Dzisiaj jest 12 lip 2025, 4:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Z tym Misiem to jeszcze się nie rozpędzajcie - wiadomo, że PO to zupełnie inna gra.
Poczekajmy - zobaczymy, co pokażą w pierwszych meczach z tabletami.

Czuję, że łatwo nie będzie 8)

rekrut
rekrut

czy jest gdzieś do oglądnięcia skrót wczorajszego meczu? bo z chęcią bym jeszcze raz zobaczył ten wjazd pod kosz i dunk Opacaka ;)

rekrut
rekrut

Dokładnie jak pisał poprzednik , nie ma co się nakręcać na misia , choć za naszą ławką przemawia zespołowość jak widać po ostatnich meczach jak i również długość ławki.
W jednym z wywiadów Krzysiu Szubarga powiedział , że teraz widać kto grał dwa mecze w tygodniu a kto jeden , powiedział konkretnie o Turowie to daje do myślenia , może faktycznie przygoda z vtb zbliży nas do mistrzostwa.

gaduła
gaduła

Finlog pisze:
czy jest gdzieś do oglądnięcia skrót wczorajszego meczu? bo z chęcią bym jeszcze raz zobaczył ten wjazd pod kosz i dunk Opacaka ;)

http://www.popler.tv/live_tbl/56801#56801 45.30 min

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Co do wyjazdu do Zielonej, to dla mnie wręcz chorym jest, że informacja na temat tego, umieszczona jest na jakieś stronie, na którą zagląda z 10 osób. Wszedłem tam, a co widzę ? Zapisy już dawno się skończyły -.- Ciekawi mnie ile osób się zapisało... A do tego bardzo zdenerwowała mnie informacja, o tym, że klub KK ma pierwszeństwo w zapisach, i dopiero inni kibice, a w czym ja jestem gorszy od jakiegoś pana w śmiesznym kapeluszu, stojącego cały mecz, ale prawie nic nie dającego od siebie ? Gdzie tu równo uprawnienie, albo chociaż coś w tym stylu. Jeżeli już takie coś jest, to powinno być dla samego KK, i niech sobie jeżdżą sami, a dodatkowy wyjazd powinien być dla reszty kibiców. Tam pokazała się również informacja, że wyjazd odbędzie się tylko gdy będzie min. 40 osób zapisanych, z tego co widzę, w KK jest więcej osób zapisanych niż 40, wiadomo praca, rodzina itp. no, ale aby bano się o to, czy będzie 40 osób ?

pismak
pismak

Jest to wyjazd organizowany przez KK, więc nie rozumiem dlaczego się dziwisz, że pierwszeństwo mają członkowie klubu.

Na ten wyjazd powinny byś zorganizowane nawet 2 autobusy jak by było tyle chętnych (i byłaby możliwość kupna tylu biletów). Koniec zapisów na tydzień przed wyjazdem to błąd.
Może by zarząd KK by nad tym pomyślał.
Wyjazdy w ostatnich dwóch sezonach to nieporozumienie.

Mamy pierwsze miejsce prze PO :smt026 :smt026
Ćwierćfinał z polpharmą, półfinał z anwilem i... zobaczymy co będzie dalej

obserwator
obserwator

ja też nie widzę problemu z wyjazdem , na ostatni mecz do Zielonej wybrałem się z przyjaciółmi samochodem prywatnym . Bilety kupiłem wcześniej , żeby siedzieć blisko KK . Wszystkim polecam , teraz też chciałem pojechać ale cholera akurat nie mogę .
P.s. jak już chwalimy się dawnymi wpisami to kiedy wszyscy mówili Ado Ado to ja byłem za MR i teraz się okazuje że słusznie :)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

zadam proste pytanie. Co musi się stać aby hala na Maratońskiej pękała w szwach na play-off? Czy niewystarczającym argumentem jest pierwsze miejsce drużyny, atut własnego parkietu do końca sezonu? Oni o to zawalczyli, zrobili to również dla kibiców. Zmobilizujmy się i w maksymalnej ilości przyjdźmy na halę i nie oszczędzajmy gardeł i rąk. A leniwcom proponuję trąbki bądź tv. Kto wie czy nie tworzy się właśnie historia. Oddajmy serce i maksymalny doping w play-off. To najważniejsza część sezonu. Apelujmy, namawiajmy do przyjścia na halę.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
A leniwcom proponuję trąbki bądź tv.

Nigdy w życiu, czyś Ty z byka spadł, rykowisko chcesz zrobić? Śpiwaj razem z nami, przyłącz się do prawdziwego dopingu, nie bądź ŁOSIEM, NIE TRĄB !!!

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Żadnych trąbek ! Nie róbcie wiochy ! Trzeba klaskać i śpiewać - wszyscy bez wyjątku.
Musi być radość, więc nie męczcie naszych koszykarzy trąbami.
No i oczywiście hala wypełniona po brzegi radosnymi kibicami. Taka właśnie będzie
potrzeba. :smt049

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Pytanie : Czy Klub nasz przystąpił do kampanii reklamowej play-off .
Miasto musi czuć atmosferę końcówki sezonu. To ważne !

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Uważam że dobrym sposobem na całkowite usunięcie trąbek w meczach jest:
Najlepiej apel do prezesa o ustawię zakazu wnoszenia trąbek na halę, ale raczej nierealne bo niby z jakiej racji.?
Duży transparent uzasadniający dlaczego nie warto trąbić i dający ludziom do myślenia, przy wejściu na halę niech stanie odważna osoba, która widząc osobę z trąbką postara się przekonać by jej nie używał. Niestety trąbek często używają również dzieci i tutaj raczej nic zrobić się nie da. Zresztą wątpię by się ktoś tego podjął.

obserwator
obserwator

hakunamakata pisze:
zadam proste pytanie. Co musi się stać aby hala na Maratońskiej pękała w szwach na play-off?

nalezy zmniejszyc ceny biletow.... wiem ze jest kryzys itp ale 20zl za ulgowy to troche przesada... razy 5 ,7 meczy i juz jest ponad 100zl troche duzo, do tego (np dla mnie) koszty dojazdu

rekrut
rekrut

MrDax99 pisze:
zadam proste pytanie. Co musi się stać aby hala na Maratońskiej pękała w szwach na play-off?

badyl pisze:
nalezy zmniejszyc ceny biletow

Nic dodać nic ująć. Tym bardziej że transmisja w kablówce jest w pewnym sensie konkurencją dla hali.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ktoś chętny na wyjazd do zielonej? Mam dwa wolne miejsca w samochodzie. Info na PW

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.