Dzisiaj jest 13 lip 2025, 20:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tak to ja.
Tomczan, Albercik, tomaszekjudaszek, Tomasz Urbaniak.
I co?
Różne są nicki.
Odkryłeś powtórnie Amerykę.
Pewnie coś za to dostaniesz.
Tak dla twojej wiadomości to nawet mam takie skrzynki pocztowe: tomaszekjudaszek@interia.pl ,
tomaszekjudaszek@o2.pl ,
tomaszekjudaszek@onet.pl ,
tomaszekjudaszek@wp.pl .
Pozdrawiam odkrywcę :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan usuń moje dzieci z listy dłużników i weź się poważnie za robotę, bo dość mam już twoich pomówień. Jeżeli chodzi o składki, to KK TUR zalega mi 10 zł z tytułu wpłaty jakiej dokonałem na 2010 rok a usunięto mnie z KK 7 grudnia 2009. O ile się orientuję uchwała zwalniająca młodzież uczącą się nadal obowiązuje, a podwyżka składek dotyczyła wyłącznie tych, którzy te składki płacili. Aby to pojąć potrzeba odrobinę inteligencji i zadania sobie trudu, by zajrzeć w dokumentację. Zapewne mi nie uwierzysz, że tak właśnie jest, więc zadzwoń do P.Bogdana, a On ci wszystko wyjaśni i mam nadzieję, że się wreszcie ockniesz w tych swoich mądrościach.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Grengo, jak zapewne wiesz w Zarządzie KK są też takie osoby, jak Sekretarz KK i Skarbnik KK. Wszelkie informacje odnośnie Uchwał podejmowanych przez poprzedni Zarząd uzyskałem od osób odpowiedzialnych za te rzeczy. Niestety inteligencja moja nie pozwala mi w tak krótkim czasie przy takim ogromie roboty ogarnąć tego wszystkiego. Dokumentację przeglądałem i... . Bez komentarza :oops:
Poprosiłem o zweryfikowanie w dokumentacji, jaką przekazał poprzedni Zarząd, zapisu dotyczącego zwolnień z obowiązku ponoszenia kosztów związanych z opłaceniem składki członkowskiej. Sądzę, że z tym problemem uporamy się szybko.
Twoje dzieci nie są dłużnikami. Ani razu je tak nie nazwano.
Dziwi mnie to, że opłacili składki dobrowolnie za rok 2010. (KP do wglądu).
Jednocześnie dziwi mnie także, że poprzedni Zarząd, mimo uchwalenia nowej Uchwały przez Walne odnośnie zmiany stawki składki członkowskiej, także pobierał składki od osób uczących się i dodam, że nawet tych dzieci z podstawówki. My powielaliśmy błędy( o ile są one błędami) poprzedniego Zarządu z tobą na czele. Nic nowego nie wymyśliliśmy. Robiliśmy to co poprzedni Zarząd, któremu przewodniczyłeś. Rozumiem, że gdy poprzedni Zarząd z jego prezesem pobierał składki od młodzieży uczącej się, to czynił to zgodnie z każdym prawem, ale gdy obecny robi to samo, mając na uwadze interpretację Uchwały Walnego, to robi to już niezgodnie ze każdym prawem, łącznie z Bożym. Normalne. Tylko długo było się przyzwyczaić do tego toku myślowego.
Natomiast co do Twojej składki, którą wpłacałeś u poprzedniego Skarbnika wraz ze swoim starszym synem, za rok 2010(dlaczego??!!-chodzi mi o starszego syna, przecież był uczącym się-niewiedza??), to składkę Twoją trzeba będzie zaksięgować, jako składkę za rok 2009, gdyż z posiadanej wiedzy, jaką dysponuję w obecnej chwili od Skarbniczki Zarządu, nie uregulowałeś jej w poprzednim roku 2009. Chyba, że masz dowód wpłaty, bo wg. oświadczenia Skarbniczki KK takiej wpłaty, jak twoja nie ma, nr wpłat się zgadzają. Oczywiście nie oznacza to, że różnicy wynikających z ilości miesięcy, gdy byłeś członkiem KK, a miesiącem, w którym cię skreślono z listy Członków KK, nie zwrócimy ci.
Oczywiście, że zwrócimy. Proszę cię tylko, żebyś wystąpił z pismem.
Odnośnie natomiast telefonu do P.Bogdana, to dzwoniłem.
Na koniec chcę cię powiadomić, że o sprawach dotyczących KK "TUR" (składek, uchwał itd., itp.) będę polemizował na naszym forum, na naszej zakładce, do której mają dostęp Członkowie z KK. Jakby nie patrzył jest ustawa o ochronie danych osobowych i nie chcę, aby wyszły tu jakieś nazwiska i dane Członków KK.
Uważam, że wyraziłem, jak to nazwałeś, swoje mądrości w sposób jasny i je zrozumiesz.
Mimo wszystko pozdrawiam.

Bez odbioru.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan odpowiem ci bez kolejnych cytatów.
Masz ludzi od tego - brawo! Tylko niech zaczną bardziej czytać to co mają w dokumentach. Stwierdziłeś, że przeglądałeś papiery, ale widocznie zapomniałeś przeczytać, a sądzę, że ich treść jest dosyć istotna. Przynajmniej w kwestiach finansowych. Cieszę się, że poprosiłeś o weryfikację uchwały WZ, bo to pozwoli wyjaśnić ten, jak to nazwałeś problem.
Co do dokumentacji jaką od nas otrzymałeś napisałeś - bez komentarza. O uchwałach, które masz na swojej stronie można rzec dokładnie to samo, czy wy je czytacie przed zamieszczeniem?
Co do moich dzieci, to jeżeli są na liście ludzi, którzy mają jakiekolwiek zobowiązania wobec kogokolwiek z określeniem wysokości tych zobowiązań, to jasno i wyraźnie wskazuje, że są czyimiś dłużnikami. Przecież to jest chyba logiczne? Jednocześnie przyjmij do wiadomości, że nie napisałem, iż zostały tak przez kogokolwiek nazwane - to ja ich tak określiłem.
Co do pobierania składek myślę, że powinieneś zasięgnąć języka u Ani, bo z tego co wiem Robert Ż. spotkał się z Nią i wyjaśnili sobie oboje gdzie powstawał błąd. Ja już posiadłem tą wiedzę i ją zrozumiałem. Powiem nawet więcej - było to błędem, ale nie zamierzonym, bo to sami płatnicy składek nie informowali nas o wpłacaniu za siebie i dziecko, tylko informowali o wpłacie za dwie osoby, a to (chyba sam przyznasz) dość znaczny powód do tego, by skarbnik, czy osoba przyjmująca wpłatę (Świstak) mógł popełnić taki błąd. Ale sądząc po tym jak teraz prowadzona jest dokumentacja, to chyba nie będzie problemu z policzeniem ile i komu należy oddać pieniędzy, bo dzieci i młodzieży uczącej się w KK za moich czasów było kilkoro ( oczywiście pod warunkiem, że uchwała przejdzie pomyślnie weryfikację i okaże się, że WZ mogło zwolnić ze składek). Jeżeli chodzi o wpłaty za moje dzieci, to Robert Ż. i ja mieliśmy swoje prywatne rozliczenia i On zamiast oddać mi kasę wpłacił ją na poczet składek, a że poinformował mnie o tym gdy byłem zajęty zupełnie czymś innym, to nie przywiązałem do tego wagi. Machnąłem na to ręką i tyle. Stąd błędnie wpłacone pieniądze za składki moich dzieci na 2010 rok.
Co do spraw KK- nie interesują mnie one w ogóle. No może tylko w takim zakresie, który dotyczy mojego młodszego syna, ale to chyba zrozumiałe (jest nieletni).

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan dzieki za organizacje turnieju wypadł wyśmienicie i tylko pogody nie udało ci sie dograć (ale tylko na początku) mam nadzieje ze wejdzie na stałe do kalendarza ta impreza tylko pare szczeg trzeba dorzucić.jeden z pomysłów to ze dorzucic nagrode dla tzw.mvp w tym roku wybór choć nie planowany został jak najbardziej bezdyskusyjnie przyjęty przez wszystkich hahaha POZDROWIENIA JAGÓDKO W NAST TURNIEJU ZYCZE RÓWNIE UDANEGO WYST .

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zgadzam się z faktem że turniej był naprawdę udany :grin:

Dziękuje Ci za pozdrowienia ... ale błagam nie wypominaj mi tego MVP do końca życia ;) xD

Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, 13:03 przez Poziomka93, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

nie wypominam tylko gratuluje skarbie twój wyczyn godny jest opisania w prasie nawet ogólnopolskiej tylko pamiętaj ze jakby co to ja jestem twoim agentem i tylko 10 proc chce od każdego kontraktu, dzwonił do mnie pan Michalski i pan Łuczak i pytali ile byś chciała zarabiać w Turowie bo kompletują skład na kolejny sezon i rozpoczęliby od centra a po tym jak usłyszeli o twojej akcji ala dream team albo Harlem globtroters twierdzą ze dadzą każdą sumę haha a i przy okazji dzwonili też z włocławka ale im powiedziałem ze dla rumunów nie będziesz grała haha .obiecaj ze za rok w turnieju KK grasz ze mną

Tytuł:
rekrut
rekrut

Skarbie ? A czym ja sobie zasłużyłam że tak do mnie mówisz ?? ;)

No wiesz to ty tu takie sprawy obgadujesz z takimi poważnymi osobistościami i nawet mnie nie poinformujesz ?? :))

haha no ja we Włocławku na pewno grać nie będę ... xD

No dobrze zagram z Toba w przyszlym roku ... :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, 14:00 przez Poziomka93, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

tylko w mojej dróżynie nie wolno rzucać do własnego kosza haha

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ej !!! ]:->

Bo nie będę grała z Tobą ... lepiej mnie nie denerwuj :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut

Poziomka93 pisze:
No dobrze zagram z Toba w przyszlym roku

napisane obiecane to oficjalnie jest napisane wiec jak już bedziesz sławna i tak bedziesz musiała

[ Dodano: Pon Maj 31, 2010 3:11 pm ]
MVP !!!!! MVP!!!! Pseudonim METAXA haha teraz to chyba mnie już zabijesz?

[ Dodano: Pon Maj 31, 2010 3:11 pm ]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: Pon Maj 31, 2010 3:12 pm ]
:smt084 :smt084

Tytuł:
obserwator
obserwator

Gratuluję imprezy. Z tego, co wyczytałem tutaj i na stronie KK TUR była udana. Zastanawia mnie tylko co z wyjazdem na mecz finałowy? Był, czy też dopiero będzie, bo z tego co wiem jest 4:0 i chyba już koniec sezonu jest, co?

Tytuł:
rekrut
rekrut

WIESZ CO Piotruś !!??

JUż nie żyjesz !! :P No MVP to jedna rzecz ale za tą METAXE dostaniesz porządnego kopa w ... no właśnie .

Aha zapomnij , mam gdzieś że to jest tu napisane , będziesz się musiał teraz naprawdę postarać jeśli chcesz żebym z Tobą grała :smt026

Życzę miłych starań ! :smt058

Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, 16:40 przez Poziomka93, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
Gratuluję imprezy. Z tego, co wyczytałem tutaj i na stronie KK TUR była udana. Zastanawia mnie tylko co z wyjazdem na mecz finałowy? Był, czy też dopiero będzie, bo z tego co wiem jest 4:0 i chyba już koniec sezonu jest, co?

Cóż. Przy 4-5 osobach zapisanych wysyłać autobus? Linia mało rentowna. Kombinowaliśmy z busem, ale też kwota 1000 zł zbiła z nóg. Uzupełniając informację wyjazd nie odbył się, choć nie był odwołany.
Pozdrawiam i zachęcam nie tylko do czytania o udanych "imprezach" ale również do uczestniczenia w nich nawet, jako widz.
Na naszym forum są zdjęcia.
Natomiast na oficjalnej stronie KK są wyniki spotkań.
Zapraszam do lektury.

Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, 19:05 przez Tomczan, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://www.sokollancut.polskikosz.pl/ ...kolejny "PIERWSZY" Ogólnopolski Turniej Klubów Kibica w Koszykówce ]:-> ...widzę, że wybiera się tam również Nasze delegacja

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.