Dzisiaj jest 12 lip 2025, 21:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Stfu na takich ludzi- jak sam nie może to innym szkodzi byle tylko jego du...sko świeciło.
Nabrałem wrażenia po tych wszystkich kłótniach jakoby miał on charakter bezpartyjnego partyjniaka.

Avaddon zważ na słowa chociażby ze względu na różnicę wieku. Jeśli nie potrafisz nic innego niż tfuj guru Tomczan, to przykre.

ontos pisze:
KRZYSIEK...czy tego chciałeś?

Nie, nie tego chciałem, ale cieszę się, że już nie ma Świstaka.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Avaddon zważ na słowa chociażby ze względu na różnicę wieku. Jeśli nie potrafisz nic innego niż tfuj guru Tomczan, to przykre.

Krzysiu , podsumowanie to podsumowanie. Mi możesz napisać że jestem wredny ...yn i się nie obrażę. Twoje zdanie. Jednak tym wpisem iż cieszysz się że nie ma Świstaka udowodniłeś to iż twój tyłek znów świeci. I był w stanie zniszczyć coś co nazywałeś swoim dziełem. I na czym wielu zależało. Coś co miało sens. I jest potrzebne na hali. A jaki powód tego był? Twoje ego. Krzysiu znów na fali c'nie ? :smt050
:smt050

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Krzysiu znów na fali c'nie ? :smt050

Widzisz Avaddon ja falę już dawno (jakieś 21 lat) mam za sobą, a czy trzeba było tyle utarczek słownych aby uzdrowić atmosferę w kk? Przypomnę Ci, że to ja zabiegałem przez wiele tygodni o zebranie KK w celu wyjaśnienia nieporozumień. Przypomnę Ci, że to Tomczan przez wiele tygodni grał na czas, zwlekał aż w końcu podjął z zarządem, że mnie usunie zamiast porozmawiać na forum KK, tak dla oczyszczenia atmosfery. I jak na tym wyszedł? A czyż nie podjął swojej decyzji o rezygnacji w związku z wyborami? Tylko ktoś, kto go nie poznał może twierdzić, że tak nie było. Zresztą nie o Tomczana teraz tu chodzi.
Widzisz cieszę się, że nie ma Świstaka, bo coś (KK) co sam zakładałem z wieloma wspaniałymi ludźmi zostało przez takich ludzi jak Świstak narażone na takie negatywne opinie w całej koszykarskiej Polsce, jakich nikt nigdy wcześniej nie słyszał. Zapewniam Cię, że ktokolwiek teraz zostanie Prezesem KK i nie będzie to Świstak, to może być pewny, że z mojej strony nic mu nie grozi (ani krytyka, ani opluwanie).
Nowemu zarządowi z nowym prezesem życzę powodzenia i oby udało się jej, jemu odbudować to, co kiedyś stworzyliśmy, a co zostało zniszczone i że już nikomu nie przyjdzie do głowy to, że być dziennikarzem, to coś co nie pozwala być członkiem KK.
Pozdrawiam.

[ Dodano: Sro Lis 24, 2010 11:28 pm ]
Ps. Bo bym zapomniał!!! Moja ostatnia wycieczka osobista! OBIECUJĘ!!!

Świstak miałeś mi wiele do powiedzenia, że niby startuję w wyborach, że się dopiero okaże, a jedno co się okazało, to to, że Twoja żona startowała, bo chyba trzeba budżet rodzinny ratować jak dałeś pupki po pijaku za kółkiem i dni twoje są policzone?

THE END - na tym kończę wycieczki osobiste :smt023

Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, 23:32 przez grengo, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Trzymam Cię za słowo, bo to ze Świstakiem jest już nudne....On wbrew pozorom zrobił wiele dla KK (nie twierdze,że Ty tego nie zrobiłeś, choć nie ostatnimi czasy). Tak..nie zawsze idealnie,ale któż nie popełnia błędów?? A teraz potrzeba jak najwięcej wsparcia dla KK....Bo wiele się zmieniło, a kibicować Kochanej Drużynie trzeba jeszcze więcej (nie mam sobie nic do zarzucenia,jeśli o to chodzi).

[ Dodano: Czw Lis 25, 2010 7:43 am ]
szamo.....

ja tylko mam swoje zdanie i wcale nie uważam,że te kłótnie na forum i nie tylko przysłużyły się KK....nie ma sensu rozwijać tego, bo kto czyta ten wie......

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

ontos pisze:
a kibicować Kochanej Drużynie trzeba jeszcze więcej

święte słowa. :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
A czyż nie podjął swojej decyzji o rezygnacji w związku z wyborami?

grengo napisz proszę, jak pustą makówką trzeba być by takie bzdury pisać.
grengo pisze:
Tylko ktoś, kto go nie poznał może twierdzić, że tak nie było.

Dokładnie! Właśnie Ty mnie nie znasz a wiele rzeczy o mnie piszesz.
grengo pisze:
Zresztą nie o Tomczana teraz tu chodzi.

Widzę jednak, ze nawet moje odejście Cię nie powstrzymuje od pisania na mój temat.
Pogrążaj się dalej. To Ci najlepiej wychodzi na świecie. Nikt nie jest takim perfekcjonistą, jak Ty w opluwaniu, szkalowaniu i wypisywaniu bzdur na ludzi.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ontos pisze:
On wbrew pozorom zrobił wiele dla KK

ontos, wymien mi prosze przynajmniej piec pozytywnych rzeczy ktore ON zrobil dla KK.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Zapewniam Cię, że ktokolwiek teraz zostanie Prezesem KK i nie będzie to Świstak, to może być pewny, że z mojej strony nic mu nie grozi (ani krytyka, ani opluwanie).

Krzysiek przepraszam ale ty jesteś z tych którym się nie wierzy. Sam chciałem spróbować sił - jednak patrząc na miniony rok odechciewa mi się. Zachowałeś się jak świnia -dbając o swoje ja. Aż nie wiem co tobie pisać. Bo świni powinno się rzucać błotem w pysk. Ja jednak czuje jakiś hamulec.

Uwierzę tobie tylko i jedynie jeśli publicznie przysięgniesz dotrzymać słowa. A i wtedy będę spoglądał krzywym okiem- ku przestrodze.

Co do reszty kibiców- czas na mobilizacje. Nie pie...rzenie na forum i po katach tylko na wykrzykiwanie na hali. Na doping. Nie grzanie krzesełek. Szybki rachunek kibicowskiego sumienia - i szybkie wnioski. Tyle w tym temacie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Nie grzanie krzesełek. Szybki rachunek kibicowskiego sumienia - i szybkie wnioski. Tyle w tym temacie.

100% POPARCIA! Chyba pierwszy raz z Tobą się dziecko zgodzę, ale lepiej nikt by tego nie napisał!

Poza tym w KK powinno wprowadzić się prosty 'zamordyzm', karneciarzy won!, nie jeżdżących na wyjazdy dziadków do orzechów kop w 4 litery! Wszystkich pozerów i cicho-ciemnych wywalić na zbity pysk! A każdy, każdego powinien teraz pilnować i nagabywać do dopingu, a jak nie to wypad!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

szamo pisze:
Poza tym w KK powinno wprowadzić się prosty 'zamordyzm', karneciarzy won!, nie jeżdżących na wyjazdy dziadków do orzechów kop w 4 litery! Wszystkich pozerów i cicho-ciemnych wywalić na zbity pysk! A każdy, każdego powinien teraz pilnować i nagabywać do dopingu, a jak nie to wypad!

http://www.youtube.com/watch?v=Nz-ctNxqV8I

Dyscyplina musi być. :D

Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 18:41 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=Nz-ctNxqV8I

Dyscyplina musi być. :D

a poza tym zorganizowanie... http://youtu.be/gkbhdXMCv18 trzeba przeczekać niebieską część filmiku i zobaczyć jak to wygląda na hali, na hokeju! W Zgorzelcu też tak mogłoby być!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Krzysiek przepraszam ale ty jesteś z tych którym się nie wierzy.

Nie musisz, nie zależy mi.

Avaddon18 pisze:
Zachowałeś się jak świnia -dbając o swoje ja. Aż nie wiem co tobie pisać. Bo świni powinno się rzucać błotem w pysk. Ja jednak czuje jakiś hamulec.

Powiem to po raz ostatni zważ dziecko na słowa, bo zbytnio sobie pozwalasz, a nie jesteś anonimowy. Poza tym ubliżając mi, w stylu bardzo podobnym do Tomczana przedstawiasz poziom rynsztoka. Wydaje wam się, że jesteście kulturalni i elokwentni, ale gdy brak konkretnych argumentów, to trąca to oborą.

Avaddon18 pisze:
Uwierzę tobie tylko i jedynie jeśli publicznie przysięgniesz dotrzymać słowa.

Żarty sobie robisz? Ja mam tobie przysiąc? I co jak odpowiem na czyjeś opluwanie mojej osoby, to okażę się krzywoprzysięzcą?

O, tu masz pierwszy przykład jak świeto.....wy Tomczan nie ubliża - on wyraża opinię:
Tomczan pisze:
.

Brak słów, ale widocznie tylko tak potrafi, pewnie zabrakło wykształcenia do bardziej kulturalnego doboru słownictwa.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
O, tu masz pierwszy przykład jak świeto.....wy Tomczan nie ubliża - on wyraża opinię:
Tomczan napisał/a:
.

Uczymy się od najlepszych.
Ty jesteś nasz Guru.
No tak. Mak nie sieją. Mak się rozrasta.
grengo pisze:
Powiem to po raz ostatni zważ dziecko na słowa, bo zbytnio sobie pozwalasz,

Normalka. Straszyć. Ubliżać. Wytykać. grengo to jest forum dzieciuchu. Od straszenia to są duchy. I nikt na Twój wiek nie patrzy dzieciuchu. :smt026 :smt026 :smt026 Ty tylko wskazujesz na swój wiek. Są starsi od Ciebie, którym przypisywałeś swoimi zdjęciami pewne rzeczy.
Czy wtedy brałeś pod uwagę Ich wiek???

A wracając do maku.
Głupich nie sieją. Głupimi się rodzą. Dlatego takie powiedzonko: "Pusta Makówka".

Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 22:16 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Powiem to po raz ostatni zważ dziecko na słowa, bo zbytnio sobie pozwalasz, a nie jesteś anonimowy. Poza tym ubliżając mi, w stylu bardzo podobnym do Tomczana przedstawiasz poziom rynsztoka. Wydaje wam się, że jesteście kulturalni i elokwentni, ale gdy brak konkretnych argumentów, to trąca to oborą.

Po pierwsze na szacunek trzeba sobie zasłużyć. A ja tego szacunku rozdaje mało. Nie z tego powodu że jestem "kulturalny i elokwentny inaczej" , a z tego iż ludzie to egoiści.
Czym cię obraziłem? Napisałem że twoje zachowanie było świńskie , nie żeś świnia - choć i tak mógłbym napisać. Obora trącą powiadasz? Wolę to niż chlew :smt058

Tak więc mimo różnicy wieku uważam że w moich oczach nie zasługujesz na szacunek. Nie ze względu na to że posiadam jakieś tam ego - nie ufam ci po prostu. I nie zaufam bo takim jak ty po prostu się w twarz śmieje.

Walczyłeś o swoje. To fakt. Szkoda ze ogół na tym ucierpiał.

Cytuj:
Żarty sobie robisz? Ja mam tobie przysiąc? I co jak odpowiem na czyjeś opluwanie mojej osoby, to okażę się krzywoprzysięzcą?

A kto powiedział że KK będzie cię zaczepiał? Na osobiste wycieczki sobie odpowiadaj. KK jako stowarzyszenie już zostaw ono dosłownie rzyga tobą człowieku. Załap to w końcu.

Co do makówki to zapewne i do Aleksandra Fredry byś się sapał o to iż pisał : "Hej Gerwazy daj gwintówkę!! Niechaj strącę tę makówkę". Jego szczęście iż dawno ogląda cię z góry.

Cytuj:

Dzięki Szamo za poparcie w tej kwestii.

Co do rygoru wprowadzić trzeba - nie tak ostry jak typowy zamordyzm ale jednak zmiany są potrzebne. Oczywiście za jawne szczanie na doping powinien być natychmiastowy kopniak.
Zaś jeśli idzie o obecność i wyjazdy - cóż nie każdy znajdzie czas.
Ja w tym sezonie niestety byłem tylko na jednym meczu. A o wyjazdach mogę całkowicie zapomnieć. Chyba że zdarzy się cud. :smt023

Tytuł:
obserwator
obserwator

Avaddon18 pisze:
KK jako stowarzyszenie już zostaw ono dosłownie rzyga tobą człowieku

a kim ty jesteś aby wypowiadać się w imieniu całego KK.

swoje wymiociny zachowaj dla siebie a nie wkładaj ludziom w usta. :smt078

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.