssd

aa

asdgthgtgytgy5hyuytut45ytyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyvfjggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:smt111

:smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt075 :smt075 :smt068 :smt064 :smt026 :smt021 :smt021 :smt062 :smt062 :smt058 :smt058

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.