Hakeem napisał/a:
Tomczan napisał/a:
Hakeem pewnie Ty na na prezesa albo coś koło tego.
Nie dziękuję , postoję
Co z jaj jajeczka zostały?
Hakeem napisał/a:
Nie dziękuję , postoję . Najpierw trzeba by było usunąć połowę ludzi z KK.
Teraz to już wydmuszki.
Hmmm zacznijmy od tego Strażniku Teksasu , że sam sobie zaprzeczasz. Najpierw miałeś sie w innych zakładkach poza KK gdzie potrzeba hasła nie wypowiadać.
Kolejna sprawa jest taka iż ty chyba nie masz a nawet wydmuszek , bo to Ciebie prezes Michalski zmiękczył jak bułkę to kotletów mielonych.
Tomczan pisze:
Hakeem napisał/a:
Zatem Panie Tomczan do roboty
Cały czas pracuję. Nie tylko zresztą ja ale i całość osób, które chcą kibicować a nie mieszać tylko w garze.
Co do twojej pracy to może i masz rację pracujesz ciężko ale efektów w tym sezonie nie widziałem. Powtórzę sie iż cały czas śpiewacie to samo , zagłuszacie i wkurzacie całą Polskę pie.....nymi trąbkami. Marudzisz innym a sam na mecze z Treflem nie potrafisz zapełnić swojego sektora. Nowinką może być tylko malowanie twarzy przed meczem , ale jakoś nie widać tego wśród kibiców.
Tomczan pisze:
Hakeem napisał/a:
róbcie jakieś wlane zgromadzenie i sie podajcie do dymisji. Na bank znajdzie sie ktoś chętny który wyciągnie was z tego bagna
Ależ odwaga! Tyle tylko, że Ty stoisz w drugim szeregu i zawsze to lepiej kryć się za plecami kolegów.
W drugim szeregu mi dobrze , choć za plecami nikogo sie nie kryję. To ty jesteś tchórzem bo boisz się całej wesołej gromadki zarządzającej KS Turów.
Cytuj:
Marionetki mają to do siebie, że lubią być pacynkami.
Jak już sam sie nazywasz pacynką , to chciałbym złożyć Ci najserdeczniejsze gratulacje.
Tomczan pisze:
Hakeem napisał/a:
Tomczan napisał/a:
Jak na razie to tylko ryczysz a krowa, która dużo ryczy mało mleka daje
No to prawie tak jak ty , zresztą ktoś już pisał że aby z tobą klikać to trzeba zejść na ten sam poziom.
No sam zauważasz-PRAWIE. I taka jest różnica między nami.
Masz rację różnica jest. Jesteś co prawda starszy ale na bank nie mądrzejszy w tematyce koszykówki, nie wspomnę już o kibicowaniu.
Póki co dam sobie spokój z polemizowaniem z Tobą.
Życzę miłego wieczoru.