Tomczan pisze:
Trudno jest milczeć. grengo sądziłem, że się uspokoisz.
Nie miałem po czym się uspokajać to raz, a dwa, to widać, że sądzenie nie jest twoją mocną stroną.
Rozbawiłeś mnie wszystko wiedzący człowieczku tym wpisem:
Tomczan pisze:
Klub Kibica TUR nie był organizatorem Turnieju w Łańcucie, w związku z czym, Zarząd wysyłając Drużynę do Łańcuta działał na podstawie Statutu.(Paragraf 28, punkt 4, litera f.)
Tu masz cały par.28, który jasno określa
kompetencje zarządu:
Cytuj:
Do kompetencji Zarządu należy:
a. realizacja celów Stowarzyszenia;
b. wykonywanie uchwał Walnego Zgromadzenia Członków;
c. sporządzanie planów pracy i budżetu;
d. sprawowanie zarządu nad majątkiem Stowarzyszenia;
e. podejmowanie uchwał o nabywaniu, zbywaniu lub obciążaniu majątku Stowarzyszenia;
f. reprezentowanie Stowarzyszenia na zewnątrz;
g. zwoływanie Walnego Zebrania Członków;
h. przyjmowanie i skreślanie członków;
Coś ci się pogrzało, lepiej zapytaj kogoś mądrzejszego o jaki sposób reprezentacji chodzi w tym zapisie, bo widać, że nie masz o tym pojęcia. Powołałeś się na zapis statutowy, który nie ma nic wspólnego z imprezą, o której napisałeś.Chodzi tu o reprezentowanie (przedstawianie) woli członków stowarzyszenia przez członków zarządu, np. w banku, w urzędach, itp., a nie o wysyłanie reprezentacji kk na turnieje sportowe.
Świstak pisze:
UWAGA K.K. TUR. Informacja na temat karnetów dla nas sezon 2010-2011r. Strona K.K.TUR -tylko dla klubowiczów !!!!
Świstak nie zaśmiecaj ogólnego forum kibiców swoimi klubowymi wstawkami. Macie swoje tajne forum, to tam się udzielaj.